Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada ilk defa kazanlı ütüm oldu çok mutlu oldum.
Eşime diyorum ki ütü alınınca çok sevindim demekki artık anne olmaya hazırım bebeğin kıyafetlerini hızlıca ütülemek nasip olur inşallah.
Ev almanın borç ödemenin güzel yanı borca alışınca kartlar vs dolsada amannnn ödenir zamanla modu oluyor insanda.

A Alya_sura88
maşallah cnm sen evi kabanla doldurmuşsun. 126bin ı ıyi ödemişsiniz. geliriniz ıyi sanirim. inşallah eksilmez bereketli olur ihtiyac sahiplerine yardimci olmak cok gizel iyi yapiyorsunuz

A Alya_sura88
maşallah cnm sen evi kabanla doldurmuşsun. 126bin ı ıyi ödemişsiniz. geliriniz ıyi sanirim. inşallah eksilmez bereketli olur ihtiyac sahiplerine yardimci olmak cok gizel iyi yapiyorsunuz
Evet cnm çok şükür allah olmayana da versin bizden çok versin herkese allahım.
Misafir gelince kabanlar sığmıyor vestiyere o kötü oluyor. Ben hep dış giyim beğeniyorum sonra durduruyorum almaktan vazgeçiyorum .
Bu aralar kazak bluza taktım ve kazakları da bu kadar takım yaptım.
Geçen yaz da beyaz t shirte takmıştım ve t shirt stoğumda tamam koy pantolon stoğum da tamam.
Hal böyle iken hedefim anne olmak ve arabam ile bencilimi her yere götürmek ve anne olunca kıyafet sadece hamile tayt eşofman ve pantolon bir tane alacağım. Üste almayacam oversize aldım bir sürü şey .
Bebeğe de kıyafet çok almayacağım yediği helalmiş.
Ama bebek odası yapacağım sizlere resim atarım hele bir olsun.
Bugün den itibaren dışarıya sadece tatlı kahve ve yemek yemek için giderim tabi market alışverişi için. Kıyafet ayakkabı çanta vs almayacağım diren alya şura diren.
Zaten kredi kartım doluydu utanan emojilerceeeee

E geçen aldıklarını nasıl aldın derseniz bankadaki biriken paradan kartıma 300tl eft yapıp yer açtım

A Alya_sura88 ne çok mont almışsın
Benim bi kaç kaşem vardı onları çıkardım elden şuan bi siyah kaşe bi şişme mont var iki trençkot bir de deri ceketim var
Bi kaşe daha alacağım ama sanırım başka da bişey almam
Benim de blazer ceketim çok takım elbise vs elden de çıkaramıyorum kıyamaıyorum giymesem de dolabı dolduruyor
İşe başladığımda bi heves almıştım 15 tane fln var

Benim de devlet mülakatları için aldığım iki takım elbisem var memur da olamadık torpil yok takımlar dolapta yer kaplıyiiii bilseydim ceketi blazer olan takım alırdım yawwww ... ama bir şişme uzun montum vardı anneme verdim artık gitmeyecem diye 13 sene oldu hala duruyor önce ablam giydi bana verdi şimdi annem giyiyor. Zamanında 360 tl vermiştik şimdi 600-900 arasıdır. Bazı şeyler bir kere alınmalı ama artık çabuk tüketiyoruz sıkılıyoruz o yüzden ben de hala a bir kaban mont alma isteği oluyor

Ben de giyinmeyi severim ama senin
Gerçekten çok mont ve kabanin varmış
Ben bu kış bir mont, bir çizme ve iki hırka dışında hiçbir şey almadım.
Kışa girerken gardrobumu elden geçirdim bir baktım daha giymedigim bir sürü kıyafet var, eee birikim topiklerini de takipteyim dedim bu kıs öyle deli gibi almak yok. Neredeyse 2,5 aydır ütü yapmadım ona rağmen dolap hala dolu. Kıyafete verdiğim parayı zamaninda altına yatirsam çok rahat ikinci el araba parası cikardi simdi

İnşallah bir an önce bebisiniz olur
Ben de kazanlı ütü kullanıyorum, zamandan büyük tasarruf ama iki parça için o utuyu açmak büyük işkence
Gerçi ben ütü yapmaktan nefret ettiğim için biriktirip utuluyorum ve ciddi zaman kazandığını düşünüyorum

Biraz kullanımına alışamadım gibi çünkü kılavuz yeterli değil. Okudum ama anlamadığım tuşlar var. Zaman konusunda hem fikirim gerçekten.
Kıyafet olayını başarabilirsem bu sene hiç bir ihtiyacım yok sadece bikini alabilirim bir sürü var bikinim ama artık lastikleri çürümüş kumdan delinmeye başlayanlar da var o yüzden alacağım ama erkenden tatil satın almaya kalktım indirimli değil bindirimli rakamlar bence. Bakalım uygun bir paket bulursam tatili erkenden taksitlendirmek ekonomik olacak.

güle güle kullan
umarım kullanışlıdır
ben ütü yapmayalı aylar oldu yine :)
bebek olursa kıyafetlerini ütülemek zorunda mıyız

müzik odası fikri hoşmuş :)
ben büyük evlerde kendimi yalnız hissediyorum birazcık
şimdi 3 kişiyiz
ben eşim ve kedim
üçümüz de sürekli aynı odayı kullanıyoruz
beraber oturuyoruz beraber uyumaya gidiyoruz falan :)
bir de salon mutfak birleşik bizim
çok seviyorum böyle
daha önce 3+1 de oturuyordum
mutfak da ayrıydı, öyle olunca ben mutfakta yalnız iş yapıyorum eşim odada yalnız oturuyor
şimdi iyiyiz hep beraber aynı oda.

ama 2+1 e taşınmak istiyorum ileride.

mont dünyası gibi olmuş
ömrün boyunca almadan yaşayabileceğin kadar montun var sanırım

Kizlar memleketten dondum. mutfagim mahrumiyet bolgesi resmen hic bir sey yok
Dolabimda tulum ve kasar peynirim zeytinim ve tereyag var baska bir sey yok. Memlekete gidecegim diye bosaltmistim. Bozulacaklari anneme goturmustum.
Yarin detayli bir alisveris yapmam gerekli.
Meyve ve sebze almam lazim. Yumurta ve sucuk almak lazim. Ette yok. Esimde sut alir yogurt yapariz.

Isler yeni bitti banyo yapabildim zar zor
Tek ciktim disari bi ara esim ve oglum geldi ama geri döndüler. Bende gereksiz birsey almadim fakat gitti asagi yukari 100 lira oglisin harcligi da bitmis oldu.

Neyse yarin okullar aciliyor. Mutluyum ben. Evde olmak sıkıyor .isimi seviyorum. Arkadas ortamimizda iyi

Yaa bugünlerde cok sehit haberi duyar oldum içim parcalaniyor . Hayattan yaptiklarimdan tam tat alamiyorum.

Kilis ve hatayin birkac ilcesinde tatil 1 hafta daha uzamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…