- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.581
Teşekkür ederim ama önceki deneyimimden söyleyeyim otobüs metro da biraz tedirgin oluyor insan bir de kaynana kayinpeder yanındaElinize sağlık
Ben de deniycem böyle yapmayı
Güle güle kullan :)
Bayağı güzel parlak bişey sanırım
23 bin tl lik yüzüğü korkmadan nasıl takacaksın dışarıda ya? Dikkatli ol hem hırsızlara karşı hem de ben korkarım düşürürüm diye. Çünkü elimi yıkarken falan çıkarıyorum bazen. Bende bu kafa varken unutur giderim bi yerde
Benim yüzük 1400 tl valla 12 ay taksitle almıştım son taksiti bu ay diye seviniyodum, çünkü aldığıma pişman oldum.
Alyansım yok neyse ki
Teşekkür ederim ama önceki deneyimimden söyleyeyim otobüs metro da biraz tedirgin oluyor insan bir de kaynana kayinpeder yanında
Bezelyeyi yazdan mi koydunuz...Bende bezelye koydum yaninada pilav yapicam bezelyeyi seviyoruz biz kuşbaşı havuc ve patatesle yapıyorum güzel oluyor
Esimle biz etciliz o yuzden genelde bu tarz yemekler yapiyrm ve severek yiyoruz
Bugun hava cok guzeldi ya okuldan geldikten sonra yarim saat falan kizimla balkonda takildik gunesin keyfini cikardik
AraTeşekkür ederim ama önceki deneyimimden söyleyeyim otobüs metro da biraz tedirgin oluyor insan bir de kaynana kayinpeder yanında
kredi kartımı kapatmam çünkü daha önce kapatmıştım lazım olmuştu o yüzden eşimde kapatma ama harcamada dedi. Kredi kartımın taksitleri 2018aralık dahil devam ediyor maalesef kurtulamamDikkatli ve güzel günlerde kullan :)
Eşine söz de verdiğine göre kredi kartını ne yapacaksın?
Ara
kredi kartımı kapatmam çünkü daha önce kapatmıştım lazım olmuştu o yüzden eşimde kapatma ama harcamada dedi. Kredi kartımın taksitleri 2018aralık dahil devam ediyor maalesef kurtulamam
Etin girdigi herseyi cok severizNe güzel canım benimde etçil olmam gerekiyor..
Yemek menülerini merak ediyorum.
Bende yeni yeni yaptığım için yemek çeşidi görmek beni heveslendiriyor..
Etin girdigi herseyi cok severiz
Kiska soganla kusbasi et kavurmasi cok guzel olur
Eti patatesle firina surerim
Patlicanla firina surerim
Kemik haslama yaparim suyuna patates atarim
Pirzolalik etide kuyruk yagiyla firina sureriz
Kiymayla pek aram yok onu genelde yemeklerin icinde kullanirim
Imambayildi
Kiymali yumurta
Izmir kofte
kelle pacayi cok severiz annem sagolsun yapar pisirir buzluga atarim. Sonra paca corbasi yaparim
Annem cok guzel karin dolmasi yapar cok severim bayilirim hatta olsada yesek
evet canım yazdan koydum su an zor bulunur konserve var ama hic almiyorum sağlıksız onlarBezelyeyi yazdan mi koydunuz...
Ben koymadım.
Nerden alabilirim ki
Vallahi ayniyizzz yemek konusundaEtin girdigi herseyi cok severiz
Kiska soganla kusbasi et kavurmasi cok guzel olur
Eti patatesle firina surerim
Patlicanla firina surerim
Kemik haslama yaparim suyuna patates atarim
Pirzolalik etide kuyruk yagiyla firina sureriz
Kiymayla pek aram yok onu genelde yemeklerin icinde kullanirim
Imambayildi
Kiymali yumurta
Izmir kofte
kelle pacayi cok severiz annem sagolsun yapar pisirir buzluga atarim. Sonra paca corbasi yaparim
Annem cok guzel karin dolmasi yapar cok severim bayilirim hatta olsada yesek
Vallahi ayniyizzz yemek konusunda
Bankada ayrı altın ve döviz takibim var,bencede kumbarayi yıl boyu açmadan biriktirmek yerine belli sürelerde açıp adınız ya da altın almak gerekli böylece her artışta kar etmiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?