- 11 Mart 2013
- 33.747
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.118
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.781
Evet ya iyi oldu bencede. Bu arada Karaca’dan kırılan bir tabağımı tedarik ettik . 3 lü bir bıçak seti istedi eşim 40 tl ona 5 tl migrosta verdik şimdi . Pure eşini geçtim valla para Harcama konusundaCok uyguna almissin. Benim izin ekime kalmaz baslar. Eldekilerle idare edebilirim
Nasıl arttı gebe haberleri bereketli topikTopiğe gelen bir süre sonra hamile kalıyor
Aynen darısı tüm isteyenlerNasıl arttı gebe haberleri bereketli topik
Öyle valla.Evet ya iyi oldu bencede. Bu arada Karaca’dan kırılan bir tabağımı tedarik ettik . 3 lü bir bıçak seti istedi eşim 40 tl ona 5 tl migrosta verdik şimdi . Pure eşini geçtim valla para Harcama konusunda
Aynen ama gereksiz hiç birşey almadım yapmadım ona eminimÖyle valla.
Ama gerçekten paranın değeri yok. Su gibi gidiyor.
Karttan da harcadık
Ayy Tuğçe bende izne gittiğimde annemler ve kaynanamlar ayni şehirde 6 gün annemlerde 5 gün kaynanamlarda kaldım kaynanam demiş arkamdan millete annesigilde kaldı daha cok diye yine izne gidersek annemlerde 14-15 gün kaynanamlarda 5-6 gün kalmayı düşünüyorumPlanım 7 şer gün paylaştırmaktı ama izin verilmedi . Şimdi alışverişe ve doktora çıktık . Daha çıkarken akşama ne pişireyim diyor hiç sesimi çıkartmadım çünkü doktordan sonra anneme gideceğiz eşim demiş bozulmuştur
Niye gelmiyosun git o seferde annenlere gidersin bu sefer böyle oldu diğer izinde annenlere gidelim dersin eşine itiraz etmez heraldeAynen ama gereksiz hiç birşey almadım yapmadım ona eminimEkim’de de izne filan gelmem artık bu sondu nefret ettim izinden de
Ben annemle yakınım aynı ilçedeyiz kv başka şehirde bütün izinlerimizi orda geçirirdik gün sayarlarmış yıllık iznimin 20 gününüde orda geçirecekmişim biizm hiç başka işimiz yok çocuk hasta oluyor annemin hastane işi oluyor o zaman alınmıyor sanki gelip çocuklara bakmaktan haberleri yok cahil ve anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor 1.5 yıldırda gitmiyorum eşim gidiyor 4 5 saat durup geliyorAyy Tuğçe bende izne gittiğimde annemler ve kaynanamlar ayni şehirde 6 gün annemlerde 5 gün kaynanamlarda kaldım kaynanam demiş arkamdan millete annesigilde kaldı daha cok diye yine izne gidersek annemlerde 14-15 gün kaynanamlarda 5-6 gün kalmayı düşünüyorumnasıl annesigilde cok kalınıyormuş görsün diye
Bende şöyle planladım bir dahaki izinde geleceğim 2 gün kalıp bebemi kucağıma alıp koşa koşa anneme gideceğim o zaman nasıl ağlanırmış görsünlerAyy Tuğçe bende izne gittiğimde annemler ve kaynanamlar ayni şehirde 6 gün annemlerde 5 gün kaynanamlarda kaldım kaynanam demiş arkamdan millete annesigilde kaldı daha cok diye yine izne gidersek annemlerde 14-15 gün kaynanamlarda 5-6 gün kalmayı düşünüyorumnasıl annesigilde cok kalınıyormuş görsün diye
Niye gelmiyosun git o seferde annenlere gidersin bu sefer böyle oldu diğer izinde annenlere gidelim dersin eşine itiraz etmez heralde
Hiç gitmeme yapamam herhalde ben ama sacmaliyorlar birde eşim annemlerde hiç kalmadı 11 günün hepsinde annesigilde kaldı annemlere öyle uğradı gitti sanki oğlunuda alıp goturdum oğlun yanında iste daha neBen annemle yakınım aynı ilçedeyiz kv başka şehirde bütün izinlerimizi orda geçirirdik gün sayarlarmış yıllık iznimin 20 gününüde orda geçirecekmişim biizm hiç başka işimiz yok çocuk hasta oluyor annemin hastane işi oluyor o zaman alınmıyor sanki gelip çocuklara bakmaktan haberleri yok cahil ve anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor 1.5 yıldırda gitmiyorum eşim gidiyor 4 5 saat durup geliyor
Bende şöyle planladım bir dahaki izinde geleceğim 2 gün kalıp bebemi kucağıma alıp koşa koşa anneme gideceğim o zaman nasıl ağlanırmış görsünler
Desin annemde özlüyor torununuo zamanda ayy torunumuzu özlüyoruz derler
Canim gözün aydın cok sevindimKızlaaaarr
Aman aman ben almayayımTopiğe gelen bir süre sonra hamile kalıyor
Çok geçmiş olsunYine rahatsizlandim kizlar sabah bir kelime yazip geri geldim dr a girmeye calisacagiz
Dun erik toplama yorgunlugu gece asiri uykusuzluk ve bozuk mide sebeplerine siginiyorum cok su kaybettim ztn halsizdim
Klima carpiyor ama klimasiz 5 dk da su gibi oluyoruz
Galiba bende tatili iptal edecegim insallah 2 haftaya iyilesirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?