- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.961
%2,17 filan benim kartımın faizi galiba ben hep tamamını öderim bilemiyorum ne kadar gelir.Kredi kartının birisi 2500 gelmiş kızlar biz hep asagarisini ödüyoruz yapılandırsak daha iyi mi olur sizce böyle asgarisini ödeyince ne kadar faiz biniyordur bilginiz var mi
Yok canm biz 3-4 aydır ödeyemiyoruz ama hep fazla geliyor kullanmadığımız galdeBizim 3500 biz hep dönem borcunu ödüyoruz ama hepte böyle geliyor
Hmm teşekkür ederim canm%2,17 filan benim kartımın faizi galiba ben hep tamamını öderim bilemiyorum ne kadar gelir.
neyse fazla değil bari:) benim banka 253,0930 gösteriyor almadım yaa dursun bakalım..Sabah kartlarımızı odedim 4050tl(içinde 1750tatil var, 250tasarruf, kalanı benzin gıda giyim karışık).
2gr aldım 252den kızlara ayrı birikim yapıyorum, heray 2gr. Dalgınlık ile 2gr alacagım derken satmışımsonra geri aldım 4 gr, 3,5tl zarar ettim
Ocak ayında kredi veriyolardıya o hala devam ediyor mu yapılandırmada daha yüksek faiz oranları kredi notunuzda düşer normal kredi çekin 1.90 kredi kartı 2.25Bir turlu kurtulamadık hiç harcamamız yokwbirde bu 2500 lira geleni 2 aydır kullanmıyoruz ama her ay fazla fazla geliyor anlamıyoruz
2500 tl zaten cok değil onun icin kredi çeker mi eşim bilmiyormOcak ayında kredi veriyolardıya o hala devam ediyor mu yapılandırmada daha yüksek faiz oranları kredi notunuzda düşer normal kredi çekin 1.90 kredi kartı 2.25
Bankaların taksitli nakit avansıda var onada bakabilirsimiz bence ödemelerini asgariden yukarda öde biter bir iki aya altın artış fiyatından daha yüksek oluyor bamka faizi2500 tl zaten cok değil onun icin kredi çeker mi eşim bilmiyorm
Ya aslında ben eşime diyorum elimize 700-800 kaldım gerisini öde diye ama öyle istemiyor iste ofBankaların taksitli nakit avansıda var onada bakabilirsimiz bence ödemelerini asgariden yukarda öde biter bir iki aya altın artış fiyatından daha yüksek oluyor bamka faizi
Bu erkekler benim kocamda aynı asgari ödeniyor gerisi kalıyor faiz ödemek hoşuna gidiyomuş kart aidatı içinde aramaz bankaları zengin ettiyor iyi müşteri sen gene söyle alttan alarak belki bu sefer öderYa aslında ben eşime diyorum elimize 700-800 kaldım gerisini öde diye ama öyle istemiyor iste of
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.En önemli şey Sağlık bizde bir haftadır hastanelerdeyız annem ben çocuk Allah kimseyi düşürmesin çok boş şeyleri dert ediyoruz sağlık olsun gerisi gerçekten boş.Allah nerde şifa bekleyen varsa şifa versin yarabbim.Merhaba kizlar
Simdi dr dan geldik
2 gundur halsizim aksam brz toparladim.
Kalpte elektriksel sistemde sorun var.
Ya nabiz dusuk ya yuksek
Kendiliginden toplayabilirde dedi
Ilerlerse kalp pili tek care
Su bir kac gun hissettiklerimi anlatamam.
Sikayetim yok bugunume cok sukur
Butun duzenim degisti belirsizlik halsizlik beni mahvetti
Aksam 1 dr a daha gidicez
Bakalim ne diyecek
Cok gecms olsun esilaMerhaba kizlar
Simdi dr dan geldik
Ya nabiz dusuk ya yuksek
Bakalim ne diyecek
Deneyeyim bakalımBu erkekler benim kocamda aynı asgari ödeniyor gerisi kalıyor faiz ödemek hoşuna gidiyomuş kart aidatı içinde aramaz bankaları zengin ettiyor iyi müşteri sen gene söyle alttan alarak belki bu sefer öder
Geçmiş olsunMerhaba kizlar
Simdi dr dan geldik
Ya nabiz dusuk ya yuksek
Bakalim ne diyecek
hıc korkma canım bıse olmaz Allahın ıznıyle ben dınlendım 15gun ama mutlaka dınlen hıc ıs yapma sakınBenimle senin durumun yüzde yüz aynı valla ilaçlar süreler hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?