- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.841
Yediği birşey dokundu galiba çok geçmiş olsunKizlar dun acildeydik aksam 8 bucukta eve gelebildik. Oglum karnim agriyo dedi sürekli kustu karnının filmini felan çektiler. Lavman yaptılar. Surekli kustu ilaç verdiler kusması devam etmedi şükür eve geldik uyudu hemen hala karnim agriyo diyo
Sagol canim Olabilir birden oldu üşütmüş galibaGecmis olsun canim.
Üşütmüs de olanilir. Bogaz emgeksiyonu da olabilir.
Bizimki de 2 hafta once ayni seklide oldu
Geçmiş olsun kefir de içirebilirsin. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu aralar olduğunuz yerde sağlam yağmur yağdı ise sel taşkınları vs olduysa Çeşme suyunu çaya yemeğe bile kullanmamalısınız.Sağol canım hic bisey ağzına surmuyo ayran yapıp versem içer galiba
Sagol canım hic bisey yememisti karnim agriyo diye dün kusuyodu ama midesi boştu. Oguruyodu durmadanYediği birşey dokundu galiba çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımKizlar dun acildeydik aksam 8 bucukta eve gelebildik. Oglum karnim agriyo dedi sürekli kustu karnının filmini felan çektiler. Lavman yaptılar. Surekli kustu ilaç verdiler kusması devam etmedi şükür eve geldik uyudu hemen hala karnim agriyo diyo
cok sukur canım saglıklı olsunda yıne gıdersınız her seyde bı hayır vardırDoktor rapor yazdı ets ye yolladık hastahanede yattığına dair . Ets otelle görüştü iptal saatimiz bitmesine rağmen iptal ettiler ödeme yapacaklar çok şükür
Kefiri seviyo ama dün bisey yediremedim bugun deniycem tekrar sagol canım. Tuncelideyiz çeşme suyu zaten kahve rengi akiyo canim ya degil yemege katmak banyo yaparken bile kullanmak istemiyorumGeçmiş olsun kefir de içirebilirsin. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu aralar olduğunuz yerde sağlam yağmur yağdı ise sel taşkınları vs olduysa Çeşme suyunu çaya yemeğe bile kullanmamalısınız.
Bizimde ayniydi suyu bile cikardi.Sagol canım hic bisey yememisti karnim agriyo diye dün kusuyodu ama midesi boştu. Oguruyodu durmadan
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Boğazına da bakti ama cok kötü değil dedi ilaç felan da vermedi bugün tekrar etmez inşallahBizimde ayniydi suyu bile cikardi.
Once hemen kendi cabalarimla atesi dusurdum. Sonra kendine geldi .yemek yedi .
Doktora goturduk dönüste.
Bogazi enfeksiyonlu dedi.
Antibiyotik baslamistik
Sağol canım öyle yapicam cok teşekkür ederimHafif olsun yemegi.
Bi bulgur pilavi yap yanina da cacik.
Veya yagsiz salcasiz makarna cacik gibi.
Meyve verebilirsin ustune sevdiklerinden.
Sonra normale donunce kofte filan yesin vucudu toparlansin
Geçmiş olsun canim meyve falan yer belkiSagol canim Olabilir birden oldu üşütmüş galiba
Sağol canım insallahGeçmiş olsun canim meyve falan yer belki
Geçmiş olsun tuzlu şeyler midesini bastırırSağol canım insallah
biz de 13te ogrenmıstk canım yuzde 90demıstı doktor her acıdan gozukuyo demıstıValla hiç kordun değildi bizce eşim sordu hatta aaaa diye doktorda evet ben gördüm aslında ama size söylememiştim dedi
Bende bıkmıştım valla kendimi açık büfeye adapte etmiştim olmadıEşime çiğköfte yap dedim.
Etsiz pek zevki olmicak ama disardakilerden iyidir.
Valla hergun yemek yap yap biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?