- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.861
Kayseride mi kvBende bıkmıştım valla kendimi açık büfeye adapte etmiştim olmadışimdi kv evine gider sulu köfte yerim
Bizde öyle düşünüyoruz açıkcası bunda birşey varcok sukur canım saglıklı olsunda yıne gıdersınız her seyde bı hayır vardır
Aynen yarın gideceğiz annemler de orada . Görümcemlerde varmış ama bi gariplik var damat ailesi ile kavga mı etti ne garip şeyler oluyorKayseride mi kv
Hoşbulduk.Evliyim çalışıyorum birikim hedefimi tam saptayamasamda altın olarak başladım geçen ay bozukluklarlada döviz yaparız eşim konusunda sıkıntılıyım yoksa üniversitede döviz yapmıştım harçlıklarımla 100 gram biriktirebilirim galibaAlya86 yeni üyesin galiba. Ara ara görüyorum seni.
Hosgeldin.
Çalisiyor musun evli misin. Birikim hedefin var mi
Eş konusunda bende sıkıntılıydım.Hoşbulduk.Evliyim çalışıyorum birikim hedefimi tam saptayamasamda altın olarak başladım geçen ay bozukluklarlada döviz yaparız eşim konusunda sıkıntılıyım yoksa üniversitede döviz yapmıştım harçlıklarımla 100 gram biriktirebilirim galiba
Biz geç evlendik hemen hemen 2 yıl oldu evleneli gecen sene karışmadım ama ortak bişey yapamıyoruz adamın ta üniversiteden elektrik borcu kalmış avukat arıyor acmamış ben öğrendim bana diyoki özelim ben sanki baikasının karısıyım benim maaşımı biriktireyim tamam diyor mutfak vs bir bakıyorum bana kalıyor ramazanda bayagı kavga ettik erkekliğini yasayamıyomuş boşanalım bile dedi böyle bir hayatta sürmek istemiyorum kocam iyi biri aslında sorumluluk verilmeden büyümüş oturtmak çok zor ne güzel sizin düzene girmiş çocuk istiyorduk ocakta düşük yaptım şu an onu bile istemiyorumEş konusunda bende sıkıntılıydım.
Birbirimizin maasina karismiyorduk.
Eşim parayi yönetebiliyor saniyordum.
Biraz gereksiz borclanmis eli cok açiktir.
Hacizlik olana kadar haberim olmadi borctan. Haberim oluncada ikimizin maasini da elime aldim. Bizim icin dönüm noktasi oldu. Simdi tum butceyi ben yapiyorum.
2 yil oldu . Guzel birikimimiz oldu.
Bizimki de cok harcardi. Ne aldigini verdigini bilmezdim.Biz geç evlendik hemen hemen 2 yıl oldu evleneli gecen sene karışmadım ama ortak bişey yapamıyoruz adamın ta üniversiteden elektrik borcu kalmış avukat arıyor acmamış ben öğrendim bana diyoki özelim ben sanki baikasının karısıyım benim maaşımı biriktireyim tamam diyor mutfak vs bir bakıyorum bana kalıyor ramazanda bayagı kavga ettik erkekliğini yasayamıyomuş boşanalım bile dedi böyle bir hayatta sürmek istemiyorum kocam iyi biri aslında sorumluluk verilmeden büyümüş oturtmak çok zor ne güzel sizin düzene girmiş çocuk istiyorduk ocakta düşük yaptım şu an onu bile istemiyorum
Benimkide sabah kustu bende korktum acıle götürdüm Boğaz’ı kızartıkmıs abtibıyotık verdi inş kusma salgınına yakalanmamıştır.Bogazda kusturuyor benimkini inş bogazla kalır.Okula biraktım bakalım akşam gösterisi var inş iyi olur.Kizlar dun acildeydik aksam 8 bucukta eve gelebildik. Oglum karnim agriyo dedi sürekli kustu karnının filmini felan çektiler. Lavman yaptılar. Surekli kustu ilaç verdiler kusması devam etmedi şükür eve geldik uyudu hemen hala karnim agriyo diyo
Bizimki de cok harcardi. Ne aldigini verdigini bilmezdim.
Eve harcardi. Tatile harcardi. Benden para hic istemezdi. Alisveris vs hep kendi. Kira vs .
Fakat borclanmis iste.
Illaki baslarina kotu birsey mi gelevek hacizlik mi olacaklar duzelmeleri icin anlamiyorum.
[/QUOTE
Ne güzel iş evde iş yapmak isteme paranın hesabını verme güler yüz bekle çok sakin bir insanımdır normalde adam bide bana ver biriktireyim diyor arabımızı sattık gecen yıl biraz para biriktirip ev alırız düğün takılarımızda var ondanda harcamış kayınvalideme kredi kartı çıkarmış konuştuk sonra kadınla hak verdi nasıl ikna oldu kocanız kafayı yiycem ben
Ailemde para hesabı olmazdı gelir gider olur sonrası birikim olurdu araba alalım bende diyorum tamam diyor bugün konuştuk gene 4 ay ben geçindircekmişim borçları varmış görende bişey yapıyoruz zannetcek Rabbim nazar değdirmesin sizeEslerin butce konusunda ortak fikirler yurutmeleri cok onemli.
Aslinda bu konular evlenmeden once konusulmali ama ben hic konusmadim.
Neyse duzeldi simdilik
Insallah hep boyle gider.
Aslinda araba alip borclansan nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?