Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ahhh iste. Bir guzel ani olur tatil olur eglence olur. .. insanin para aklina gelmez.
Evde boyle sadce tuketime gidince sıkıldım .

Bende aynı bir hesap yaptım içim darlandi.Hazıran Temmuz bızım zor geçecek kartlar harcamalar çok Ağustos gibi biraz toplarız Eylül’e taksit bitiyor Ekim’de tam gaz devam birikime diye düşünüyorum Allah büyük bakalım sağlık olsun gezeceğiz eşimle çocuğumla Temmuz’da tesellim o

Bizimde 2ay birikimsiz geçecek ama eşimle çocuğumla 15gun gezeceğiz Yanımıza anılar kar kalacak zaten eşimle ayrıyız 2ayda birikim olmasın sağlık olsun dediğin çok doğru.Bütün yıl çalıştık tatili dört gözle bekliyoruz.

Ev tescilli mi?Tescilli taş evse işin biraz zor Otel açman o aşamada zor olabılır

Kizlaaar kendimi alkışlayayım))
Az önce giyiniyorum, eşim de uyandı, dedim ki: param bitti arabada 3tl olacaktı onunla 1 ekmek ve az domates alayım. Baktım 50tl çıkardı verdi.
Ayyy teşekkür ederim dedim para ver diye demedim son paramı dün A101 de bıraktım, sevdiğin zeytin indirimde idi kaptım.
Kumbaran ne oldu dedi,
Onu bozamam dedim..
Anam ne tatlı geldi koca parası şimdi ne alsam bilemiyorum, görmemiş oldum kendi tırtıklardı benden

ahaha kız ben hep koca parası yiyorum kendi paranı yemek nasıl birsey bende onu bilmem

Günaydın

Ya bende hep özeniyorum kendi maaşımı olduğu gibi birikime atıyormuşum fln eşimde evi çekip çeviriyormuş diye hayaller hayaller

Günaydınlar herkese
Benim hedef tutar mı bilmem kızlar bakalım inş diyelim
Ben de sen yazınca hedefimi bile unuttuğumu fark ettim, neyse ki ilk sayfada var. Bir ajandam vardı birikimi not aldığım kaç aydır torpidodan çıkamadı garibim birikim olmayınca

Günaydın

Ya bende hep özeniyorum kendi maaşımı olduğu gibi birikime atıyormuşum fln eşimde evi çekip çeviriyormuş diye hayaller hayaller
gunaydınnn ben de bekarken öyle dıyodum bırımızın maas durur bırımızınkini dokunmadan biriktiririz
sonra hayatın gercekleriyle karsılastım

Aynen canım hele siz zaten ayrısınız kazanımı daha farklı. Ben bi tatile bi de eğitime verdiğim paraya acımam; ikisi de beşeri sermayemize katkı saglar. Tatil demişken beş yıldızlı otellerde hersey dahil konsepte odenen miktarlara acıyorum ama çocuklar 1 yasında iken tercih ediyordum bunu ama artık cogunlukla oda kahvaltı alıyorum, hersey dahil beni otele baglıyor cunku insan o parayı verince cıkmK istemiyor, kısıtlanıyorsun. Sizin tatil ne zamandı?

Temmuz bası izne ayrılıyorum inş. Önce Bozcaada sonra İstanbul oğlanı doktora götüreceğiz ordan Denizli Burdur sonra Kuşadası Burdur’da 4gun kalırız kayınvalıde ordaotel eşim istiyor adam hep arazıde geziyor yatıp dinlenmek istiyor yiyip içip havuz deniz kıştan beri onu bekliyor.Aralıkta aldık biz oteli 4gece 5 gün 3600tl taksitleride geçen ay bitti sabah otelden erken çıkıp Kuşadası’nı gezeriz sonra izmire geçer bir gece Ordu evinde kalırız.Burdurdayken günü birlik Isparta’ya gidecegız.Bende aynı kafadayım tatilve eğitime giden paraya acımam.Varsın evlerim olmasın ama evladım okuyup güzel yerlere gelsin.

Normalde t-sort filan alacaktim ama ayakkabi ile doldurdu hakkini artik eşim diyorum.
Sezon sonuna alacagiz insallah.
Oglana da sezon sonu alirim.
Ben tatile gitmeden birkaç parca yazlık almıştım lcw den, onun dışında klasik pantolon ve yazlık iş için birseylere baksam fena olmaz ama bekletiyorum. Eşime jean lazım. Kızların bi cöpe bile ihtiyacı yok suan gecen sezon sonundan iyi bi vurgun yapmışım. Hatta kış biterkende cok toparladım bot dışında kışlık ihtiyaçları da olmaz. Babalarr gunu hediyedi almadık henuz bu kalem biraz tutabilir

Slm cnm şimdiden iyi tatiller
Biz de bayram da ısparta lavanta kokulu köy Burdur salda gölü ve Denizli Pamukkale yi gezdik. Çok güzeldi

Aynen eşin yorulmuştur hak etmiş o yatışı ıspartaya gecerseniz lavanta tarlalarını atlamayın temmuz tam mevsimi Biz de karadeniz batum planlıyorkz gunlerdir, program asagı yukarı belli 8-9gun surecek ama yerleri ayırtamadık daha. Eşim yeni bi iş teklifi aldı görüşmeleri sürüyor, değişiklik yaparsa tatil tarihimiz değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…