- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.741
Hemşire bi arkadastan yumurta satın aldım köy yumurtası dedi 15 tl alakası yok .. insan arkadaşları tarafından da kandirilinca acayip sinirleniyorum .. o paraya 2 koli alirdimŞu anda 30lu yumurta 7 -8 lira.
İran bizden yumurta ithalatini durdurdugu icin firma elindeki yumurtalari ucuza veriyor.
Birkac aya yumurta da epey pahalanacak.
Hijyen ve soguk depolama kurallarina uyulmamistir. Gecmis olsun.Dün hastane yemeğinden 35 kişi zehirlenmiş benimde ara ara bulantim oldu ama usuttugumu düşünmüştüm çok şükür iyiyim
sağol canım inşallahh hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. :)
Hayırlı olsun canım ilk mi ikinci miValla yanınızda dura dura bana da bulaştıı❤
sağol canım 2. kızım 10 yaşındaHayırlı olsun canım ilk mi ikinci mi
Bende çalışıyorum canım ama bizimki ekonomik özgürlük mü çağdaş kölelik mi anlamadım dışarda çalış ev temizle yemek yap çocuklara bak özgürlük bu değil bence ama hayat şartları bunu mecbur kılıyorSuveybe canım ben çalışmasam eşim göbek atar istemiyo zaten çalışmamı ama ben ekonomik özgürlüğümü kaybetmek istemiyorum ..
ben ailemi özledim diyip yola çıkmalıydın başka şehirdesin her ikiside aynı şehirdeyse günleri paylaşmalısın bunları yapmazsan ilerde de böyle üzülürsün kendini suçlarsın.Bende çok yaptım ama aptalmışım diyorumNe kadar enayi bir insan olduğumu bugün gözlerimle bir kere daha görmüş oldum çok şüküryarın Pazar günü annemlere gidecektik orada kalmaya başlayacaktık . Görümcem aradı biz geliyoruz diye annemlere gittik kahvaltı yapıp geri döndük kalamadık. Pazartesi geri gittik kv de tam 7 gün kalmış olduk . Plan şöyleydi yarın 2 de doktor randevum vardı sabah amblemlerden kahvaltı yapıp doktora gidip oradan kv ye gelip Cumartesi de sabah yola çıkacaktık. Eşim kp ile konuşmuş kp uzun yol şöforu şimdi geliyorum yarın öğlen yola çıkarım geri demiş . Eşimde dedi ki babamı yarın iş yerine görmeye gidelim vedalaşalım . Annesini aradı sonra ne olduysa kp şimdi dönmüyoruz diye bozulmuş eşim telefona istedi oda kabul etmemiş ağlamış arkada . Bizde apar topar buraya geri döndük . Bunda ağlanacak ne var anlamıyorum ya Pazartesi den diğer Pazartesi ye kadar burada kaldılar gelin ailesini az gördü düzgün görüşsünler diyemediler . Yola kavga ettik çok feci. Şunu anladım ki ailemi ikinci plana atıp asla bunları öne çekmemem lazımmış . Buraya geldik mi doğru annemi babamı özledim diyip koşmam lazımmış. 20 günlük izne Ekim’de çıksak benim ailem başka şehirdeki evimizde olacaklar ve aramız 600 km 7 aylık hamile halimle oraya gidemem artık . Babamı göremeyeceğim ama ne yazıkki empati yapılmadı
Maşallah eve neşe katacak ufaklıksağol canım 2. kızım 10 yaşında
ne güzel maşallah gebeler topiğide olduk hem birikim yaparız hem dogum :)Günaydınnn bende hamile olduğumu yeni öğrendim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?