Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kalktim bizimkiler haber izliyordu.
Elektirige
Çaya
Şekere
Yakita zam
Dogalgaz botaştan da zam haberi bekliyorlar
Hazinenin zor durum butcesi icin ayrilan para hazineye aktirilacak deniliyor.
Bunlar hic iyi haberler degil
Zamlarin vergilerin altinda kaldik offf

Şu anda 30lu yumurta 7 -8 lira.
İran bizden yumurta ithalatini durdurdugu icin firma elindeki yumurtalari ucuza veriyor.
Birkac aya yumurta da epey pahalanacak.

Şu anda 30lu yumurta 7 -8 lira.
İran bizden yumurta ithalatini durdurdugu icin firma elindeki yumurtalari ucuza veriyor.
Birkac aya yumurta da epey pahalanacak.
Hemşire bi arkadastan yumurta satın aldım köy yumurtası dedi 15 tl alakası yok .. insan arkadaşları tarafından da kandirilinca acayip sinirleniyorum .. o paraya 2 koli alirdim

Esnaf bi tuhaf olmus zaten. Insanlar da oyle.
Kimseye guven kalmamis.
Yarin biz de koy yumurtasi tereyag filan bakacagiz pazardan.
Sonra da yolcuyuz insallah

Günaydın, bebiş bekleyenler cogaldı. Tüm kuzular saglıklı sekilde vaktinde dunyaya gelsin inşaallah. Kolay dogumlar diliyorum hepinize
Bugun bizim harcamalı gececek biraz. Gecen hafta halı ve zebra stor perdeleri yıkama vermiştik. Perdeler 190 halılar 90 tutmuş. Aynı firmaya aksam koltuk takımını da yıkacagız 130 da o. 410tl gitti neyse guzel temizlik olmuş olacak ama ferah ferah otururuz

Suveybe canım ben çalışmasam eşim göbek atar istemiyo zaten çalışmamı ama ben ekonomik özgürlüğümü kaybetmek istemiyorum ..
Bende çalışıyorum canım ama bizimki ekonomik özgürlük mü çağdaş kölelik mi anlamadım dışarda çalış ev temizle yemek yap çocuklara bak özgürlük bu değil bence ama hayat şartları bunu mecbur kılıyor
Ben senin için sadece doğum izinlerini kullan demek istemiştim çocuklar da senin içinde iyi olur.

ben ailemi özledim diyip yola çıkmalıydın başka şehirdesin her ikiside aynı şehirdeyse günleri paylaşmalısın bunları yapmazsan ilerde de böyle üzülürsün kendini suçlarsın.Bende çok yaptım ama aptalmışım diyorum

günaydın sabah a101 e uğradık kızımla işyerine geldik öğlen yemeği yer çıkarız kursa gitcez.kapı için sineklik kızlara toka çorap aldık 33 oraya verdim 14 te marketten peynir domates salatalık ekmek meyve suyu aldık işyerinde arkadaşlarla kahvaltı yaptık.toplam 50 ye yakın kk dan harcama yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…