- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.541
Ahhh iste. Bir guzel ani olur tatil olur eglence olur. .. insanin para aklina gelmez.Gecen yıl esim iş değişikliği sırasında 2ay kadar issiz kaldı e bende ücretsiz izinde idim zaten ikimizde maas almıyorduk ama en cok peşpeşe geziyi o donem yaptık. 2ayda 4tur falan yaptık çok iyiydi. oyle bi fırsat bidaha zor gelirdi ikimizinde evde olduğu, geriye ne cok harcama yaptıgımız değil biriktirdiğimiz anılar kaldı, 1,5 yasında kızlarımın acıp acıp bakılacak turlu turlu fotoları oldu. Allah saglık huzur ve kazandıgımız parayı keyifle harcatacak zaman versin, gerisi hallolur
Bende aynı bir hesap yaptım içim darlandi.Hazıran Temmuz bızım zor geçecek kartlar harcamalar çok Ağustos gibi biraz toplarız Eylül’e taksit bitiyor Ekim’de tam gaz devam birikime diye düşünüyorum Allah büyük bakalım sağlık olsun gezeceğiz eşimle çocuğumla Temmuz’da tesellim oBiraz hesap yaptim
Bu ay iceri girdik sayilir. Market pazar giyim alisverislerimiz fazla tuttu.
K.kartimin dönem borcunu kapatsam birikime hic atamayacagim bu ay.
Memlekette cokk harcanir ister istemez. Ustune maaştan kesinti de var.
sıkıldım
Bizimde 2ay birikimsiz geçecek ama eşimle çocuğumla 15gun gezeceğiz Yanımıza anılar kar kalacak zaten eşimle ayrıyız 2ayda birikim olmasın sağlık olsun dediğin çok doğru.Bütün yıl çalıştık tatili dört gözle bekliyoruz.Gecen yıl esim iş değişikliği sırasında 2ay kadar issiz kaldı e bende ücretsiz izinde idim zaten ikimizde maas almıyorduk ama en cok peşpeşe geziyi o donem yaptık. 2ayda 4tur falan yaptık çok iyiydi. oyle bi fırsat bidaha zor gelirdi ikimizinde evde olduğu, geriye ne cok harcama yaptıgımız değil biriktirdiğimiz anılar kaldı, 1,5 yasında kızlarımın acıp acıp bakılacak turlu turlu fotoları oldu. Allah saglık huzur ve kazandıgımız parayı keyifle harcatacak zaman versin, gerisi hallolur
Ev tescilli mi?Tescilli taş evse işin biraz zorMalesef ki gida sektöründe eskisi gibi kar yok.
Cunku artik ascilar alayli alelade insanlar degil. Cogu yurt disi egitimli, en asagi ciragan stajli. Eskiden asgarinin 2 3 katina ascibasi calisirdi. Simdi garson o parayi kabul etmiyor.
Ayvalikta taş ev var esimin onu otel mi yapsam kizdekorasyon olucak ama yer kiralama veya alma bedeli olmayinca bana iyi para birakir gibi.
Kizlaaarkendimi alkışlayayım))
Az önce giyiniyorum, eşim de uyandı, dedim ki: param bitti arabada 3tl olacaktı onunla 1 ekmek ve az domates alayım. Baktım 50tl çıkardı verdi.
Ayyy teşekkür ederim dedim para ver diye demedim son paramı dün A101 de bıraktım, sevdiğin zeytin indirimde idi kaptım.
Kumbaran ne oldu dedi,
Onu bozamam dedim..
Anam ne tatlı geldi koca parası şimdi ne alsam bilemiyorum, görmemiş oldumkendi tırtıklardı benden
Kizlaaarkendimi alkışlayayım))
Az önce giyiniyorum, eşim de uyandı, dedim ki: param bitti arabada 3tl olacaktı onunla 1 ekmek ve az domates alayım. Baktım 50tl çıkardı verdi.
Ayyy teşekkür ederim dedim para ver diye demedim son paramı dün A101 de bıraktım, sevdiğin zeytin indirimde idi kaptım.
Kumbaran ne oldu dedi,
Onu bozamam dedim..
Anam ne tatlı geldi koca parası şimdi ne alsam bilemiyorum, görmemiş oldumkendi tırtıklardı benden
Ben de sen yazınca hedefimi bile unuttuğumu fark ettim, neyse ki ilk sayfada var. Bir ajandam vardı birikimi not aldığım kaç aydır torpidodan çıkamadı garibim birikim olmayıncaGünaydınlar herkese
Benim hedef tutar mı bilmem kızlar bakalım inş diyelim
gunaydınnn ben de bekarken öyle dıyodum bırımızın maas durur bırımızınkini dokunmadan biriktiririzGünaydın
Ya bende hep özeniyorum kendi maaşımı olduğu gibi birikime atıyormuşum fln eşimde evi çekip çeviriyormuş diye hayaller hayaller
Aynen canım hele siz zaten ayrısınız kazanımı daha farklı. Ben bi tatile bi de eğitime verdiğim paraya acımam; ikisi de beşeri sermayemize katkı saglar. Tatil demişken beş yıldızlı otellerde hersey dahil konsepte odenen miktarlara acıyorum amaBizimde 2ay birikimsiz geçecek ama eşimle çocuğumla 15gun gezeceğiz Yanımıza anılar kar kalacak zaten eşimle ayrıyız 2ayda birikim olmasın sağlık olsun dediğin çok doğru.Bütün yıl çalıştık tatili dört gözle bekliyoruz.
Temmuz bası izne ayrılıyorum inş. Önce Bozcaada sonra İstanbul oğlanı doktora götüreceğiz ordan Denizli Burdur sonra Kuşadası Burdur’da 4gun kalırız kayınvalıde ordaAynen canım hele siz zaten ayrısınız kazanımı daha farklı. Ben bi tatile bi de eğitime verdiğim paraya acımam; ikisi de beşeri sermayemize katkı saglar. Tatil demişken beş yıldızlı otellerde hersey dahil konsepte odenen miktarlara acıyorum amaçocuklar 1 yasında iken tercih ediyordum bunu ama artık cogunlukla oda kahvaltı alıyorum, hersey dahil beni otele baglıyor cunku insan o parayı verince cıkmK istemiyor, kısıtlanıyorsun. Sizin tatil ne zamandı?
Ben tatile gitmeden birkaç parca yazlık almıştım lcw den, onun dışında klasik pantolon ve yazlık iş için birseylere baksam fena olmaz ama bekletiyorum. Eşime jean lazım. Kızların bi cöpe bile ihtiyacı yok suan gecen sezon sonundan iyi bi vurgun yapmışım. Hatta kış biterkende cok toparladım bot dışında kışlık ihtiyaçları da olmaz. Babalarr gunu hediyedi almadık henuz bu kalem biraz tutabilirNormalde t-sort filan alacaktim ama ayakkabi ile doldurdu hakkini artik eşim diyorum.
Sezon sonuna alacagiz insallah.
Oglana da sezon sonu alirim.
Slm cnm şimdiden iyi tatillerTemmuz bası izne ayrılıyorum inş. Önce Bozcaada sonra İstanbul oğlanı doktora götüreceğiz ordan Denizli Burdur sonra Kuşadası Burdur’da 4gun kalırız kayınvalıde ordaotel eşim istiyor adam hep arazıde geziyor yatıp dinlenmek istiyor yiyip içip havuz deniz kıştan beri onu bekliyor.Aralıkta aldık biz oteli 4gece 5 gün 3600tl taksitleride geçen ay bitti sabah otelden erken çıkıp Kuşadası’nı gezeriz sonra izmire geçer bir gece Ordu evinde kalırız.Burdurdayken günü birlik Isparta’ya gidecegız.Bende aynı kafadayım tatilve eğitime giden paraya acımam.Varsın evlerim olmasın ama evladım okuyup güzel yerlere gelsin.
Aynen eşin yorulmuştur hak etmiş o yatışıTemmuz bası izne ayrılıyorum inş. Önce Bozcaada sonra İstanbul oğlanı doktora götüreceğiz ordan Denizli Burdur sonra Kuşadası Burdur’da 4gun kalırız kayınvalıde ordaotel eşim istiyor adam hep arazıde geziyor yatıp dinlenmek istiyor yiyip içip havuz deniz kıştan beri onu bekliyor.Aralıkta aldık biz oteli 4gece 5 gün 3600tl taksitleride geçen ay bitti sabah otelden erken çıkıp Kuşadası’nı gezeriz sonra izmire geçer bir gece Ordu evinde kalırız.Burdurdayken günü birlik Isparta’ya gidecegız.Bende aynı kafadayım tatilve eğitime giden paraya acımam.Varsın evlerim olmasın ama evladım okuyup güzel yerlere gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?