- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.037
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.001
Kizlar buzlukta hazir paketli pismis döner vardi. Iskender yapmak icin almistik migrostan.
Fakat tarihi gecmis.
Buzlukta oldugu icin yenilebilir mi
Evet sen once de soylemistin aslinda.Donunca skt de donar
Yani disarda yemek yiyorsaniz bu tarz seyleri sıksık yiyorsunuz zaten.
Bende ne zamandır yapmadım bebeğe gaz olur diye ama ev halkı da çok sever bu hafta bende yapayım kendime de kısır yaparım epeydir aklımdaKuru fasulye ekmek dondurma aldik 16 lira.
Esim taksi kullanmak zorunda kalmis bu sabah 15tl.
Okulda arkadasa hediye alacagiz ayrica mangal partimiz de var 50 lira da oraya verdim.
Fasulyeyi isladim. Yarina yapacagim .
Teslim almak zorunda değilsin. Benim karta anneme ek kart cıkartmışlar, hayır kadın zaten maası olan kkartına sahip bi kadın üstelik aynı bankadan, sagolsunlar oyle munasip gormuşkerK.karti icin aradilar. Illaki alin diyorlar.
Istemedim.
Iptali icin ben arayacakmişim bankayi
Musterilerine cikariyorlarmis istemesek de.
Ben basimdakinden bikmisim 1 tane daha bela edemem.
bı yemek yapınca 2 gun gıtsın dıye goz kararı goz kararı 1.5 kıloya yakın paketlemek ıstedım ama bılemıyorum yapabıldım mıgünaydınn ben de 4 liradan aldım 7,5 kilo 8 9 paket koydum daha başka bir şey koymadım cute.
taze fasulyeyı nasıl yaptın? bız cok denedık hepsı kokuyor yahu hele esım hıc yemıyor.sorma taze fasulye bende de hayal kırıklığı oldu bu kış.. resmen soğudum:) ya koymayı beceremedim..
bezelye de ortalama yicemiz kadar koydum rus salatasına falan bölerek koyuyorum içinden..sıkıntı olmuyo. fazla yapmak gerekirse de 2 poşet çıkarırım.. barbunya da severim lakin çok pahalı çağdaşta 12,5tu bırak koymayı yemeye bile almam.. inşallahh bu fiyatlar düşer zira domatesi 5 liradan alıp kışa yemek için ayıramam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?