Bugün ne aldin kaç tl harcadin

neyse fazla değil bari:) benim banka 253,0930 gösteriyor almadım yaa dursun bakalım..

Bir turlu kurtulamadık hiç harcamamız yokwbirde bu 2500 lira geleni 2 aydır kullanmıyoruz ama her ay fazla fazla geliyor anlamıyoruz
Ocak ayında kredi veriyolardıya o hala devam ediyor mu yapılandırmada daha yüksek faiz oranları kredi notunuzda düşer normal kredi çekin 1.90 kredi kartı 2.25

Bankaların taksitli nakit avansıda var onada bakabilirsimiz bence ödemelerini asgariden yukarda öde biter bir iki aya altın artış fiyatından daha yüksek oluyor bamka faizi
Ya aslında ben eşime diyorum elimize 700-800 kaldım gerisini öde diye ama öyle istemiyor iste of

Ya aslında ben eşime diyorum elimize 700-800 kaldım gerisini öde diye ama öyle istemiyor iste of
Bu erkekler benim kocamda aynı asgari ödeniyor gerisi kalıyor faiz ödemek hoşuna gidiyomuş kart aidatı içinde aramaz bankaları zengin ettiyor iyi müşteri sen gene söyle alttan alarak belki bu sefer öder

Merhaba kizlar
Simdi dr dan geldik
2 gundur halsizim aksam brz toparladim.
Kalpte elektriksel sistemde sorun var.
Ya nabiz dusuk ya yuksek
Kendiliginden toplayabilirde dedi
Ilerlerse kalp pili tek care
Su bir kac gun hissettiklerimi anlatamam.
Sikayetim yok bugunume cok sukur
Butun duzenim degisti belirsizlik halsizlik beni mahvetti
Aksam 1 dr a daha gidicez
Bakalim ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.En önemli şey Sağlık bizde bir haftadır hastanelerdeyız annem ben çocuk Allah kimseyi düşürmesin çok boş şeyleri dert ediyoruz sağlık olsun gerisi gerçekten boş.Allah nerde şifa bekleyen varsa şifa versin yarabbim.

Cok gecms olsun esila

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…