- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.481
ben de gununun dolmasını ıstıyorum ya hayırlısıyla doktor bulmaz 40ı dedı ama son haftalara kadar beklemek ıstıyorum nasıp artık,sezeryan ıcn 38 haftayı falan derse bıraz daha bekleyelm dıcem hanı sıkıntı yoksaMasallah yinede var daha çocuğun gelişmesine benim kız 40+4 de doğdu
aminn ınsAllah canım Allah razı olsunsağlıkla kucagına alırsın inşallah Allah bir avazda kurtarsın çok severim bu sözü
Allah razı olsun benimki bebeklikten çıktı artık 3,5 yasındaben de gununun dolmasını ıstıyorum ya hayırlısıyla doktor bulmaz 40ı dedı ama son haftalara kadar beklemek ıstıyorum nasıp artık,sezeryan ıcn 38 haftayı falan derse bıraz daha bekleyelm dıcem hanı sıkıntı yoksa
sızın bebısı de Allah bagıslasın
Tebrik ederimKızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış. Çok şükür mezunum
Masallah yinede var daha çocuğun gelişmesine benim kız 40+4 de doğdu
ben hemen almıcam ay sonuna doğru almayı düşünüyorumAltinda kipirdanma var yukari yönlü.
Maas alip birseyler aticaz ya köseye bizi bekliyor
123 numara kadın elbise cok güzel temel kalıp gibi kullanıyorum bazı detaylar ekleyerek güzel seyler oluyorMaaşallah Allah cc vakitlice doğurmayı nasip etsin ne güzel bekleyebilmişsiniz şimdi ki doktorlar da 38 de ısrar ediyorlar sadece bir iş olarak görüyorlar çünkü.
Benim kızım erken doğmuştu 30 haftalık 29 a uyumlu 2 aya yakın kuvözde yattı ne günlerdi çok şükür ki hiç bir sıkıntımız olmadan atlattık sadece sık hastalanır minik kuzucum o da büyüdükçe geçer umut ediyoruz ki..
2015 Ağustos Burda sı bende varmış bu arada, onda hangi kalıpları tavsiye edersin bende oradan deneyeyim birkaç yazlık elbise
Özdilekten aldık son yastıkları memnunum..
A pure çok gelmiş bu defa.. bizim 64tü sanırım.
E Esila09 çok geçmiş olsun... inşallah şimdi iyisindir...Kizlar oglen is yerinde rahatsizlandim
Hic boyle bsy yasamamistim
Kalp sorunu burdada yazmistim ama idare ediyordum
Kosa kosa hastahaneye goturduler yari baygin yari bilincli ölsem bakacak yok yine bir suru macera
Esimi aradim istanbuldan geldi simdi oraya gidiyorum
Yrna allah kerim
Gece acilden girip yatista isteyebilirim
selam canım.. modeli aklımda değil 26tl falandı eve gidince bakayım kenarında yazar sanırım.hangi modelinden canım? benim de aklıma ilk özdilek gelmişti... bakayım hemen ona göre.
Hem doğası da guzelmis bursanin bizde doğudayız butun meyve sebzeler pahali. Insallah hayırlısıyla açıklansın da istiyoruz bursayı daKiralar pahalı canim ama meyve sebze en güzellerini normal fiyata alirsin ben suan küçük bir sehirdeyim daha pahalı ve bursadakilerin yerini tutmaz asla
Karbondioksit yetişkin kanında 24 saat dolaşırken bebekte 72saatte zor atılıyormuş. Yanlış anlama lütfen ama keske içmesenIciyorum canim yaaa
Duramiyorum icmezsem
Diger ay oğlumun dogum günü. Kendimiz pasta aliriz. Ogluma yarış seti alicam 150 -200 lira civarı benim doğum günümde aynı ay kendime de hediye alicam tabi ki :))) bu ay biraz masraflı olacak gibi görünüyo bakalim
Kutlu olsun simdiden :)
Ben dogumgunlerini cok severim.
Bol bol pasta cupcake siparisi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?