- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.641
Hepiniz asker eşi misinizBizin tayin niden aciklanmiyooooo artik
Benim eşim polis canımHepiniz asker eşi misiniz
HADi bakalım inş işler yolunda gider, sıkma canınıYarın tümen komutanına çıkacak inş adam insafa gelir yoksa Ağustos bası
Yeniyim ben anlamadım pek hergün okumaya çalışıyorum ama zamanla oturur herhaldeBenim eşim polis canım
Cok sacma, 35 haftalık hamileye yapılacak şey mi, bir de sıkıntılıymış gebeliğin. Yerinde olsam bi tek oğlumu doyururum baska birseye elimi surmem gecer yatarım agrım sancım var diye. Allah merhamet versin ikisine de, kusura bakma cok sinirlendimEşime sitem ettim kızlar bugün.. hergun eve gelip direk mutfağa dalıyorum yemek salata çorba her çeşitten yapmaya çalışıyorum üstüne çayını da bekliyor beyefendi . akşama kadar evde karnini doyurmak icin beni bekliyo .. kizkardesim desen ogluma bakmak için yanımda tek bildiği süs püs gezmek ev hava da uçuyor.. ikinizde ne omurgasız insanlarsınız dedim bi süpürge tutmak bu kadar mı zor dedim yabanci olsa halime acir (ki gebeligim sikintili geciyo agrim cok fazla )beyefendi atarlandi gitti sanki umrumda .
Defalarca söyledim cnm söyleyince ters ters bakıp herkes görevini bilsin diyo sonra kavga gürültü başlıyo bu hep böyle oldu ama değişen bisey olmadi bende yıldım artık boşverdim dayanamadigim anlarda soyleniyorumiste yine de bana kaliyoOnun yapmasını bekleme iş paylaşımı yap ben yemeği yapıyorum sende salatayı yapıver evi sen süpür bende sileyim gibi
Birleştirildi çalışma ve aile bakanlığı başbakanlıga bağlıydık orası kapandı sıra bizdeÇalışma Bakanlığı mi canım sizin yer.aile Bakanlığı uzak benim bildiğim Allah kolaylik versin
Geçmiş olsun kaç numara ?Günaydın göz doktoruna geldim muayene için umarım ilerlememiştr derecem
İnşaallah çalışma şartları güzel bir yer olur .Hakkında hayırlısıBirleştirildi çalışma ve aile bakanlığı başbakanlıga bağlıydık orası kapandı sıra bizde
İZin alamamış eşim tatil ve uçak bıletlerini bugün iptal edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?