- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.521
Iş kuracagim yazmissin.Annem dislerinden dolayi yiyemiyor
Esim hic sevmiyor
Ben seviyorum ama tekli vermiyorlar almadim
Biz cok severiz. Her hafta aliyoruz.
Tanesi 1 liraya dusunce alip dondurucuya atacagiz
Bende cok severim Pazar’a gitmedim bu hafta eşim gitti ben gidersem alırım bu haftaAnnem dislerinden dolayi yiyemiyor
Esim hic sevmiyor
Ben seviyorum ama tekli vermiyorlar almadim
O lokmalar hiç hoş degil ya ben meraktan aldim bir kere hiç begendim nasıl yiyorlar bilmiyorumIş kuracagim yazmissin.
Evet aslinda aşçisin guzel tatlar cikarabilirsin.
Bu aralar lokmaci furyasi var heryerde cesit cesit
Iş kuracagim yazmissin.
Evet aslinda aşçisin guzel tatlar cikarabilirsin.
Bu aralar lokmaci furyasi var heryerde cesit cesit
Ben gitmedim pazara, yarın manavdan domates alırım, mısırı da kızım gelecek olursa alırım,Lahmacun icini hazirladim eşimi firina yolladim
Oncesinde pazara markete gittik.
2şer kilo şeftali kayisi aldik.
12 kglik karpuz. Adam karpuzu kesti hem guzel hem kipkirmizi(cok karpuz yiyorum ben bir de domates,hamileleik boyle geciyor bakalim.)
3 tane kavun.
7 tane misir aldim 10 liraymis. Dudukluye attim.
Domates, patates, sogan, salatalik,y.sogan,marul,semizotu vs aldim. Yaklasik 70 lira harcadim. Domates lezzetliydi kilosu 2 liraydi. 4 kilo aldim kahvaltida guzel oluyor hem.
Butik otel ciddi sermaye ister. Dugun salonuda biraz sermaye varsa olur aslında ama fizibilitesini çok iyi yapman lazım; ya üst segmente hitap eden kalite biseyle girmen lazım yada cok ekonomik yapman yoksa piyasada cok mekan var tutması zor. İçlerinde en iyisi cafe. İşin içindesin nasılsa senin yerinde olsam bunu ciddi dusunurum, oyle standart bi kafe değil ama bir tema üzerine 3.nesil kahveciliğin falan on plana cıktıgı yanında da lezzetli minik atıştırmalıklar. Tarçınlı top kurabiye, cheesecake, sachertorte gibi. Anlatırken gozumun onunde canlandı suanKizlar acayip canım sıkılıyor.
Aklımdan yeni yeni is fikirleri geciyorbdv de bir konu okudum. Dügün salonu acmak istiyorum
Sabah da cafe acayim diyordum ne de olsa bildigim is. Dogumgunu partileri falan ayarlarim. Oglumun butun arkadaslarinin hep mekanlarda d.gunu yapildi mesela.
Gecen hafta da butik otel mi acsam diyordum
Calismayinca sıkıntıdan oluyor hep bunlar.
Cumartesi basliycam ise.
Ne güzel yapmışsın ben hiç koymamıştım koyarım artık :)Dondurucuya kisin havuc koymustum küp küp. 2 tl den alip 5 kg. Öyle ise yariyor ki... simdi bi paket actim. Bezelyeye bulgura koydum. Az daha var ya kavururum sarimsakli. Ya da yarin corba vs yaparsak katarim.
Alakasiz ve mevsimi degil ama aklima geldi yaziym dedim belki birinin aklinda kalir
Butik otel ciddi sermaye ister. Dugun salonuda biraz sermaye varsa olur aslında ama fizibilitesini çok iyi yapman lazım; ya üst segmente hitap eden kalite biseyle girmen lazım yada cok ekonomik yapman yoksa piyasada cok mekan var tutması zor. İçlerinde en iyisi cafe. İşin içindesin nasılsa senin yerinde olsam bunu ciddi dusunurum, oyle standart bi kafe değil ama bir tema üzerine 3.nesil kahveciliğin falan on plana cıktıgı yanında da lezzetli minik atıştırmalıklar. Tarçınlı top kurabiye, cheesecake, sachertorte gibi. Anlatırken gozumun onunde canlandı suanbenimde kitap kafe hayalim var cok kazanc beklentim yok
Ne güzel yapmışsın ben hiç koymamıştım koyarım artık :)
Biraz hesap yaptim
Bu ay iceri girdik sayilir. Market pazar giyim alisverislerimiz fazla tuttu.
K.kartimin dönem borcunu kapatsam birikime hic atamayacagim bu ay.
Memlekette cokk harcanir ister istemez. Ustune maaştan kesinti de var.
sıkıldım
Ayvalık taş ev konusunun üstüne gitMalesef ki gida sektöründe eskisi gibi kar yok.
Cunku artik ascilar alayli alelade insanlar degil. Cogu yurt disi egitimli, en asagi ciragan stajli. Eskiden asgarinin 2 3 katina ascibasi calisirdi. Simdi garson o parayi kabul etmiyor.
Ayvalikta taş ev var esimin onu otel mi yapsam kizdekorasyon olucak ama yer kiralama veya alma bedeli olmayinca bana iyi para birakir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?