Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz cok severiz. Her hafta aliyoruz.
Tanesi 1 liraya dusunce alip dondurucuya atacagiz

Dondurucuya kisin havuc koymustum küp küp. 2 tl den alip 5 kg. Öyle ise yariyor ki... simdi bi paket actim. Bezelyeye bulgura koydum. Az daha var ya kavururum sarimsakli. Ya da yarin corba vs yaparsak katarim.

Alakasiz ve mevsimi degil ama aklima geldi yaziym dedim belki birinin aklinda kalir

Ben gitmedim pazara, yarın manavdan domates alırım, mısırı da kızım gelecek olursa alırım,

Butik otel ciddi sermaye ister. Dugun salonuda biraz sermaye varsa olur aslında ama fizibilitesini çok iyi yapman lazım; ya üst segmente hitap eden kalite biseyle girmen lazım yada cok ekonomik yapman yoksa piyasada cok mekan var tutması zor. İçlerinde en iyisi cafe. İşin içindesin nasılsa senin yerinde olsam bunu ciddi dusunurum, oyle standart bi kafe değil ama bir tema üzerine 3.nesil kahveciliğin falan on plana cıktıgı yanında da lezzetli minik atıştırmalıklar. Tarçınlı top kurabiye, cheesecake, sachertorte gibi. Anlatırken gozumun onunde canlandı suan benimde kitap kafe hayalim var cok kazanc beklentim yok

Ne güzel yapmışsın ben hiç koymamıştım koyarım artık :)

Malesef ki gida sektöründe eskisi gibi kar yok.
Cunku artik ascilar alayli alelade insanlar degil. Cogu yurt disi egitimli, en asagi ciragan stajli. Eskiden asgarinin 2 3 katina ascibasi calisirdi. Simdi garson o parayi kabul etmiyor.

Ayvalikta taş ev var esimin onu otel mi yapsam kiz dekorasyon olucak ama yer kiralama veya alma bedeli olmayinca bana iyi para birakir gibi.

Canını sıkma pure
Sonucta giyim her ay alinmiyor.
Her ay memlekete gidilmiyor.
Bayram vs olunca tabi hesaplar degisebilir.

Ac acikta degilsiniz allaha sukur. Bir dahaki aylar bu masraflar olmaz dengelersin. Bebek üzülmesin sıkma canını

Ben bütün birikmisi de yedim sayilir.
Ama diyorum ki; bir daha karsima bu firsat cikmazdi iyki yaptim. Simdi geldim rutine dondum cimri sekilde hareket ediyorum :) dengeleriz allahin izniyle.

Ayvalık taş ev konusunun üstüne git oranın herturlu gideri olur

Gecen yıl esim iş değişikliği sırasında 2ay kadar issiz kaldı e bende ücretsiz izinde idim zaten ikimizde maas almıyorduk ama en cok peşpeşe geziyi o donem yaptık. 2ayda 4tur falan yaptık çok iyiydi. oyle bi fırsat bidaha zor gelirdi ikimizinde evde olduğu, geriye ne cok harcama yaptıgımız değil biriktirdiğimiz anılar kaldı, 1,5 yasında kızlarımın acıp acıp bakılacak turlu turlu fotoları oldu. Allah saglık huzur ve kazandıgımız parayı keyifle harcatacak zaman versin, gerisi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…