Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayır kanama yok dedi sorun o işte
benım de kanama alanı vs hıc bıse yoktu tuce onlem olarak progestron içeren vajına içi merhemle 3tane pruluton ıgne vermıstı onlar tutunmayı saglamlastırıp dusugu engellemek ıcın. (15gun kullandım)bol bol dınlenmenı tavsıye edıyorum normal zamandaki gibi davranma bi süre

Benimle senin durumun yüzde yüz aynı valla ilaçlar süreler hep aynı

Sabah 5 te yola çıktık kızlar 7 de Diyarbakırdaydık ünlü bir kahvaltı mekanında yedik 80 tl ödedik malatyaya 100 km kaldı ama ben feci uyudum hiç böyle uyumamıştım hayatta uyumam arabada aslında her yerim uyuştu resmen

Herkese günaydın
Bugün sadece ekmek alırız. 3tl
Yarın 3 litre süt 13tl ve 1 koli yumurta 25tl
Ütüm var bir haftadır bekleye bekleye kirlendiler resmen bugün bitireceğim.
Apartmana ek para toplanacak bugün tadilat var diye sular yok öğleden sonra sular gelince çamaşır bulaşık makinası çalışır.
Akşama et salata var.
Salı sebze pilav çorba planlıyorum.
Çarşamba baklagil salata
Perşembe sebze veya köfte
Cuma da allah kerim
Amacım dışarda yemeden bir hafta geçirebilmek tatile gidene kadar dayan diyorum kendime. Malum çok harcadım kk çok gelecek gene

1800 lira doğum paramiziayarladık haftasonu bebisin çantasını ayarlicam.. dün market pazar eşime deodorant trad köpüğü şampuan hepsi 200 lira harcadık.. bi aylık 600 lira param kaldı umarım yetiririm .. günün harcaması 0 tl .. akşama karışık kızartma ve tavuk suyuna şehriye çorbası yapacağım

Kredi kartının birisi 2500 gelmiş kızlar biz hep asagarisini ödüyoruz yapılandırsak daha iyi mi olur sizce böyle asgarisini ödeyince ne kadar faiz biniyordur bilginiz var mi

Bir turlu kurtulamadık hiç harcamamız yokwbirde bu 2500 lira geleni 2 aydır kullanmıyoruz ama her ay fazla fazla geliyor anlamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…