Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar demir ilacını günde kaç kez alıyorsunz.
Aç karnına mı yoksa tok mu alıyorsunuz?

Ben 24 saatte bir alıyordum tok karnına.
Artık sabah akşam içeceğim birde aç karnına,
Doktor söyledi.

Bende bunu kullanıyorum sabahları aç karnına almak emilimi hızlandırıyor yalnız bunu aldıktan sonra bi iki saat çay süt ve süt ürünleri almaman gerekiyo .. Bende kahvaltıyı bekletemedigim için akşamları yatmadan alıyorum

Sağlık ocağındaki doktor tok karına al demişti, aç karnına alsaydım, bu kadar demirim düşmezdi belki..

Kızlar ben şu an işsizim kovuldum. Aranıza katılmak istiyorum 1700tl eksi hesap borcum var onu kapatmalıyım ve para biriktirmeliyim. Yardım lütfen
Merhaba hoşgeldiz
İşsizlik maaşınız ile kapatsanız eksi hesabı. fazla gideriniz yoksa, borcunuzu kapattıktan sonra aldığınz işsizlik maaaşını bir kısmı ile birikim yapabilirsiniz

Merhaba hoşgeldiz
İşsizlik maaşınız ile kapatsanız eksi hesabı. fazla gideriniz yoksa, borcunuzu kapattıktan sonra aldığınz işsizlik maaaşını bir kısmı ile birikim yapabilirsiniz☺
İşsizlik maaşı alamıyorum önceki çalıştığım işte sadece 3 ay çalıştım ki 2 ayı İŞKUR işbaşı eğitimdi.

Ama Temmuz’un 5inde eski işyerimden 2100tl yatacak bununla eksi hesabımın 1000tlsini kapatacağım 650tl kira vermem gerek 450tlnin 100-150 TL’si fatura. 300tl bana kalacak. Sigara içmesem her şey daha güzel olacak. Günde 12 tl sigaraya veriyorum.

Selamlar bugün cilt bakım seansına 125 lira ödeyeceğim
Market ihtiyacları var bakalım ne kadar tutar
Okyonos, hakkınızda hayırlısı olsun.. daha güzel tatiller nasip olsun
Köstebekpasta, kolaylıklar dilerim. Bizler erkek çocuklarımızı daha güzel yetiştirebiliriz insallah..
Ben kan ilacı olarak ferplex içiyorum. Yan etki yapmıyor
Mer93 güzel bol kazançlı bir iş nasip olur insallah ..
Herkese güzel günler

Sağlık ve tasarruf için bırakmak lazım :) en yakın zamanda bırakırsın umarım
Benim de kardeşim içiyor ve yan etkilerini de yaşıyor.. o da bırakır insallah

merhaba
sigara dılında gideriz olmayacak mı?
300 tl sadece sigara için mi?

merhaba
sigara dılında gideriz olmayacak mı?
300 tl sadece sigara için mi?
Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz. O da çalışıyor. 300tl sadece sigara için. Ailem de elinden geldiğince destek oluyor bize. İşsizim diye.

Merhabalar okyonus çok üzüldüm bir sürü plan yapılıyor sonra herşey bozuluyor çok üzücü oluyor . Ben tatili iptal ettim hala üzülüyorum biraz . Annem bizim için erişte almıştı 25 tl havale geçtim artık öyle anlaştık zorla veriyorum her koyun kendi bacağından malum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…