- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.981
Bende öyle diyorum ama eşim dinlemiyorum kartlara yatırsak elimize 1200 tl kalacak az diyor ne yapayım artık aylardır bitmedi kartlar dinlemiyor beni hiçEv kirasi aidat faturalar odeyin.
Biraz harclik ayirin ve diger tum parayi k.kartina yatirin.
Harcamayin karttan evde birakin.
Bu sekilde biter giderBiliyonsen
Yatıyorum kronikciimhıc korkma canım bıse olmaz Allahın ıznıyle ben dınlendım 15gun ama mutlaka dınlen hıc ıs yapma sakın
Pişmiş etler -20 de 3 ay kadar saklanabiliyor. Burda önemli olan skt ne kadar süre geçmiş. Eğer 2 Aydan fazla ise bir de gebesin küçük çocuğun da var hiç riske girme.Kizlar buzlukta hazir paketli pismis döner vardi. Iskender yapmak icin almistik migrostan.
Fakat tarihi gecmis.
Buzlukta oldugu icin yenilebilir mi
Eşime yedirecegim zatenPişmiş etler -20 de 3 ay kadar saklanabiliyor. Burda önemli olan skt ne kadar süre geçmiş. Eğer 2 Aydan fazla ise bir de gebesin küçük çocuğun da var hiç riske girme.
Geçmiş olsunMerhaba kizlar
Simdi dr dan geldik
2 gundur halsizim aksam brz toparladim.
Kalpte elektriksel sistemde sorun var.
Ya nabiz dusuk ya yuksek
Kendiliginden toplayabilirde dedi
Ilerlerse kalp pili tek care
Su bir kac gun hissettiklerimi anlatamam.
Sikayetim yok bugunume cok sukur
Butun duzenim degisti belirsizlik halsizlik beni mahvetti
Aksam 1 dr a daha gidicez
Bakalim ne diyecek
Yedir gitsin bisey olursa sebze yeseydin boyle olmazdı dersinEşime yedirecegim zaten
Ben kendime bezelye yaptim yine canim cekti.
Adam yemiyor et yemegi istedi
Ben bu sefer gram alcam hep yüksekten almışım en son aldıgım 5.915.83ten 50 $ aldım baktım son aldıklarıma 5.99 falan 35 $ falan ortalama düşürelim madem dedim
Gram yüksek geldi bana en son 248den almışım..bereketli olsun inşallah.. :) yükseldiğinde bozdurup vadeli mi yapsam diye düşünüyorum ama bilemiyorumBen bu sefer gram alcam hep yüksekten almışım en son aldıgım 5.91
Iskender yapti.Yedir gitsin bisey olursa sebze yeseydin boyle olmazdı dersin
Şaka tabiAllah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?