Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaklaşık aydır çlışmıyorum.
bahara kadar dinlenmek istiyorum.
Anneme biraz alışveriş yptım 65 tl
bir arkadaşım kargo ile paket göndereceğim 15-20 tl tutar sanırım.

Sabah kuzumu servise bindirip yürüyüşe çıktım.
Evde iken yapayım yesin canlarım:)
Sonra çiçeklerimle konuştum.
Şubat ayı ve cananım tomurcuklanmış.

Geçen yıl o
Eksik çıkmış cümleler bu ne yavvv
1 tencere zeytinyağlı sarma sardım yazmıştım

Kızlar bir kaç firma gezmiştim tektaş ve beştaş için.
Bugün 23bin harcadım. Geçen sene değil ondan önceki sene 7bin beş yüz tl ye bozdurduğum tamtur şuan 28bin tl ye satılıyor. İçler acısı.... eşim de benimle pazarlık yaptı ben de kredi kartımı hiç kullanmayacağım ve ıvır zıvır hiç bir şey almayacağım söz verdim ( dolar kurundan dolayı)

Bnde bugun tarhana corbasi ile ciger kavurma yapacgm yaninada salata ayran tursu oh mis gibi
Harikasinn.afiyet olsun ciger bizde cok severiz.
Diger menuler de guzel
Afiyet olsun kizlar
Ben biraz uyumuşum koltukta .güneş geldi uzerime nasil isindim. Tatilde günesleniyor gibi oldum

Harikasinn.afiyet olsun ciger bizde cok severiz.
Diger menuler de guzel
Afiyet olsun kizlar
Ben biraz uyumuşum koltukta .güneş geldi uzerime nasil isindim. Tatilde günesleniyor gibi oldum
Esimle biz etciliz o yuzden genelde bu tarz yemekler yapiyrm ve severek yiyoruz
Bugun hava cok guzeldi ya okuldan geldikten sonra yarim saat falan kizimla balkonda takildik gunesin keyfini cikardik

Kuzu cigerinden yapacagm. Soganla kavurup ustunede kimyon karabiber azda salca katarak yapiyorum. salatayla ekmek arasi guzel oluyor.

Elinize sağlık
Ben de deniycem böyle yapmayı

Güle güle kullan :)
Bayağı güzel parlak bişey sanırım

23 bin tl lik yüzüğü korkmadan nasıl takacaksın dışarıda ya? Dikkatli ol hem hırsızlara karşı hem de ben korkarım düşürürüm diye. Çünkü elimi yıkarken falan çıkarıyorum bazen. Bende bu kafa varken unutur giderim bi yerde

Benim yüzük 1400 tl valla 12 ay taksitle almıştım son taksiti bu ay diye seviniyodum, çünkü aldığıma pişman oldum.
Alyansım yok neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…