Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar evden çıktık çarşıya gittik 120 tl eşim sigara aldı toplu . 2 pantolonumuz vardı terziye verdik 20 tl oraya . Ucuzluk pazarından kapıya çöp kovası aldık birde tarak 20 tl galiba . Binada herkesin kapısında çöp var bende yoktu . Ordu evine gittik 30 tl ev yemeği yedik öyle karnım açtı ki 2 gündür aç kaldım resmen birşey yiyememiştim. Yemekten biraz yedim bebek resmen hareket etti kantinden 15 tane süt aldım tek içimlik Pınar markası bilerek buradan aldım tanesi 1 tl marketlerde aynı ürün 2 tl . A101 e girdim günlük ped sakız şeker ıslak mendil 8 tl ödedik . Eve geldim biraz uzandım valiz yapacağız inşallah

Tuce senin Esin’de mi sigara içiyor ahh içmeseler nolur

Temizligi bitirdik çamaşırı serdim sabahtan yagmur yagdı 3 ten sonra birwz açıldı hava kısır yaptım makarna yedik dinlendm mutfagı topladım. Oturdum haberlere bakcam süt gelmedi daha çekirdek çitkicez kızımla

Kizlar bu aralar 1 haftadır felan hic iştahım yok ya. Resmen zorla yemek yiyorum enerjim olsun diye sıcaklardan galiba. Yemek yedikten sonra da yemek yerken de midem bulaniyo yemek düşününce de bulaniyo su an reglim hamile de değilim yani

O hiç bende olmuyor ya hep açık iştahım arada banada uğrada o iştahsızlık hiç feba olmaz :)

Benim regl döneminde hormonlardan diye üşümüyorum hep oluyor bulantım hamileliğim de çok berbat geçmişti zaten..

Kızlar 50 tl aidat yolladım az evvel bu ay birikimi izin dönüşü yapacağız 2000 tl tatil iade gelecek o hesapta kalsın dedim hem eksi hesabı kapatmaya başlamış oluruz hemde zor gün parası olmuş olur çünkü paranın önemini acı şekilde tecrübe ettik

Kostebekpasta canım birşey danışmak istiyorum aklıma gelen bir durum var . Ben acaba idrar yolu enfeksiyonu mu geçiriyorum diye düşünüyorum hastahane de tahlil vermek istedim ama kanamam var doğru sonuç çıkmaz dediler . Şimdi ben yarın akşam acilde iğne olacağım orada doktora durumu anlatsam tahlil alır mı acaba enfeksiyon varsa ilaç verir bende doktoru arar danışırım içip içmemek konusunda hem kanamam da çok azaldı bitme seviyesinde

Durumu anlatırsan neden vermesin .. içinde kalmaz bide enfeksiyona baktirmis olursun idrar yaparken yanma acı kaşıntı falan oluyo mu acaba bunlar da enfeksiyon belirlisi bazen bi kasik ağrısı bile enfeksiyon belirtisi olabiliyor..

Gebelikte perine bölgesinin ph dengesi değiştiği için enfeksiyonlara fırsat doğuyor ilk gebeligimde 3 kez bunda da 2 kez enfeksiyon gecirdim ben fitille falan geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…