- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.561
ne ciğerinden yapılıyor ciğer kavurma?Bnde bugun tarhana corbasi ile ciger kavurma yapacgm yaninada salata ayran tursu oh mis gibi
Kuzu cigerinden yapacagm. Soganla kavurup ustunede kimyon karabiber azda salca katarak yapiyorum. salatayla ekmek arasi guzel oluyor.ne ciğerinden yapılıyor ciğer kavurma?
böyle şeyler istiyor benim canım da.
Sağol canım size de afiyet olsun. Kıymalı yaptım bende havuç patates :)pisti olduk afiyet olsun
Eksik çıkmış cümleler bu ne yavvvYaklaşık aydır çlışmıyorum.
bahara kadar dinlenmek istiyorum.
Anneme biraz alışveriş yptım 65 tl
bir arkadaşım kargo ile paket göndereceğim 15-20 tl tutar sanırım.
Sabah kuzumu servise bindirip yürüyüşe çıktım.
Evde iken yapayım yesin canlarım:)
Sonra çiçeklerimle konuştum.
Şubat ayı ve cananım tomurcuklanmış.
Çok iyi gelmiş20 gunluk dogalgaz faturam 95 lira gelmis
10 gun evde yoktuk bayagi fark etmis
Aynen o 20 gunde oturma odasini full yaktik. Yatak odasini aksamlari yatmadan 2 saat once falan yakmistik. Bekledigimden dusuk geldiÇok iyi gelmiş
Bugün ve dün hava çok iyi bende kıstım kombiyi iyice.
Ben de kuru fasulye pilav yapacağımhaşlanmış kuru fasulyem vardı onu çıkardım pişirdim pilav da yaptim tamamdır bugünkü menüm. yarın da tavuk yaparim tamamdir
Chia yi salataya pişirip koyuyoruz güzel oluyor kısır sa chia ile yapabilirsin süper oluyorchia tohumlu bulgur pilavı yaptım
biraz lapa gibi oldu ama yiycez artık
Harikasinn.afiyet olsunBnde bugun tarhana corbasi ile ciger kavurma yapacgm yaninada salata ayran tursu oh mis gibi
Esimle biz etciliz o yuzden genelde bu tarz yemekler yapiyrm ve severek yiyoruzHarikasinn.afiyet olsunciger bizde cok severiz.
Diger menuler de guzel
Afiyet olsun kizlar
Ben biraz uyumuşum koltukta .güneş geldi uzerime nasil isindim. Tatilde günesleniyor gibi oldum
Kuzu cigerinden yapacagm. Soganla kavurup ustunede kimyon karabiber azda salca katarak yapiyorum. salatayla ekmek arasi guzel oluyor.
Kızlar bir kaç firma gezmiştim tektaş ve beştaş için.
Bugün 23bin harcadım. Geçen sene değil ondan önceki sene 7bin beş yüz tl ye bozdurduğum tamtur şuan 28bin tl ye satılıyor. İçler acısı.... eşim de benimle pazarlık yaptı ben de kredi kartımı hiç kullanmayacağım ve ıvır zıvır hiç bir şey almayacağım söz verdim( dolar kurundan dolayı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?