Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kuru fasulye ekmek dondurma aldik 16 lira.
Esim taksi kullanmak zorunda kalmis bu sabah 15tl.
Okulda arkadasa hediye alacagiz ayrica mangal partimiz de var 50 lira da oraya verdim.

Fasulyeyi isladim. Yarina yapacagim .
Bende ne zamandır yapmadım bebeğe gaz olur diye ama ev halkı da çok sever bu hafta bende yapayım kendime de kısır yaparım epeydir aklımda

Günaydın dün akşam kemikli etim vardı buzlukta onu nohut yemeginde kullandı annem bende gelince şehriyeli bulgur pilavı salata yaptım yogurt falan yedik. Bugün için daha düşünmedim öğleden sonra annem arar ne pişirelim diye. Eşim nöbetçi bugün annemle abim bizde kalır kuş var evde ona eş alcam vitamin falan pazara gitcem bakalım ne kadar harcanır

Günaydın dün kv lere geldik onlarda şehir dışından dönüyorlardı biraz görümceme uğradık kv ler geldi birlikte eve geçtik . Eşim kv yi görümcemden para alırken görmüş ablasına sormuş kv lerin parası bitmiş ondan görümcemden almış . İçimden zaten bizde şans olsa of valla eve gelince eşimle kp markete gitti eşim 35 tl harcamış . Bende dolaba kıyafetleri yerleştirecektim kv silmedim dolabı sileyim filan dedi yok hiç gerek yok dedim . Bez getirmiş sil de yerleştir diye eşimde dalga geçiyor annem ne düşünceli bak diye bende yaaa öyle dedim akşam yemek yiyeceğiz birşey oldu 5 kişiyiz çorba ile ilgili eşim dedi ki anne tuğçeye sorsaydın o tam 5 kişilik yemek yapar hiç artmaz dedi kv çorbaları koydu aslında ilk kez tam yapmış fazla değil dibinde 1 kepçe kalmış havalı Havalı gitti tencereyi getirdi o kepyeçi tabağıma boşattı bende tam yaptım bak diyor o havasını uzun zaman unutmam artık 5 yıldızlı tatili iptal edip buraya geldik artık orada harcamadığımız parayı burada harcarız havamızı alıp eve döneriz bir sene yeter bize bu

K.karti icin aradilar. Illaki alin diyorlar.
Istemedim.
Iptali icin ben arayacakmişim bankayi

Musterilerine cikariyorlarmis istemesek de.

Ben basimdakinden bikmisim 1 tane daha bela edemem.
Teslim almak zorunda değilsin. Benim karta anneme ek kart cıkartmışlar, hayır kadın zaten maası olan kkartına sahip bi kadın üstelik aynı bankadan, sagolsunlar oyle munasip gormuşker annem teslim almamış kart talebi olmadı diye sonra bana sordu işin aslı ne arastır bi diye; benim kkartına tanımlı annemin adına ek kart cıktı. Telefon ettim onlar ısrar etse de teslim almayacagımı soyleyip iptal ettirdim

günaydınn ben de 4 liradan aldım 7,5 kilo 8 9 paket koydum daha başka bir şey koymadım cute.
bı yemek yapınca 2 gun gıtsın dıye goz kararı goz kararı 1.5 kıloya yakın paketlemek ıstedım ama bılemıyorum yapabıldım mı

7 kılo daha alırsam 2 kılosunuda mezelık vs kucuk kucuk posetlerım sanırım

Patlıcan ve bıber kozleyıp salatalık atardım dolaba ama bu sene hıc yemedık bılmıyorum belkı 3 torba oyle mısafırlık fılan yapabılırı .
Bıber dograyıp atmak ıstıyorum hem yemeklere hem pızzalara hemde bıberlı domates ıcın.

Taze fasulye koymayı dusunmuyorum aslında bu sene

sorma taze fasulye bende de hayal kırıklığı oldu bu kış.. resmen soğudum:) ya koymayı beceremedim..
bezelye de ortalama yicemiz kadar koydum rus salatasına falan bölerek koyuyorum içinden..sıkıntı olmuyo. fazla yapmak gerekirse de 2 poşet çıkarırım.. barbunya da severim lakin çok pahalı çağdaşta 12,5tu bırak koymayı yemeye bile almam.. inşallahh bu fiyatlar düşer zira domatesi 5 liradan alıp kışa yemek için ayıramam:)

taze fasulyeyı nasıl yaptın? bız cok denedık hepsı kokuyor yahu hele esım hıc yemıyor.

Barbunyanın kılosunun hıc farkında degılım hıc bakmamısım bu haftada bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…