Bugün ne aldin kaç tl harcadin

köyde cenaze varmış annemle abim oraya gitcekler küçük kızımı komşuya bırakın dedim ben 2 saate gelirim onuda alıp giderim kursa

Planım 7 şer gün paylaştırmaktı ama izin verilmedi . Şimdi alışverişe ve doktora çıktık . Daha çıkarken akşama ne pişireyim diyor hiç sesimi çıkartmadım çünkü doktordan sonra anneme gideceğiz eşim demiş bozulmuştur

Arabaya direksiyon kılıfı diktiriyoruz biraz farklı birşey o yüzden 75 tl para =su oldu şuan birazdan baharat alırız ona veririz

Bizim işyerinin mutfağında da haftanın üç dört günü tavuk çıkıyor.
Çoğu kez birilerin yemekten rahatsızlandığna şahit oluyorum, özellikle yazın..
O yüzden hiç mutfağa girmiyorum.
Yanıma meyve sandvç kek gibi şeyler alıyorum ara öğün olarak onları yiyorum.

Dün hastane yemeğinden 35 kişi zehirlenmiş benimde ara ara bulantim oldu ama usuttugumu düşünmüştüm çok şükür iyiyim
Allah korumuş canım birde zehirlensen allah korusun ya dikkat et lütfen kendine

Kapı için sineklik aldım 15 liraya beyaz kalmış sadece onu kendi balkonuma takarız köydeki evimiz için siyah iyi olur zira topragımız kırmızı renkli beyaz çabuk lekelenir çocuklar giriç çıktıkça

Eriştem bitti çok severek yedik kış boyu annemle geçen yıl köyde yapmıştık.biraz daha fazla olsaymış iyi olurmuş bu yıl daha fazla yapcam kısmet olursa

Eriştem bitti çok severek yedik kış boyu annemle geçen yıl köyde yapmıştık.biraz daha fazla olsaymış iyi olurmuş bu yıl daha fazla yapcam kısmet olursa
Bizde elti görümce yapmıştık komsuma verdim annemede verdim daha bitmedi ara ara da yaptım aslında bereketliymis galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…