- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.661
amin canım çok teşekkür ederim seneye tayinciyiz umarım benimde tayin olabileceğim bir kuruma atama yaparlarİnşaallah çalışma şartları güzel bir yer olur .Hakkında hayırlısı
vardır bunda da bir hayır diye düşün izne geldiğinde dolu dolu geçirirsiniz umarım.Can sıkıcı oluyor planların iptal edilmesi sağlık olsun deyip devam ediyosun.İZin alamamış eşim tatil ve uçak bıletlerini bugün iptal edecek.
VegaferonSadece vitamin aliyorum ben.
Demir ilacini tahlil sonucuma gore alacagim.
Hangisini kullaniyorsun
Damla şeklinde olan galiba. Meyve suyuna filan damlatilabiliyor. Bebeklere de veriiyorVegaferon
Yok hap olan buDamla şeklinde olan galiba. Meyve suyuna filan damlatilabiliyor. Bebeklere de veriiyor
Sağlık ocağındaki doktor tok karına al demişti, aç karnına alsaydım, bu kadar demirim düşmezdi belki..Bende bunu kullanıyorum sabahları aç karnına almak emilimi hızlandırıyor yalnız bunu aldıktan sonra bi iki saat çay süt ve süt ürünleri almaman gerekiyo .. Bende kahvaltıyı bekletemedigim için akşamları yatmadan alıyorum
Merhaba hoşgeldizKızlar ben şu an işsizim kovuldum. Aranıza katılmak istiyorum 1700tl eksi hesap borcum var onu kapatmalıyım ve para biriktirmeliyim. Yardım lütfen
İşsizlik maaşı alamıyorum önceki çalıştığım işte sadece 3 ay çalıştım ki 2 ayı İŞKUR işbaşı eğitimdi.Merhaba hoşgeldiz
İşsizlik maaşınız ile kapatsanız eksi hesabı. fazla gideriniz yoksa, borcunuzu kapattıktan sonra aldığınz işsizlik maaaşını bir kısmı ile birikim yapabilirsiniz☺
Sağlık ve tasarruf için bırakmak lazım :) en yakın zamanda bırakırsın umarımAma Temmuz’un 5inde eski işyerimden 2100tl yatacak bununla eksi hesabımın 1000tlsini kapatacağım 650tl kira vermem gerek 450tlnin 100-150 TL’si fatura. 300tl bana kalacak. Sigara içmesem her şey daha güzel olacak. Günde 12 tl sigaraya veriyorum.
Ama Temmuz’un 5inde eski işyerimden 2100tl yatacak bununla eksi hesabımın 1000tlsini kapatacağım 650tl kira vermem gerek 450tlnin 100-150 TL’si fatura. 300tl bana kalacak. Sigara içmesem her şey daha güzel olacak. Günde 12 tl sigaraya veriyorum.
Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz. O da çalışıyor. 300tl sadece sigara için. Ailem de elinden geldiğince destek oluyor bize. İşsizim diye.merhaba
sigara dılında gideriz olmayacak mı?
300 tl sadece sigara için mi?
Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz. O da çalışıyor. 300tl sadece sigara için. Ailem de elinden geldiğince destek oluyor bize. İşsizim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?