Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kızlar minimal yaşam topikleri beni etkiledi. şimdi gardrop oğlum ve kendi bölümümü sadelestirecegim . esiminkine dokunmayacağım şimdilik onu hafta ici bir ara yaparim
Ben de ilk bu topiklere baktığımda dolabımda eleme yaptım
Sonra mutfakta
Hala fazlaliklar var onları da evi taşırken ayıklamayi düşünüyorum

Günaydınlar
pure hazel diğer topikten biliyorum seni ama bu topik sana aitmiş.
Burada herhangi bir hedef vs belirleniyor mu?
Okuduğum sayfalar genelinde rastlamadım gerçi

Özel ders olması iyi olmuş
Aletli pilates yapıyordu bi arkadaşım böyle özel dersle
Çok sevmişti

Bizim burada otantik pazar var. Super seyler var ama pahali biraz. Ilginiz varsa dolasin derim. Ayranci pazarinda her ayin ilk pazari. Mesela bugun.

Yaaa bilseydim sabahtan ona göre planlardık
Mart ayına inşallah :)
Araştırıcam sizin pazarı

kızlar minimal yaşam topikleri beni etkiledi. şimdi gardrop oğlum ve kendi bölümümü sadelestirecegim . esiminkine dokunmayacağım şimdilik onu hafta ici bir ara yaparim

Ben artık gönül rahatlığı ile söylüyorum bir minimalistim :)
Ama sadeleştikçe sadeleşesim geliyor. Evden sürekli bir şeyler ayırıyorum. Zamanında iyi stokçuymuşum
Kıyafetlerden başla
Gerisi geliyor

Gerçekten evde ne kadar çok ıncık cıncık varsa o kadar zor oluyor temizlik. Ben bişey almamaya gayret gösteriyorum ama evimdekiler yeterince fazla sanırım. Gardroptakileri ayıklayabilsem keşke :S İki kişiyiz evimiz 3+1. Gerçi ararken ev bulmakta zorlandık çok seçeneğimiz olmadı ondan. bir odam ardiye gibi. Süpürge açmaya üşeniyorum o kadar yorrucu oluyor ki
1+1 çok rahattır temizlik açısından. Kalanın olmuyorsa sıkıntı çekmezsin.

Kardeşim geliyor arada
O da salonda koltuk yatak oluyor orada yatıyor. Babamla beraber geldiklerinde babam koltukta kardeşim havalı yatakta yatıyor
İki kişiden fazla kimse gelmesin zaten kapasitemiz bu kadar :)

Temizliği kolay evim 55 m2
Balkonla beraber 70
Tabi kışın balkona çıkmadığımdan orası toz içinde :)
Nisandan önce yıkamam

Elinde fazlalıklar olduğunu düşünüyorsan azalt derim
Çok rahat edersin

Bu minimalizm işine bende baktım ettim ama ancak almamaya çalışıyorum. Elimdekilerden kurtulma işini yapamıyorum maalesef :S

Sevdiğin şeylerden vazgeçmek zorunda değilsin
Minimalizm her şeyi atmak değil
İhtiyaç duyduğun kadarına sahip olmaktır
Eğer bi gün minimalist olmaya niyetlenirsen seve seve yardımcı olurum :)

Biraz antika merakım var ve farketmeden alıyorum galiba yani aralıklı olarak :S
Sene içinde radyo, kurmalı çanlı duvar saati, kahve değirmeni, gaz lambası aldım galiba. Hediye gelende var telefon, kolonyalık mesela. Benim salonda da tv ünitesi orta sehpa ve sehpa takımı var. Artık koyacak yerim yok. Süs püs sevmem birkaçta eşimin aldığı çiçektir filan var ama şu antikalara sürekli bakıyorum almamak için zor tutuyorum kendimi :S geçen uygun fiyata bir radyo daha alacaktım nerdeyse. Zor ikna ettim kendimi.
Bide gardroptan sıkıntılıyım gereksiz dolu ama atamıyorum. Ara ara kardeşlerime veriyorum birşeyler. Gardrop konusunda bişeyler yapmalıyım

Benimde maksimum 2 kişi oluyor gelenim aynı anda. Oda kaynana senede 10 15 gün. Nadirende kız kardeşlerim 2 tane.
Balkona benimde çıktığım yok arada eşim çıkar yıkar. Bide aşırı toZlanıyor 2 güne bi aynı. Ev 120 m2 rahat.
Ee iyi yatıracak yerin var sorun yok demektir. Ben 2+1 istiyordum ev ararken ama o kadar aradık ki bu ev en son çıktı larşımıza. Hiç kiralık yoktu. Sonra zaten kiralarda aynı gibiydi 2+1lerle aman olsum dedikk.

evet benzeriz canım seninle. bende gardrop makyaj taki bölümünü güzel temizledim bundan sonra ihtiyaç olmayan her fazlalığı atmaya devam
evi süpürdum toz aldim
çamaşır yıkandı astim
bikac parca utu yaptim
buzdolabı temizledim
banyo pırıl piril
ihtiyaç listemi yaptim
ohhh rahatladım
bugün harcama yapmayacagim

Bende evi temizledim
Çocukları yıkadım banyoyu temizledim
Dünde pilavim var yanina bu sulu yemek yapicam
Eşimde ev için görüşmeye gitti bir yerden başlamak gerekiyor yoksa bisey alınmıyor

Z zeyneprer
evet benim de evim 3 artı 1 kiraciyim. 1 odam ardiye gibi utu masası aşkı koşu bandı elektrik süpürgesi fırın vs..
daha ince 2 artı 1 de oturdum oğlum 3 yaşı ı geçti ve oyun için odası şart oldu. bu ev o yönden iyi

Bizim bi kız bi erkek çocuğumuz var biride yolda şöyle 4+1 bi ev lazim bize
yatak odası
Misafir odası
Günlük oda
Kızıma oda
Oğluma oda

Mecbur kalırsakta3+1 misafir odasıyla günlük oda bir olur

Temizlikçiye gelme dedim bu hafta çünkü arabayı servise götürmemiz lazım bakım diye gene alırlar 1500 tl .Ben de çamaşır tıkayıp astım ütü yaptım dışardan pizza söyledim 34 tl ohhh misss oturuyorum akşam için markete gitmemiz lazım bakalım nolacak yarın da aile hekimine gidip ilaç yazdırıp alacağız altı ay kullanacakmış eşim.

benim ayrıca misafir odam yok gereksiz geliyor bana. tabi çok geleni gideni kalabalık misafir agirlayorsaniz o zaman ihtiyaç olabilir.
aldığım en lüks oturma grubunda eşyalar ı kendimizin kullanması gerektiğini düşünürüm hep

Benim şu an salon ve oturma odam var. Çocuk yok. Boş odayı çocuk odası yaptığımı düşünemiyorum. Naparım ordakileri. Dediğin gibi ütü çamaşır askılıkları, süpürge, bazı çeyizliklerim orda.
Bende kiradayım. 3+1lerde pahalı napıcaz alırken hiç bilmiyorum :S

Ben yazın salonda kışın oturma odasındayım. Misafir gelirse de iyi oluyor.sene de 10 15 gün kaynana kp geliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…