- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.761
sağol canım inşallahh amiiin :)Maşallah eve neşe katacak ufaklık
Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri ikinciyi yapmak sevgimiz çoğaldı daha bir aile oldukinşallah sağlıcakla kucağına alırsın sende bebeğini
Teşekkürler aynen öylene güzel maşallah gebeler topiğide olduk hem birikim yaparız hem dogum :)
Wayyyy canımmm başarmışsın ikinciyi çok istiyordun tebriklersağol canım inşallahh amiiin :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşGünaydınnn bende hamile olduğumu yeni öğrendim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Planım 7 şer gün paylaştırmaktı ama izin verilmedi . Şimdi alışverişe ve doktora çıktık . Daha çıkarken akşama ne pişireyim diyor hiç sesimi çıkartmadım çünkü doktordan sonra anneme gideceğiz eşim demiş bozulmuşturben ailemi özledim diyip yola çıkmalıydın başka şehirdesin her ikiside aynı şehirdeyse günleri paylaşmalısın bunları yapmazsan ilerde de böyle üzülürsün kendini suçlarsın.Bende çok yaptım ama aptalmışım diyorum
Allah korumuş canım birde zehirlensen allah korusun ya dikkat et lütfen kendineDün hastane yemeğinden 35 kişi zehirlenmiş benimde ara ara bulantim oldu ama usuttugumu düşünmüştüm çok şükür iyiyim
Cok uyguna almissin. Benim izin ekime kalmaz baslar. Eldekilerle idare edebilirimKızlar defactodan hamile kotu aldım kış için 30 tl
Bizde elti görümce yapmıştık komsuma verdim annemede verdim daha bitmedi ara ara da yaptım aslında bereketliymis galiba :)Eriştem bitti çok severek yedik kış boyu annemle geçen yıl köyde yapmıştık.biraz daha fazla olsaymış iyi olurmuş bu yıl daha fazla yapcam kısmet olursa
he valla oldu canım yaa. darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sana olsun.Wayyyy canımmm başarmışsın ikinciyi çok istiyordun tebriklerdarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?