- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.039
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.581
Kk mı ordan mi veriyorlar canım teşekkür ederim bilmiyordumgelen hediyelerin parasını karta yükletip başka zamanda kendine oğluna filan ihtiyaç halinde bir şeyler alabilirsin aklında olsun.
Hediye kartı benceKk mı ordan mi veriyorlar canım teşekkür ederim bilmiyordum
gelmiyor 10 ay oldu çok yüksekken almışım demek ki onun yerine gram alsaydım kardaydımBence lazım değilse bozdurma canım, hem aldığın fiyata gelmediyse zarar olur.
Bende altın dan yanayım.gelmiyor 10 ay oldu çok yüksekken almışım demek ki onun yerine gram alsaydım kardaydım
sadece 10 gram altınm var onda kardayımBende altın dan yanayım.
Bundan sonra ki birimlerini belki altın yaparsın(ytd)
Ben 245 ten 4 gram altın aldım banka hesabından . 255 ten satsam şuan sadece 4 gramdan 40 tl kar ederim. Ama 245 ten alamam artık, o ayrı:)
Dolardan bana da fayda gelmedi bozdurp altın aldım zamanındasadece 10 gram altınm var onda kardayım
oradan veriyorlar canım lcw kart diye bir kartları var miktarı yüklüyorlar hemen. sonra dilediğin ürünü albiliyorsun kartın içindeki tutarla.Kk mı ordan mi veriyorlar canım teşekkür ederim bilmiyordum
Onları siz mi davet ediyorsunuzSlm kızlar
Altın bileklik istiyordum epeydir ama çok zamlandı bende kolye ve 2 tane bileklik aldım imitasyon 1255tl ödedim. Bugün geldi kargo çok da mutluyum. Daha önce aldığım elbise ile kombinleyip arkadaşımın düğününe gideceğim.
İnternetten aldığım 1 gr altını bozdurup kk ya yatırdım
Ev temizliyorum hala bitmedi.
Yeşil mercimek ve patates haşladım
Küçük bir pasta yapacağım
Mercimek salatası
Patatesli börek
Meyve çay
Misafir geliyor. (Daha önce bahsetmiştim hep geliyorlar davet de etmiyorlar biz emrivaki yapıp gidiyoruz. Gidersek o da. 5 kere onlar gelir bir kere biz gideriz akraba bir de eşimin tarafı)
Tamam canım teşekkür ederimoradan veriyorlar canım lcw kart diye bir kartları var miktarı yüklüyorlar hemen. sonra dilediğin ürünü albiliyorsun kartın içindeki tutarla.
Pahali canim yaa.Slm kızlar
Altın bileklik istiyordum epeydir ama çok zamlandı bende kolye ve 2 tane bileklik aldım imitasyon 1255tl ödedim. Bugün geldi kargo çok da mutluyum. Daha önce aldığım elbise ile kombinleyip arkadaşımın düğününe gideceğim.
İnternetten aldığım 1 gr altını bozdurup kk ya yatırdım
Ev temizliyorum hala bitmedi.
Yeşil mercimek ve patates haşladım
Küçük bir pasta yapacağım
Mercimek salatası
Patatesli börek
Meyve çay
Misafir geliyor. (Daha önce bahsetmiştim hep geliyorlar davet de etmiyorlar biz emrivaki yapıp gidiyoruz. Gidersek o da. 5 kere onlar gelir bir kere biz gideriz akraba bir de eşimin tarafı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?