- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.481
Ben de ilk bu topiklere baktığımda dolabımda eleme yaptımkızlar minimal yaşam topikleri beni etkiledi. şimdi gardrop oğlum ve kendi bölümümü sadelestirecegim . esiminkine dokunmayacağım şimdilik onu hafta ici bir ara yaparim
Özel ders cnm grup ile aylık 50dk 700dü. Ben de yarım ders 30dk 2 aylık 700 vereceğim özel derse. Aslında ekonomi yaptım sizlerden göre göregitmeden önce biraz yürürüm 30 dk yeter diye düşündüm
Bizim burada otantik pazar var. Super seyler var ama pahali biraz. Ilginiz varsa dolasin derim. Ayranci pazarinda her ayin ilk pazari. Mesela bugun.
kızlar minimal yaşam topikleri beni etkiledi. şimdi gardrop oğlum ve kendi bölümümü sadelestirecegim . esiminkine dokunmayacağım şimdilik onu hafta ici bir ara yaparim
Gerçekten evde ne kadar çok ıncık cıncık varsa o kadar zor oluyor temizlik. Ben bişey almamaya gayret gösteriyorum ama evimdekiler yeterince fazla sanırım. Gardroptakileri ayıklayabilsem keşke :S İki kişiyiz evimiz 3+1. Gerçi ararken ev bulmakta zorlandık çok seçeneğimiz olmadı ondan. bir odam ardiye gibi. Süpürge açmaya üşeniyorum o kadar yorrucu oluyor kiTemizlik yaptık eşimle
1+1 olunca detaylı süpürmesi 20 dk sürdü
Banyoyu temizledim
Duşakabin düz cam
Çok kireç lekesi oluyor
Çamaşır attım
Wc ve lavaboyu aynayı vs güzelce temizledim
Az eşya ile az iş oluyor gerçekten :)
Gerçekten evde ne kadar çok ıncık cıncık varsa o kadar zor oluyor temizlik. Ben bişey almamaya gayret gösteriyorum ama evimdekiler yeterince fazla sanırım. Gardroptakileri ayıklayabilsem keşke :S İki kişiyiz evimiz 3+1. Gerçi ararken ev bulmakta zorlandık çok seçeneğimiz olmadı ondan. bir odam ardiye gibi. Süpürge açmaya üşeniyorum o kadar yorrucu oluyor ki
1+1 çok rahattır temizlik açısından. Kalanın olmuyorsa sıkıntı çekmezsin.
Bu minimalizm işine bende baktım ettim ama ancak almamaya çalışıyorum. Elimdekilerden kurtulma işini yapamıyorum maalesef :S
Biraz antika merakım var ve farketmeden alıyorum galiba yani aralıklı olarak :SKardeşim geliyor arada
O da salonda koltuk yatak oluyor orada yatıyor. Babamla beraber geldiklerinde babam koltukta kardeşim havalı yatakta yatıyor
İki kişiden fazla kimse gelmesin zaten kapasitemiz bu kadar :)
Temizliği kolay evim 55 m2
Balkonla beraber 70
Tabi kışın balkona çıkmadığımdan orası toz içinde :)
Nisandan önce yıkamam
Elinde fazlalıklar olduğunu düşünüyorsan azalt derim
Çok rahat edersin
Benimde maksimum 2 kişi oluyor gelenim aynı anda. Oda kaynana senede 10 15 gün. Nadirende kız kardeşlerim 2 tane.Kardeşim geliyor arada
O da salonda koltuk yatak oluyor orada yatıyor. Babamla beraber geldiklerinde babam koltukta kardeşim havalı yatakta yatıyor
İki kişiden fazla kimse gelmesin zaten kapasitemiz bu kadar :)
Temizliği kolay evim 55 m2
Balkonla beraber 70
Tabi kışın balkona çıkmadığımdan orası toz içinde :)
Nisandan önce yıkamam
Elinde fazlalıklar olduğunu düşünüyorsan azalt derim
Çok rahat edersin
Yok canim. Neler alip ne kadar harcadik. Gerekli miydi filan...sekkinde sohbetGünaydınlar
pure hazel diğer topikten biliyorum seni ama bu topik sana aitmiş.
Burada herhangi bir hedef vs belirleniyor mu?
Okuduğum sayfalar genelinde rastlamadım gerçi
Yok canim. Neler alip ne kadar harcadik. Gerekli miydi filan...sekkinde sohbet[/QUOT
Güzel düşünmüşsün
o kadar çok şey alıyoruz ki ihtiyaç dahilinde olmayan bir çok şeyi
evet benzeriz canım seninle. bende gardrop makyaj taki bölümünü güzel temizledim bundan sonra ihtiyaç olmayan her fazlalığı atmaya devamTemizlik yaptık eşimle
1+1 olunca detaylı süpürmesi 20 dk sürdü
Banyoyu temizledim
Duşakabin düz cam
Çok kireç lekesi oluyor
Çamaşır attım
Wc ve lavaboyu aynayı vs güzelce temizledim
Az eşya ile az iş oluyor gerçekten :)
Benim şu an salon ve oturma odam var. Çocuk yok. Boş odayı çocuk odası yaptığımı düşünemiyorum. Naparım ordakileri. Dediğin gibi ütü çamaşır askılıkları, süpürge, bazı çeyizliklerim orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?