Bugün ne aldin kaç tl harcadin

gelmiyor 10 ay oldu çok yüksekken almışım demek ki onun yerine gram alsaydım kardaydım
Bende altın dan yanayım.
Bundan sonra ki birimlerini belki altın yaparsın(ytd)
Ben 245 ten 4 gram altın aldım banka hesabından . 255 ten satsam şuan sadece 4 gramdan 40 tl kar ederim. Ama 245 ten alamam artık, o ayrı:)

Bende altın dan yanayım.
Bundan sonra ki birimlerini belki altın yaparsın(ytd)
Ben 245 ten 4 gram altın aldım banka hesabından . 255 ten satsam şuan sadece 4 gramdan 40 tl kar ederim. Ama 245 ten alamam artık, o ayrı:)
sadece 10 gram altınm var onda kardayım

Slm kızlar
Altın bileklik istiyordum epeydir ama çok zamlandı bende kolye ve 2 tane bileklik aldım imitasyon 1255tl ödedim. Bugün geldi kargo çok da mutluyum. Daha önce aldığım elbise ile kombinleyip arkadaşımın düğününe gideceğim.
İnternetten aldığım 1 gr altını bozdurup kk ya yatırdım
Ev temizliyorum hala bitmedi.
Yeşil mercimek ve patates haşladım
Küçük bir pasta yapacağım
Mercimek salatası
Patatesli börek
Meyve çay
Misafir geliyor. (Daha önce bahsetmiştim hep geliyorlar davet de etmiyorlar biz emrivaki yapıp gidiyoruz. Gidersek o da. 5 kere onlar gelir bir kere biz gideriz akraba bir de eşimin tarafı)

Onları siz mi davet ediyorsunuz
Çok hoslanmıyorsanız bir bahaneyle kabul etmeyin
Bu arada güzel günlerde kullan bilekliklerini

Pahali canim yaa.
1 bileklik alabilirdin gercek.

Kizlar nasilsiniz
Ben sonunda bir isik gordum, 2 gundur hastahanedeyim.
Dr ben seni anladim stres kaynakli degil dedi
2 test daha yapicaklar
Istanbula cakili kaldim
Üsütük gorumcem kv kp kayin ayni evde
Gorumceme satastim ama bi yandan uzuldum haline tamamen bitmis kendini kapamis ve asiri agresif herkese herseye buyuk konusuyor bagiriyor cagiriyor kv ortadan catlamak uzere bana siginiyor.
Esimde uzerine gidiyor onu zor tutuyorum.
Bu arada en guzel haber bir kizcemiz olacak bu aksam bu haberi islatmaliyim
Yrn sabahtan itibaren telefona dokunamiyorum gelinde hasret giderelim hepinizi ozledim :/
Cihazin sinyalini bozuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…