Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabiki yaa 5/24 islem yapilabiliyormus. Bugün T tatlu altin alacakti biraz düşsün alayim diyordu. Mesela şimdi 160a düşmüş gram. Tfx kullananlar islem yapabiliyor. Bizler yarini bekliyoruz.ve belki sabah açiliş yüksek gelebiliyor

evet şu an düşmüş ama malesef alım yapamiyorum sabahı beklemem gerekiyor. eşimle konuştuk mevduat mi acsak bir kısmı tl bir kısmı altın kalsa diye. şubat sonuna kadar bekleme kararı aldık. belki bu aydan sonraki birikimin yarisi tl yarisi altin olarak mevduat a yatirabilirz

Bu sabah yürüyüş yapmadım.
Gün içinde yapmayı planlıyorum.
Günün planını yapmadım henüz.
Fakat verimli bir gün geçirmek istiyorum her yönden.
Dünden kalan sulu köftem var yanına sebzeli tavuk hazırladım pişiyor henüz.

O tablette oyun oynuyor . Uyutuyorum sonrada. Ben gece 1e kadar uyuyamiyorum tek olunca
MErhaba sizin bebek nekadarlıktı? Hakikaten bende kızlar uyanıkken hiç birşey yapamıyorum. Biarada sabahtan akşama kadar trt çocuk izliyor demiştiniz, gunluk kaç saat tv ve tablete maruz kalıyordur? Lütfen yanlış anlamayın ben bukonuyu stres yapıyorum da biraz. Kendimi tartmak için soruyorum. Ben izindeyim nasılsa başlarındayım vakitleri daha iyi geçsin diye hiç izletmiyorum ama çok zor oluyor boylede sadece uyuyunca birşeylere vakit bulabiliyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler Rabbim tüm yavruları korusun

3buçuk yaşinda.
Sömestr tatilinde birkacgün surekli trt cocuk izledi diyebilirim ama sonra sürekli disardaydik. Evde haliyle cook sıkılıyor çocuk. Ben havlar musait olduğu ana 1 saat mutlaka cikariyorum disari. Bakicisi ile oyun oynayip biraz da tv izler.
Tablette oyun tarzi egitici seyler var. Mesela renkleri sekilleri sayilari (20ye Kadar) turkce ve ingilizce bilir. Bunlari kendim yukledim yani benim kontrolumde tablet.

SElam kaç kişilik bir ailesiniz bizimde markete çok gidiyor dışardan yemeyi de seviyoruz 2000den 500e cekmek çok zor değil mi neler yapmayı planlıyorsunuz fikir almak isterim

SElam kaç kişilik bir ailesiniz bizimde markete çok gidiyor dışardan yemeyi de seviyoruz 2000den 500e cekmek çok zor değil mi neler yapmayı planlıyorsunuz fikir almak isterim

Öncelikle gereksiz alışveriş yapmamak gerek. Evdeki her şeyi kullanmanın bir yolunu bulmak lazım. Mesela dün akşam kereviz sapı kavurması yaptım, normalde sapları atarım.

Günaydınlarrr, akşama ne pişireceksiniz acaba
75tl lazer epilasyona verdim . (Tüyler kaldı seanslar bitti)
Arabayı servise götürdük bakalım kaç tl tutacak
Bu ay sigortası da var masraflıyız

Günaydınlarrr, akşama ne pişireceksiniz acaba
75tl lazer epilasyona verdim . (Tüyler kaldı seanslar bitti)
Arabayı servise götürdük bakalım kaç tl tutacak
Bu ay sigortası da var masraflıyız

keşke evde yapılan lazer aletlerinden alsan
çok işe yarıyor.

ben mercimek çorbası ve ıspanak kökü yemeği yapacağım

Reactions: H E
Elinize saglik. 2 günlügüne yapamiyorum ben yaptigim yemegi en fazla bir öğün daha ısıtıp yiyebiliyoruz.

Teşekkür ederim :)
Bende bu haftaya kadar hep bi gün öncesinden yapıyordum yemeğimi. Bu hafta bikaç gün eşim geç gelecek bende kendim için yemek hazırlamak istemedim o yüzden bolca yapıp 2 gün yiyeyim dedim iyide oldu kafam rahat :)
Geçende tavuklu patates ,çorba,makarna yaptım onuda 2 gün yedik :))
İşten eve geç geliyorum yemek ye,çayı koy derken zaten saat 8i geçiyor bide yemek yapmaya giriştimmi saat oluyor 10
Eşimde boşver oturalım diyor zaten tüm gün yokuz ama öylede olmuyor mecbur yemek yenilecek
Annemi daha iyi anlıyorum, gerçekten ne pişirsem derdi çok yoruyor

Tabiki iş saatleri cok etkili.
Bende o vakitlerde ciksam bizde ayni sekilde 2 günlük yemek yapardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…