Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese Bir şey sorabilir miyim?
Marketlerde olgunlaştırılmış peynirler var 9 ay olgunlaştırılmış 3 ay olgunlaştırılmış falan yazıyor ne demek bu bilen var mı?

Günaydın herkese Bir şey sorabilir miyim?
Marketlerde olgunlaştırılmış peynirler var 9 ay olgunlaştırılmış 3 ay olgunlaştırılmış falan yazıyor ne demek bu bilen var mı?

Peynirlerin bekletilme süresi
İyi peynir uzun süre olgunlaştırılan peynirdir

Zaten fiyatının da daha fazla olduğunu fark edersin

Gunaydin herkese. Bugun dersim az.
Hava guzel rüzgar olmaz ise oğlani biraz bahceye indirecegim.
Balik ve kabak almayi düsunüyorum

Günaydınlarr
hava çook güzell

kuzuyu okula gönderip eşimle 45 dk yürüyüş yaptım
sulu köfte pişirdim akşama
bankaya gidip işlerimi hallettim.
evin alt ve üst tarafında iki ayrı banka var özellikle yokuş çıkmak için üst tarafını tercih ettim.
duşumu alıp kahvaltımı hazırlayıp biraz keyif yapayım.

sonra tekrar çıkarım çünkü çokk güzel güneş var

Benimde bankaya gidip birseyler danismam lazim aslinda. Uygun bir zamanda bende gideyim

110 tl annemlerin elektrik suyunu ödedim
50 tl çalıştığım yerden yaptığım alışverişe ödedim
şu an başka bi şey yok
akşam küçük bi market alışverişi yapıcm

Okul çikişi arkadasim geldi bizde türk kahvesi içtik lafladik
Çikista marketten balkabagi aldim tatli icin.
Cips kola bir iki abur cubur aldim 20 lira harcadim bugün. Esim nöbette . Bende int film açar takilirim

Okul çikişi arkadasim geldi bizde türk kahvesi içtik lafladik
Çikista marketten balkabagi aldim tatli icin.
Cips kola bir iki abur cubur aldim 20 lira harcadim bugün. Esim nöbette . Bende int film açar takilirim
ya ben oğlum varken film izlemeye fırsat bulamıyorum . ozledim bikac saat araliksiz kitap okuyup film izlemeyi

Dün maaşı aldım, bugün
Kredi kartimi ödedim,
Birikim için TL yi ayırdım, çok az altın aldım sembolik.
Aktaran kuruyemiş, bitki çayı 45 TL
Sigara 80 TL
Öğrenciye yardım 130 TL
Temizlik malzemesi 25 TL
Ufak tefek ev ihtiyaçları 18 TL
Ekmek ve su aldım.
Kalan maaşa kadar yeter sanırım, bütçe yapmadım. Yarin net hesap yaparım.

Marketten ekmek kola muz elma biber havuc patlican aldim 26 lira odedim
Esimde koyden 5 kilo sutle 10 tane yumurta almis
Bu hafta baska markete gitmeyiz diye dusunuyrm

selamlar,sömestr tatilinde 6 bin lira harcandı, çoğu çocuğun sağlık harcamaları içindi. kontrollerini yaptırdık sıkıntı yok.
tfx target hesabı açtırdım. açmayı düşünenler varsa 150 doların altında alım satım yapılamıyor.32 gr altının altında da alım satım yapılamıyor. hesap açtırmışken 150 dolar aldım ben de.

ödenmemiş kk borcum yok. ek hesaptan 100 lira içerdeyim. dün ve bugün 1 er lira çay parası harcadım. bugün bir de internetten alışveriş yaptım çocuk için, 60 tl tuttu.

bu yaz tayin isteyeceğimiz için kıyıda köşede ne varsa onları tüketmeye karar verdim. gereksiz market alışverişi yapmamaya çalışıcam. beni en çok zorlayan dışarda yenilen yemekler ve market alışverişi. markete aylık 2000 tl civarında harcama yapıyoruz. bunu 500 liraya çekmeyi hedefliyorum.

Canim uzun zamandir göremiyodum seni.
Tfx target iyiymis bilgilendirdigin icin tesekkurler. Bende acmak istiyordum aslinda. Sonra herseyi tlye cevirip mevduata yatirdim. Ama duruma göre degisebilir. Hesap acip döviz seklinde de gidebilirim. Yani bi miktar döviz bir miktar tl
Bakalim . Kendi çapimda ABCplanlari yapiyorum. Mayis gibi daha da netlesecek hersey

tatil koşturmacayla geçti, buraya bakamadım. tfx target ın en güzel yanı istediğin an işlem yapabiliyor olman. gece ve hafta sonu da istediğin an işlem yapıyorsun ve makas aralığı dar. ancak çok küçük paralarla işlem yapılmıyor.
bu arada halkbanktan kurtuldum, akbanka geçtik. darısı başına :)

tl de para tutamıyorum, o nedenle döviz ya da altın yapmam lazım. 500 tl altı alımlarda akbankı kullanmayı düşünüyorum. tabi harcamalarımı kısabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…