- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.881
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar oğlunBoğazına da bakti ama cok kötü değil dedi ilaç felan da vermedi bugün tekrar etmez inşallah
Insallah canim size de cok geçmiş olsunBenimkide sabah kustu bende korktum acıle götürdüm Boğaz’ı kızartıkmıs abtibıyotık verdi inş kusma salgınına yakalanmamıştır.Bogazda kusturuyor benimkini inş bogazla kalır.Okula biraktım bakalım akşam gösterisi var inş iyi olur.
Çok sağol canım bugün daha iyi şükürGeçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar oğlun
Ikinize de gecmis olsun canimDün baş ağrısından bayılacaktım KBB a gittim burnum tıkalıydı muayene etti film cekti sünüs filmide istedi.Kulaklar temızmıs ama sürmüşler intihaplı dedi iğne verdi 6tane sabah aksam.Aksam olanlara antibiyotik içine başka bir iğne daha karısıtırılıyor.Hastaneye 200tl ilaçlara 65 tl öderdim.bugunde oğlana 47 tl 27tl ilaçlarına 15markete verdım kefir çubuk kraker ekmek tuzlu ayran aldım oğlana.Kotondan 40tl kot pantolon Boyner’den Polo üst aldım 40tl.Okula bıraktım onları önce omları giyecekler sonra gösteri kıyafetini giyecekler.otelde olacak gösteri yemekli kıyafet için 130 yemek için 80tl verdik annemde gelecek 80de onun için ödemiştim.Para su gibi gidiyor artık hesap kıtap yapamıyorum.
Ne diyecegimi bilemedim.Ailemde para hesabı olmazdı gelir gider olur sonrası birikim olurdu araba alalım bende diyorum tamam diyor bugün konuştuk gene 4 ay ben geçindircekmişim borçları varmış görende bişey yapıyoruz zannetcek Rabbim nazar değdirmesin size
3750 alıyor bu yıl azda değil bir aile geçinir gecen yılda sesimi çıkarmadım maaşı benden az gururu incinmesin dedim mobilya için 1000tl geri maası kendinindi evin tüm giderlerini karsıladım 1 yıl ki evlenirken herseyimi kendim aldımNe diyecegimi bilemedim.
Nasil duzelir ki bu adam.
Geliri nasil ne kadar aliyor
Geçmiş olsun salgın var galibaÇok sağol canım bugün daha iyi şükür
Hayırlı olsun güle güle kullan bilekliginiGünaydın dün eşime hediye aldım kendime de gümüş bir bileklik ikisi 670 tuttu. Kapalı balkona dolap siparişi verdim ona da 2000 dediler. Akşam yemeği dışarda oldu o da 60 lira filan. Bugün süt ve yumurta almalıyım yoğurt yapmam lazım.
Alyacim bu durumda gizli birikim yap.3750 alıyor bu yıl azda değil bir aile geçinir gecen yılda sesimi çıkarmadım maaşı benden az gururu incinmesin dedim mobilya için 1000tl geri maası kendinindi evin tüm giderlerini karsıladım 1 yıl ki evlenirken herseyimi kendim aldım
KatılıyorumAlyacim bu durumda gizli birikim yap.
Aylik mutlaka kenara birseyler at.
Sakın söyleme eşine.evde sürekli şu bitti bu bitti de. Para yetmiyor de.
Evet ya biz hastanedeyken bi bebek daha vardi o da kusuyomus sürekliGeçmiş olsun salgın var galiba
Teşekkür ederim canım benim toparlanır inş.Kizlar sizler de tavsiyerde bulunun. Tecrübeli topikdaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?