Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok sacma, 35 haftalık hamileye yapılacak şey mi, bir de sıkıntılıymış gebeliğin. Yerinde olsam bi tek oğlumu doyururum baska birseye elimi surmem gecer yatarım agrım sancım var diye. Allah merhamet versin ikisine de, kusura bakma cok sinirlendim

Onun yapmasını bekleme iş paylaşımı yap ben yemeği yapıyorum sende salatayı yapıver evi sen süpür bende sileyim gibi
Defalarca söyledim cnm söyleyince ters ters bakıp herkes görevini bilsin diyo sonra kavga gürültü başlıyo bu hep böyle oldu ama değişen bisey olmadi bende yıldım artık boşverdim dayanamadigim anlarda soyleniyorumiste yine de bana kaliyo

Günaydın kızlar,
Artık erkenden uyanıyorum sabah 6 gibi bakalım işyerinde işlerimiz çok yoğun izin almadan söyleyip ona göre tatil almıştım, geçtiğimiz yıllarda sıkıntı oldu bu yıl da olma ihtimali var ama gider rapor alırım artık çünkü baştan sordum ben üzerime düşeni yaptım.
okyonus umarım sizede izin verirler planınız bozulmaz çok üzülüyorum iş yeri kaynaklı tatil erteleme iptal olaylarına
Dün pazara çıktı eşim ve süt geldi ne kadar tuttu bilmiyorum

Okyanus cok uzuldum uzulmemeye calis saglik olsun

Ben sicaktan cok bunaliyorum
3 gecedir uyuyamiyorum
Hele dun gece hic bitmedi
Kalp sakinledi 3 gundur sakin sakin takiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…