Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Masallah yinede var daha çocuğun gelişmesine benim kız 40+4 de doğdu
ben de gununun dolmasını ıstıyorum ya hayırlısıyla doktor bulmaz 40ı dedı ama son haftalara kadar beklemek ıstıyorum nasıp artık,sezeryan ıcn 38 haftayı falan derse bıraz daha bekleyelm dıcem hanı sıkıntı yoksa
sızın bebısı de Allah bagıslasın

Allah razı olsun benimki bebeklikten çıktı artık 3,5 yasında

A101de siyah zeytin indirimde idi, torku tost peyniri 10tl üzeri 9tl ye, alimünyum folyo ile 39.85 ödedim, eşim 2 ekmek aldı sabah.
Harcama yapmazsam başka çok iyi olur.
Yarın harcamasız gün olsun

Masallah yinede var daha çocuğun gelişmesine benim kız 40+4 de doğdu

Maaşallah Allah cc vakitlice doğurmayı nasip etsin ne güzel bekleyebilmişsiniz şimdi ki doktorlar da 38 de ısrar ediyorlar sadece bir iş olarak görüyorlar çünkü.

Benim kızım erken doğmuştu 30 haftalık 29 a uyumlu 2 aya yakın kuvözde yattı ne günlerdi çok şükür ki hiç bir sıkıntımız olmadan atlattık sadece sık hastalanır minik kuzucum o da büyüdükçe geçer umut ediyoruz ki..

2015 Ağustos Burda sı bende varmış bu arada, onda hangi kalıpları tavsiye edersin bende oradan deneyeyim birkaç yazlık elbise

123 numara kadın elbise cok güzel temel kalıp gibi kullanıyorum bazı detaylar ekleyerek güzel seyler oluyor
Çocuk icin de 136 yi deneyeceğim bakalım güzel olur diye tahmin ediyorum

Özdilekten aldık son yastıkları memnunum..

A pure çok gelmiş bu defa.. bizim 64tü sanırım.

selamlar kızlar...
can09e hangi modelinden canım? benim de aklıma ilk özdilek gelmişti... bakayım hemen ona göre.

E Esila09 çok geçmiş olsun... inşallah şimdi iyisindir...

Kartlar gelmıs 6küsür kira kredi çoçuğun okul doktora gidecegız tatile çıkacağız bizde bu ay birikim 0Eşim uçak bileti almış 1000tl tazminatta kesilir Temmuz maasıda uçar kurban parası ayrılacak.Eylulde takati bitiyor Eylül’den sonra olur benim birikim çocuğun bayramlık parası duruyor üstüne ekleyıp çeyrek veya yarım alabılsem bu ay.

Kiralar pahalı canim ama meyve sebze en güzellerini normal fiyata alirsin ben suan küçük bir sehirdeyim daha pahalı ve bursadakilerin yerini tutmaz asla
Hem doğası da guzelmis bursanin bizde doğudayız butun meyve sebzeler pahali. Insallah hayırlısıyla açıklansın da istiyoruz bursayı da

Selamlaaaar

Pazara gittim pazar ucuzdu cok sukur.

Ama arabasiz gitmistim istedigim gibi alamadim.

Kavun 5
1 kg seftali 5
Pembe domates 2 kg 6
2 adet sarimsak 4.5
Köy biberi yarim kg 1.75
Salatalik cengelköy 1 kg 3 tl
Kabak patlican karisik 1.5 kg 3 tl
Kıvırcık 2 tl

29.50 harcadim

Guzel beybi patates vardi aksam üsenmezsem giderim 4 kg alirim 10 tl

Kiraz 5 tl idi ama almadim. Kayisi 5, cilek 6, muz 7 fiyatlar inmis. Ama evde kayisi ve cilek vardi. Sadece kavunla seftali aldim ben.

Kutlu olsun simdiden :)

Ben dogumgunlerini cok severim.
Bol bol pasta cupcake siparisi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…