Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dikis makinesinde neler yapiyosun mesela.
Kendime kızıma elbise dikiyorum kendi kıyafetlerimizde tadilat yapılacaksa yapıyorum cok iyi değilim daha birkac ay oldu öğreneli ama her diktiğim bir öncekinden guzel oluyor zamanla usta gibi olurum herhalde

Bursa dergisinin kaliplarini kullanıyorum ben biliyorsan o kalıplarla dikerek kendini geliştirebilirsin bende pratik bilmiyorum onun icin baya vakit var sanırım

selam kızlar
bebiş için ışıklı isimlik yaptırıyoruz odasına 150lira ona ödedik. hediyelik mumluk dagıtıcaz 200-220onlar tutar sanırım dıs suslemesını bız yapıcaz.
bide cıkolata dagıtıcam 100lira cıvarıda o tutar sanırım.
arkadasım organızasyon ısı yapan bırının yanında calısıyor kendıne aıt urunlerde var onlarla odayı susleyecek sade bı sekılde abartı sevmıyorum ama, guzel olacak ınsAllah.abartılı suslemeleri gereksız buluyorum ucret almayacak en yakın arkadasım zaten. yuksek ucretler verıpte yaptırmazdım acıkcası
heyecan dorukta

Kiyma çikardim.
Aksama firina lahmacun içi gönderecegim.
Yanina salata kola.
Püre menün güzel şimdiden afiyet olsun
Ben normal de fazla kola içen biri değilim, ama hamilelikten olsaki içmediğim şeyleri canım istiyor bunlardan biri de kola, sen içiyor msn . Bazıları içilmemesi gerektiğni söylüyorda

Çok yaklaşmışın canim doğuma ben 38 . Haftada dogum yapmıştım. Normal doğum. Hersey gönlünce olsun insallah sağlıkla kucagina al. Hemde nasıl heycanlisindir tahmin edebiliyorum. Ben yeri felan girgirliyodum dogum başlasın diye gerçekten de çok beklemeden oldu 38. Hafta biraz erken bile

Bursa dergisinin kaliplarini kullanıyorum ben biliyorsan o kalıplarla dikerek kendini geliştirebilirsin bende pratik bilmiyorum onun icin baya vakit var sanırım

Evet Burda kalıpları güzel bana da uyuyor ama kalıp çıkarıp dikmesi uzun sürüyor 3 tane elbise dikmişim şimdi saydımda o dergiden. Aslında üzerine eğilsek çok güzel ve kendi istediğimiz gibi kıyafetler dikebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…