- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.561
Ev tescilli mi?Tescilli taş evse işin biraz zorOtel açman o aşamada zor olabılır
napalım kızlar fikri olan var mı birikimi ne yönde kullanalımAyy uctu piyasaa
Ceyrek altin 420 olmus.napalım kızlar fikri olan var mı birikimi ne yönde kullanalım
bu dolardan bir yol olmayacak gibi bende bozdurcamCeyrek altin 420 olmus.
Normalde fiyata cok takmadan aliyorum para olunca ama k.kartimi da ödemek gibi bir planim da var .yarin da piyasa bu kadar yuksek olursa
Valla bilmiyorum ama yaninda birebir aynisi var. Onun altinda restoran var. Galiba o zaman tescilsiz mi oluyor?
Zaten ciddi ciddi planladigim bisiy degil. Issizlikten bu aralar tuhaf icatlar cikartiyorum
Tatilim cok uzadi bu aralar benim.
Isten de sıkıldım ama isimin cok avantajli yönleri var. Malesef birakirsam bu denklikte baska bir sey yapamam sanırım
Slm cnm şimdiden iyi tatiller
Biz de bayram da ısparta lavanta kokulu köy Burdur salda gölü ve Denizli Pamukkale yi gezdik. Çok güzeldi
Artmaz mi diyorsun yaniQUOTE="ppenguennpenguen, post: 60220993, member: 746756"]
bu dolardan bir yol olmayacak gibi bende bozdurcam
aslında lazım değil ama aldıgım fiyat gelmedi henüz bekledikçe canım sıkılıyor altında olsa unuturum ama dolardan hep zarar ettim ama eşime anlatamıyorum altın almak istemiyorPara lazim degilse niye saticaksin canim
Ne kadar bozduracaksin
Cok yuksekten aldın sanırım doları. Altın ile doların yonu aynıdır genelde; ama düşüş yükseliş oranlarında fark ettirebilir. Dolarla borsada ters işler mesela. Borsaya girince bir miktar dolar tutarım ki ben herikisinin ani düşüş bi yükselişleri birbirini dengelesin diye.Uzun vadeli dusununce zararda olmaz diye düşünüyorum, al buyuk bi ihtiyaç dogana kadar unutaslında lazım değil ama aldıgım fiyat gelmedi henüz bekledikçe canım sıkılıyor altında olsa unuturum ama dolardan hep zarar ettim ama eşime anlatamıyorum altın almak istemiyor
Sonda yazdığım ile al unut taktiğini yapıyorum demek istedim, sana dolar ve altın al demedim yani:) yasak zatenCok yuksekten aldın sanırım doları. Altın ile doların yonu aynıdır genelde; ama düşüş yükseliş oranlarında fark ettirebilir. Dolarla borsada ters işler mesela. Borsaya girince bir miktar dolar tutarım ki ben herikisinin ani düşüş bi yükselişleri birbirini dengelesin diye.Uzun vadeli dusununce zararda olmaz diye düşünüyorum, al buyuk bi ihtiyaç dogana kadar unut
arabadan vazgeçtik teşekkür ederim tavsiyelerin için değerlendircem. Aylık gelirimizin yüzde kaçını birikime ayırmalıyım senceCok yuksekten aldın sanırım doları. Altın ile doların yonu aynıdır genelde; ama düşüş yükseliş oranlarında fark ettirebilir. Dolarla borsada ters işler mesela. Borsaya girince bir miktar dolar tutarım ki ben herikisinin ani düşüş bi yükselişleri birbirini dengelesin diye.Uzun vadeli dusununce zararda olmaz diye düşünüyorum, al buyuk bi ihtiyaç dogana kadar unut
ayın 15 nde genelde altın yükseliyor 1 hafta sonra normale dönerse bende 5 gram alcamBen de bu ay maaş alicam inşallah ama altın fırladı. Direk altın alıp kenara atayım,eşimin maaşıyla idare edriz diyodum. Ben ole diyince fırladı sanrim altın
Umarım düşer canım. Zaten aylardır maaş almıyorum yine esiminkiyle idare ederiz inşallah.ayın 15 nde genelde altın yükseliyor 1 hafta sonra normale dönerse bende 5 gram alcam
gelen hediyelerin parasını karta yükletip başka zamanda kendine oğluna filan ihtiyaç halinde bir şeyler alabilirsin aklında olsun.Merhaba
Bugün misafirlerim vardı biraz erken gelxdiler yeni gittiler
Ufaklığın hediyeleri genelde lcw den geliyor hem bu yaz giyeceği tulumlar var ama uymayanlar var seneye 9-12 olanlar çok yazlık o zamanlar giyemez onları değiştireyim diyorum bir kaç tulum ve zıbın alırım diyorum
Büyük oğlan için ihtiyaç listesi yapıcam onun alınacak şeyleri çok kendime de babet almam lazım
Bence lazım değilse bozdurma canım, hem aldığın fiyata gelmediyse zarar olur.aslında lazım değil ama aldıgım fiyat gelmedi henüz bekledikçe canım sıkılıyor altında olsa unuturum ama dolardan hep zarar ettim ama eşime anlatamıyorum altın almak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?