- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.601
Günaydın herkese Bir şey sorabilir miyim?
Marketlerde olgunlaştırılmış peynirler var 9 ay olgunlaştırılmış 3 ay olgunlaştırılmış falan yazıyor ne demek bu bilen var mı?
Benimde bankaya gidip birseyler danismam lazim aslinda. Uygun bir zamanda bende gideyimGünaydınlarr
hava çook güzell
kuzuyu okula gönderip eşimle 45 dk yürüyüş yaptım
sulu köfte pişirdim akşama
bankaya gidip işlerimi hallettim.
evin alt ve üst tarafında iki ayrı banka var özellikle yokuş çıkmak için üst tarafını tercih ettim.
duşumu alıp kahvaltımı hazırlayıp biraz keyif yapayım.
sonra tekrar çıkarım çünkü çokk güzel güneş var
Siz çalışıyor musunuz?5 tl ankarakartına yükledim
Henüz başka harcamam yok
Siz çalışıyor musunuz?
ya ben oğlum varken film izlemeye fırsat bulamıyorum . ozledim bikac saat araliksiz kitap okuyup film izlemeyiOkul çikişi arkadasim geldi bizde türk kahvesi içtik lafladik
Çikista marketten balkabagi aldim tatli icin.
Cips kola bir iki abur cubur aldim 20 lira harcadim bugün. Esim nöbette . Bende int film açar takilirim
O tablette oyun oynuyor . Uyutuyorum sonrada. Ben gece 1e kadar uyuyamiyorum tek oluncaya ben oğlum varken film izlemeye fırsat bulamıyorum . ozledim bikac saat araliksiz kitap okuyup film izlemeyi
Canim uzun zamandir göremiyodum seni.selamlar,sömestr tatilinde 6 bin lira harcandı, çoğu çocuğun sağlık harcamaları içindi. kontrollerini yaptırdık sıkıntı yok.
tfx target hesabı açtırdım. açmayı düşünenler varsa 150 doların altında alım satım yapılamıyor.32 gr altının altında da alım satım yapılamıyor. hesap açtırmışken 150 dolar aldım ben de.
ödenmemiş kk borcum yok. ek hesaptan 100 lira içerdeyim. dün ve bugün 1 er lira çay parası harcadım. bugün bir de internetten alışveriş yaptım çocuk için, 60 tl tuttu.
bu yaz tayin isteyeceğimiz için kıyıda köşede ne varsa onları tüketmeye karar verdim. gereksiz market alışverişi yapmamaya çalışıcam. beni en çok zorlayan dışarda yenilen yemekler ve market alışverişi. markete aylık 2000 tl civarında harcama yapıyoruz. bunu 500 liraya çekmeyi hedefliyorum.
Canim uzun zamandir göremiyodum seni.
Tfx target iyiymis bilgilendirdigin icin tesekkurler. Bende acmak istiyordum aslinda. Sonra herseyi tlye cevirip mevduata yatirdim. Ama duruma göre degisebilir. Hesap acip döviz seklinde de gidebilirim. Yani bi miktar döviz bir miktar tl
Bakalim . Kendi çapimda ABCplanlari yapiyorum. Mayis gibi daha da netlesecek hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?