Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet canim ne kadar zamanında gelirse o kadar iyi. Hayirlisi olsun insallah

carfeourda ıslak mendıl ındırımı vardı canım ben 18li aldım

Beşbuçukta işten çıktım,
bankaya uğradım,
banka değişikliği oldu.
Kartımı teslim aldım.
Eve geldim cevizli limonlu kek yaptım, inşallah güzel olur, bunu ilk kez deniyorum...

İki oğlumda da çok doktor değiştirdim hiç biri de kesin konuşmuyordu öyle de olması gerekiyor bence benim arkadaşıma da anca tedaviyle çocuğunuz olur demişti doktor ama o ay tedavisiz hamile kaldı
Banada çocugun olmaz olsada uzun tedaviler sonrası demişti 2 defa anne oldum çok şükür kesin demiyor zaten doktor normal şartlarda olanları söylüyor olağandışı çok şey oluyor onuda bilmesi imkansız ihtimalleri söylüyor kronikuykuyucu içinde tahminde bulunmuştur

ben18.ayda hamıle kaldm ama 18ay kafama ck taktım her ay doktora gıttım en sn ankarada bı doktora gttım asılama yaptırmayı dusunmelısın dedi amh degeri var yumurtalık rezervıni gosterıyor bu deger 1in altındaysa yardımcı tedavı ılac vs al dıyolar. benım 0.94tü. snra burda bı profa gittim herhangi bı sorun yok tıkanıklıkta yk asılama da sonra dusunuruz kendınız deneyın dedi ama ben ısrar ettım asılama yaptrdım ama o ay olmadı pesıne ay hamıle kaldım cok sukur

Ben pco luyum evliliğimiz 4 ayında hamile kaldım doktor çok şaşırdı kızım 2 yaşındayken tekrar gittim başka doktora regl dönemleri çok düzensizleşti yasmin yazdı çocuk düşünürsen gel tedaviye başlayalım dedi benim 1 tane var dedim ilginç aslında hamile kalman çok zor dedi 2.yi istedigimdede ilk korunmasızda tuttu 16 yaşında öğrendim pco oldugumu çok agladım anne olamayacakmıyım diye Çok dua ettim belkide onlar kabul oldu.

cok sukur canım Rabbım kımseye aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…