Bugün ne aldin kaç tl harcadin

mer93 hoşgeldin yeni bi iş aramaya başladın mı? Günlük 12 lira sigara için çok fazla bence o parayla günlük malzeme alıp yemek yaparak mutfak giderini karşılayabilirsin.. eviniz kira mi nisanlinin kazancı nasıl? Düğün ne zaman sizin için zor bi dönem bi kuruş bile önemli şu zamanda

Hoşbulduk. Başladım tabii ama turizmciyim ve sezon açıldı çoktan iş bulmam çok zor. 2 yerle görüştüm ama görüşmeler pek iç açıcı değildi. 12 tl sigara bence de çok pahalı. Ama napcam bağımlıyım. Evimiz kira. 1300tl kirası. Antalya’da daha ucuz evler dökülüyor zorundaydık bu evi tutmak. Nişanlım asgari ücret alıyor. Benim maaşım iyiydi özel sektöre göre 3500tl maaş alıyordum.

Benim eşimde günlük 16 liralık sigaradan 2 paket içiyordu baktı ipin ucunu bulamıyor tutun sarıyor simdi 100 liralık tutun 2 ay gidiyor ona

guzel olacak her sey üzülme tugcecım zaman cok hızlı gecıyor bak ben dogurdu doguracam ınsAllah
Hayırlısı ile kavuşun inşallah benim lekelenmem dünden beri durdu inşallah böyle devam eder İnan görmek istemiyorum artık dün yarım tepsi patates yedim hastalandım birşey yiyemez oldum

Çocuk olunca çalışma derim o zaman herkes görevini bilir o da senin maaşına güvenip ona buna para göndermez

37+3 üm canım. pazartesi catı muayenem var dr bıraz tetıkledm dedi muhtemelen haftaya olur dedi muayenem var yıne tetıkler gelısımı tamam kılosu guzel 39-40ı bulmasın dıyor dr
benim de çatı muayenesi olduğum gün nisanım gelmişti. cok heycanlı ya sağlıkla kucagina al insallah

37+3 üm canım. pazartesi catı muayenem var dr bıraz tetıkledm dedi muhtemelen haftaya olur dedi muayenem var yıne tetıkler gelısımı tamam kılosu guzel 39-40ı bulmasın dıyor dr
O nasıl doktor canım ilk defa duyuyorum böyle şeyleri tetikleme haftaya olur falan benim de ilk oğlum kaç hafta doğum kanalindaydi ne sancı ne açılma 41 de sezaryen oldu arkadaşım 7 santim açılmayla sezaryen oldu doktor dahil doğumun nasıl gerçekleşeceğini ne zaman gerçekleşeceğini kimse bilemez bu tepkim sana değil yanlış anlama doktora inşallah herşey gönlünce olur

A101 e gittim 29,95 e 5 lt ayçiçek yağı vardı alsam mı almasan mi diye başında bekliyordum orda çalışan bir adam önümden kapıp gitti diğer çalışanlara da bundan depoda var mı başka dedi bir tane de orda varmış onu da aldı kasadan geçti tabi ben bunların hepsini şaşkınlıkla izledim

Benimde öyle oldu çatı muayenesinde söyledi doktor yarın olur muhtemelen eğer sancı gelmezse haftaya gelirsin tekrar muayene ederim demişti dediği gibide oldu akşam nişanım geldi sabaha kadar evde sancı çektim o kadar sancıyla 4cm açılma olmuş dogumhaneye girene kadar 6 oldu. Elle muayenede rahim agzını yumuşatıp doğum başlatma hareketi yapıyorlarmış onu kastetmiştir doktor

A 101 e gittim büyük oğlumla 4lu ıslak mendil oğluma terlik 2 tane dış macunu bir kaçta abur cubur aldık 55 TL ödeyip çıktık
Akşama eşim arkadaşlarıyla mangal yapacak bende oğlumla yemek için karışık ızgara yaptım salatayla yiyeceğiz normalde başka bir yemek vardı menüde ama esimde olmayınca uğraşmak istemedim

İki oğlumda da çok doktor değiştirdim hiç biri de kesin konuşmuyordu öyle de olması gerekiyor bence benim arkadaşıma da anca tedaviyle çocuğunuz olur demişti doktor ama o ay tedavisiz hamile kaldı

benim de çatı muayenesi olduğum gün nisanım gelmişti. cok heycanlı ya sağlıkla kucagina al insallah
aminn ınsAllah canım leke geldı akıntı gıbı ama normal dedi doktor muayenedeyken. squat falan yap dedi ama ben bıraz daha dursun dıye yapmadm bıse acıkcası en azından carsamba muayene var o zmana kadar dursun ıstıyorum hayırlısıyla

Eski evimizin bahcesinden kirmizi erik topladim 8 kilo kadar komposto konserve yapariz
Visneler benim hasta oldugum donem asiri yagistan curudu 5 agactan 1 tane tadina bakamadik.
Dedemin hayrina olmadi diye uzuldum. Keske biri istesede toplasaydi.
Bu sene pazar visnelerine kaldik ama pekte yok insallah buluruz

Hasta ziyaretine gittik bir tavuk aldım 1.5 kg tavuğa 17.5 tl ödedim kg 12 küsür oha valla ya bu kadar olmaz ilaçlı tavuk altı üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…