Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün akşam dondurma kuru üzüm aldı eşim 50 falan tuttu sanırım. Mutfagı temizledim makinaya çamaşır attım yagmur yagıyor salona kurutmalıga sererim evi sil süpür yapcaz. Eşim ütüyü yaptı ben mutfagı süpürüp silerken dün çocukların nevresmlerini yıkamıştım yenilerini taktık kuruyanları katlayıp kaldırcam

Kizlar gillette tras bicagi 5li yedek baslik ve 1 mak. Ve bir tras kopugu (jel) 32 lira. Kampamya varmis uyguna geldi aldik.
İsot aldik.
Toz maya
Ekmek
Tuz
Arac koku giderici .52 lira odedik

4 makina çamaşır yıkandı astık klozeti cifledim hemen ortalığı toparladım. Eşim araba yıkamaya gitti 350 tl benzin aldı yola çıkacağız sabaha karşı bu benzin bizi Kayseri’ye götürür Çarşamba arkadaşımın kınası var en yakınım TAtilde olacağız diye düğüne yetişiyorduk ama şimdi erken gidiyoruz kınaya yetişmiş oluyoruz ama bundan haberleri yok sürpriz yapacağım şoka girecek hepsi hahahahha Ordu evinde yemek yiyeceğiz ev yemeği çok özledim oranın yemeklerini

Alya86 yeni üyesin galiba. Ara ara görüyorum seni.
Hosgeldin.
Çalisiyor musun evli misin. Birikim hedefin var mi
Hoşbulduk.Evliyim çalışıyorum birikim hedefimi tam saptayamasamda altın olarak başladım geçen ay bozukluklarlada döviz yaparız eşim konusunda sıkıntılıyım yoksa üniversitede döviz yapmıştım harçlıklarımla 100 gram biriktirebilirim galiba

Eş konusunda bende sıkıntılıydım.
Birbirimizin maasina karismiyorduk.
Eşim parayi yönetebiliyor saniyordum.
Biraz gereksiz borclanmis eli cok açiktir.
Hacizlik olana kadar haberim olmadi borctan. Haberim oluncada ikimizin maasini da elime aldim. Bizim icin dönüm noktasi oldu. Simdi tum butceyi ben yapiyorum.
2 yil oldu . Guzel birikimimiz oldu.

Biz geç evlendik hemen hemen 2 yıl oldu evleneli gecen sene karışmadım ama ortak bişey yapamıyoruz adamın ta üniversiteden elektrik borcu kalmış avukat arıyor acmamış ben öğrendim bana diyoki özelim ben sanki baikasının karısıyım benim maaşımı biriktireyim tamam diyor mutfak vs bir bakıyorum bana kalıyor ramazanda bayagı kavga ettik erkekliğini yasayamıyomuş boşanalım bile dedi böyle bir hayatta sürmek istemiyorum kocam iyi biri aslında sorumluluk verilmeden büyümüş oturtmak çok zor ne güzel sizin düzene girmiş çocuk istiyorduk ocakta düşük yaptım şu an onu bile istemiyorum

Bizimki de cok harcardi. Ne aldigini verdigini bilmezdim.
Eve harcardi. Tatile harcardi. Benden para hic istemezdi. Alisveris vs hep kendi. Kira vs .
Fakat borclanmis iste.
Illaki baslarina kotu birsey mi gelevek hacizlik mi olacaklar duzelmeleri icin anlamiyorum.

Eslerin butce konusunda ortak fikirler yurutmeleri cok onemli.
Aslinda bu konular evlenmeden once konusulmali ama ben hic konusmadim.
Neyse duzeldi simdilik
Insallah hep boyle gider.

Aslinda araba alip borclansan nasil olur

Benimkide sabah kustu bende korktum acıle götürdüm Boğaz’ı kızartıkmıs abtibıyotık verdi inş kusma salgınına yakalanmamıştır.Bogazda kusturuyor benimkini inş bogazla kalır.Okula biraktım bakalım akşam gösterisi var inş iyi olur.

Eslerin butce konusunda ortak fikirler yurutmeleri cok onemli.
Aslinda bu konular evlenmeden once konusulmali ama ben hic konusmadim.
Neyse duzeldi simdilik
Insallah hep boyle gider.

Aslinda araba alip borclansan nasil olur
Ailemde para hesabı olmazdı gelir gider olur sonrası birikim olurdu araba alalım bende diyorum tamam diyor bugün konuştuk gene 4 ay ben geçindircekmişim borçları varmış görende bişey yapıyoruz zannetcek Rabbim nazar değdirmesin size

Dün baş ağrısından bayılacaktım KBB a gittim burnum tıkalıydı muayene etti film cekti sünüs filmide istedi.Kulaklar temızmıs ama sürmüşler intihaplı dedi iğne verdi 6tane sabah aksam.Aksam olanlara antibiyotik içine başka bir iğne daha karısıtırılıyor.Hastaneye 200tl ilaçlara 65 tl öderdim.bugunde oğlana 47 tl 27tl ilaçlarına 15markete verdım kefir çubuk kraker ekmek tuzlu ayran aldım oğlana.Kotondan 40tl kot pantolon Boyner’den Polo üst aldım 40tl.Okula bıraktım onları önce omları giyecekler sonra gösteri kıyafetini giyecekler.otelde olacak gösteri yemekli kıyafet için 130 yemek için 80tl verdik annemde gelecek 80de onun için ödemiştim.Para su gibi gidiyor artık hesap kıtap yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…