- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.701
Evet canim ne kadar zamanında gelirse o kadar iyi. Hayirlisi olsun insallahaminn ınsAllah canım leke geldı akıntı gıbı ama normal dedi doktor muayenedeyken. squat falan yap dedi ama ben bıraz daha dursun dıye yapmadm bıse acıkcası en azından carsamba muayene var o zmana kadar dursun ıstıyorum hayırlısıyla
Çocuk olunca çalışma derim o zaman herkes görevini bilir o da senin maaşına güvenip ona buna para göndermez
carfeourda ıslak mendıl ındırımı vardı canım ben 18li aldımA 101 e gittim büyük oğlumla 4lu ıslak mendil oğluma terlik 2 tane dış macunu bir kaçta abur cubur aldık 55 TL ödeyip çıktık
Akşama eşim arkadaşlarıyla mangal yapacak bende oğlumla yemek için karışık ızgara yaptım salatayla yiyeceğiz normalde başka bir yemek vardı menüde ama esimde olmayınca uğraşmak istemedim
Ne kadara aldın benim aldığım gündelik içinde 101 tane var üni baby nin yarın indirime girecekmiscarfeourda ıslak mendıl ındırımı vardı canım ben 18li aldım
18li unıbaby yenıdogan ıslak pamuk havlu 107liraya aldm canım. 10lusu 54liraymıs ondan yoktu bızımkındeNe kadara aldın benim aldığım gündelik içinde 101 tane var üni baby nin yarın indirime girecekmis
Banada çocugun olmaz olsada uzun tedaviler sonrası demişti 2 defa anne oldum çok şükür kesin demiyor zaten doktor normal şartlarda olanları söylüyor olağandışı çok şey oluyor onuda bilmesi imkansız ihtimalleri söylüyor kronikuykuyucu içinde tahminde bulunmuşturİki oğlumda da çok doktor değiştirdim hiç biri de kesin konuşmuyordu öyle de olması gerekiyor bence benim arkadaşıma da anca tedaviyle çocuğunuz olur demişti doktor ama o ay tedavisiz hamile kaldı
ben18.ayda hamıle kaldm ama 18ay kafama ck taktım her ay doktora gıttım en sn ankarada bı doktora gttım asılama yaptırmayı dusunmelısın dedi amh degeri var yumurtalık rezervıni gosterıyor bu deger 1in altındaysa yardımcı tedavı ılac vs al dıyolar. benım 0.94tü. snra burda bı profa gittim herhangi bı sorun yok tıkanıklıkta yk asılama da sonra dusunuruz kendınız deneyın dedi ama ben ısrar ettım asılama yaptrdım ama o ay olmadı pesıne ay hamıle kaldım cok sukurBanada çocugun olmaz olsada uzun tedaviler sonrası demişti 2 defa anne oldum çok şükür kesin demiyor zaten doktor normal şartlarda olanları söylüyor olağandışı çok şey oluyor onuda bilmesi imkansız ihtimalleri söylüyor kronikuykuyucu içinde tahminde bulunmuştur
Ben pco luyum evliliğimiz 4 ayında hamile kaldım doktor çok şaşırdı kızım 2 yaşındayken tekrar gittim başka doktora regl dönemleri çok düzensizleşti yasmin yazdı çocuk düşünürsen gel tedaviye başlayalım dedi benim 1 tane var dedim ilginç aslında hamile kalman çok zor dedi 2.yi istedigimdede ilk korunmasızda tuttu 16 yaşında öğrendim pco oldugumu çok agladım anne olamayacakmıyım diye Çok dua ettim belkide onlar kabul oldu.ben18.ayda hamıle kaldm ama 18ay kafama ck taktım her ay doktora gıttım en sn ankarada bı doktora gttım asılama yaptırmayı dusunmelısın dedi amh degeri var yumurtalık rezervıni gosterıyor bu deger 1in altındaysa yardımcı tedavı ılac vs al dıyolar. benım 0.94tü. snra burda bı profa gittim herhangi bı sorun yok tıkanıklıkta yk asılama da sonra dusunuruz kendınız deneyın dedi ama ben ısrar ettım asılama yaptrdım ama o ay olmadı pesıne ay hamıle kaldım cok sukur
cok sukur canım Rabbım kımseye aratmasınBen pco luyum evliliğimiz 4 ayında hamile kaldım doktor çok şaşırdı kızım 2 yaşındayken tekrar gittim başka doktora regl dönemleri çok düzensizleşti yasmin yazdı çocuk düşünürsen gel tedaviye başlayalım dedi benim 1 tane var dedim ilginç aslında hamile kalman çok zor dedi 2.yi istedigimdede ilk korunmasızda tuttu 16 yaşında öğrendim pco oldugumu çok agladım anne olamayacakmıyım diye Çok dua ettim belkide onlar kabul oldu.
Valla yanınızda dura dura bana da bulaştıı❤Topak bereketli oldu.
Bir kaç gün içinde dolar ve altının ciddi derece de artacağını düşünüyorum, bundan dolayı..Merkez bankası yedek akçesi ni bütçeye aktaracakmış
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinValla yanınızda dura dura bana da bulaştıı❤
Tebrik ederim :) hayırlı olsunKızlaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?