- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.421
Geçmiş olsun canımm yaa dikkat et kendineKizlar oglen is yerinde rahatsizlandim
Hic boyle bsy yasamamistim
Kalp sorunu burdada yazmistim ama idare ediyordum
Kosa kosa hastahaneye goturduler yari baygin yari bilincli ölsem bakacak yok yine bir suru macera
Esimi aradim istanbuldan geldi simdi oraya gidiyorum
Yrna allah kerim
Gece acilden girip yatista isteyebilirim
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinKizlar oglen is yerinde rahatsizlandim
Kosa kosa hastahaneye goturduler yari baygin yari bilincli ölsem bakacak yok yine bir suru macera
Yrna allah kerim
Oyle duşunme bence sonuçta arabada ihtiyacınızı karsılamıyor mu, oda evin arabası nihayetinde zarar etmez. Bilezik cokmuş ama arabayı satsa suan okadar gramı alabiliyor musunuz? Bi de evde altın oldukca surekli borç isteme durumu oluyor:)İnşallah canım şimdiki aklım olsa asla bileziklerimi vermezdim şimdi görüyorum bileziklerini vermiyor yeni evli kadınlar ev alırsak öyle diyorlar ah akılsız kafam önümde söyle yap diyen de olmadı
cok gecmıs olsun canım yaa stresten oldu tüh ıyıce bı muayene olKizlar oglen is yerinde rahatsizlandim
Yrna allah kerim
Alabiliriz ama tabi o zamana göre zarardayizOyle duşunme bence sonuçta arabada ihtiyacınızı karsılamıyor mu, oda evin arabası nihayetinde zarar etmez. Bilezik cokmuş ama arabayı satsa suan okadar gramı alabiliyor musunuz? Bi de evde altın oldukca surekli borç isteme durumu oluyor:)
Tabiki. Ev almaya yanasmaz ise araba yukseltmek filan isteyince vermeAlabiliriz ama tabi o zamana göre zarardayiz
Son dediğine katılıyorum şuan elimde 70 Gr var takıyorum eşim dahil kimseye vermem diyorum inşallah msj ulaşıyordur
Araba yükseltmek için istiyor zaten vermiyorumTabiki. Ev almaya yanasmaz ise araba yukseltmek filan isteyince verme
Ikıncı hafta seminerlerini istediğimiz ilde yapabiliyor muyuz canım. Ben izindeydim baya uzak kaldım herşeyeKiraz gelince recel yapacagim.
1 kavanozda çilek receli yapasim var aslinda.
Seminer durumu belli olursa gelecek hafta cuma cikariz yola.
Evde patates sogan var.
Domates salatalik meyve alirim pazardan yarin
Yönetmelige gore yapilabiliyormuş. Fakat bazi okullar yazinin gelmesini bekliyormus. Gecen yil yapilabilir diye yazi gelmisIkıncı hafta seminerlerini istediğimiz ilde yapabiliyor muyuz canım. Ben izindeydim baya uzak kaldım herşeye
Dikis makinesinde neler yapiyosun mesela.Günaydın kızlar yarin gece maaşlar yatarMarkete gitmem gerek maaşı bekliyorum şeker yağ falan almam gerek. Dikis makinam icin iğne de almam gerek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?