- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.461
İnternette cok video var istersen öğrenebilirsinbizimde var dikiş makinası bende sadece düz dikiş yapabiliyorum
Evet gayet ucuza geliyor ben kumaş adim pamuklu bir elbiselik 21 tl düğme vs ile 25 e gelir bana alsam 150 TL’den asagi yokEvet Burda kalıpları güzel bana da uyuyor ama kalıp çıkarıp dikmesi uzun sürüyor 3 tane elbise dikmişim şimdi saydımda o dergiden.Aslında üzerine eğilsek çok güzel ve kendi istediğimiz gibi kıyafetler dikebiliriz.
Kaçıncı haftadasınselam kızlar
bebiş için ışıklı isimlik yaptırıyoruz odasına 150lira ona ödedik. hediyelik mumluk dagıtıcaz 200-220onlar tutar sanırım dıs suslemesını bız yapıcaz.
bide cıkolata dagıtıcam 100lira cıvarıda o tutar sanırım.
arkadasım organızasyon ısı yapan bırının yanında calısıyor kendıne aıt urunlerde var onlarla odayı susleyecek sade bı sekılde abartı sevmıyorum ama, guzel olacak ınsAllah.abartılı suslemeleri gereksız buluyorum ucret almayacak en yakın arkadasım zaten. yuksek ucretler verıpte yaptırmazdım acıkcası
heyecan dorukta
bende geçmişim tüm derslerden çok şükür seneye 2.sınıfımKızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış. Çok şükür mezunum
bende kendime kızlarıma elbise dikmek istiyorum hangi dergilerden kalıp çıkarabilirim tavsiye edebileceğin var mıİnternette cok video var istersen öğrenebilirsin ❤ Nebihan akça var İnstagramda kendisi öğrenmiş Harika bir hatun
seçimden sonraya kalır demişler komşumun eşi polis senin eşinde polisti demi yanlış hatırlıyor olabilirimTayinler hala açıklanmadıı sabirsizlikla ve merakla bekliyorum bi an önce açıklanır insallah
Evet canim polis eşim. Secimden sonra ki hafta açıklasalar bariseçimden sonraya kalır demişler komşumun eşi polis senin eşinde polisti demi yanlış hatırlıyor olabilirim
sağlıkla kucagına alırsın inşallah Allah bir avazda kurtarsın çok severim bu sözüselam kızlar
bebiş için ışıklı isimlik yaptırıyoruz odasına 150lira ona ödedik. hediyelik mumluk dagıtıcaz 200-220onlar tutar sanırım dıs suslemesını bız yapıcaz.
bide cıkolata dagıtıcam 100lira cıvarıda o tutar sanırım.
arkadasım organızasyon ısı yapan bırının yanında calısıyor kendıne aıt urunlerde var onlarla odayı susleyecek sade bı sekılde abartı sevmıyorum ama, guzel olacak ınsAllah.abartılı suslemeleri gereksız buluyorum ucret almayacak en yakın arkadasım zaten. yuksek ucretler verıpte yaptırmazdım acıkcası
heyecan dorukta
istanbul seçimlerini bekliyorlar falan dedi akşamEvet canim polis eşim. Secimden sonra ki hafta açıklasalar bari
nereyi istiyorsunuzEvet canim polis eşim. Secimden sonra ki hafta açıklasalar bari
Ilk sıraya manisa yazdık canim sonra bursa denizli felan en son ankaranereyi istiyorsunuz
bende kendime kızlarıma elbise dikmek istiyorum hangi dergilerden kalıp çıkarabilirim tavsiye edebileceğin var mı
Bursa güzeldir benim memleketIlk sıraya manisa yazdık canim sonra bursa denizli felan en son ankara
aminn canım Allah razı olsun bana da 40haftayı bulmaz dediÇok yaklaşmışın canim doğuma ben 38 . Haftada dogum yapmıştım. Normal doğum. Hersey gönlünce olsun insallah sağlıkla kucagina al. Hemde nasıl heycanlisindir tahmin edebiliyorum. Ben yeri felan girgirliyodum dogum başlasın diye gerçekten de çok beklemeden oldu 38. Hafta biraz erken bile
cok tesekkur ederım ınsAllah heyecanla beklıyorum
35hafta 3gunluguz canım pazartesi tam 9aylık kısmetseKaçıncı haftadasın
Masallah yinede var daha çocuğun gelişmesine benim kız 40+4 de doğduaminn canım Allah razı olsun bana da 40haftayı bulmaz dedi
cok tesekkur ederım ınsAllah heyecanla beklıyorum
35hafta 3gunluguz canım pazartesi tam 9aylık kısmetse
Insallah olur canim biraz pahali diyollar ama bilmiyorum öyle miBursa güzeldir benim memleket
teşekkür ederim :)Burda dergisi google yaz çıkar canim özellikle 2015 Ağustos sayısında hem kendime hem kızıma güzel kalıplar varbirde güler Erkan değişi var kalıplar falan
bizde ankaradayız seneye doğu tayini var diyor eşim kısmet neresi olacak bakalım şimdi nerdesinizIlk sıraya manisa yazdık canim sonra bursa denizli felan en son ankara
Insallah olur canim biraz pahali diyollar ama bilmiyorum öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?