Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok uyguna almissin. Benim izin ekime kalmaz baslar. Eldekilerle idare edebilirim
Evet ya iyi oldu bencede. Bu arada Karaca’dan kırılan bir tabağımı tedarik ettik . 3 lü bir bıçak seti istedi eşim 40 tl ona 5 tl migrosta verdik şimdi . Pure eşini geçtim valla para Harcama konusunda

Evet ya iyi oldu bencede. Bu arada Karaca’dan kırılan bir tabağımı tedarik ettik . 3 lü bir bıçak seti istedi eşim 40 tl ona 5 tl migrosta verdik şimdi . Pure eşini geçtim valla para Harcama konusunda
Öyle valla.
Ama gerçekten paranın değeri yok. Su gibi gidiyor.
Karttan da harcadık

Ayy Tuğçe bende izne gittiğimde annemler ve kaynanamlar ayni şehirde 6 gün annemlerde 5 gün kaynanamlarda kaldım kaynanam demiş arkamdan millete annesigilde kaldı daha cok diye yine izne gidersek annemlerde 14-15 gün kaynanamlarda 5-6 gün kalmayı düşünüyorum nasıl annesigilde cok kalınıyormuş görsün diye

Aynen ama gereksiz hiç birşey almadım yapmadım ona eminim Ekim’de de izne filan gelmem artık bu sondu nefret ettim izinden de
Niye gelmiyosun git o seferde annenlere gidersin bu sefer böyle oldu diğer izinde annenlere gidelim dersin eşine itiraz etmez heralde

Ben annemle yakınım aynı ilçedeyiz kv başka şehirde bütün izinlerimizi orda geçirirdik gün sayarlarmış yıllık iznimin 20 gününüde orda geçirecekmişim biizm hiç başka işimiz yok çocuk hasta oluyor annemin hastane işi oluyor o zaman alınmıyor sanki gelip çocuklara bakmaktan haberleri yok cahil ve anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor 1.5 yıldırda gitmiyorum eşim gidiyor 4 5 saat durup geliyor

Bende şöyle planladım bir dahaki izinde geleceğim 2 gün kalıp bebemi kucağıma alıp koşa koşa anneme gideceğim o zaman nasıl ağlanırmış görsünler

Niye gelmiyosun git o seferde annenlere gidersin bu sefer böyle oldu diğer izinde annenlere gidelim dersin eşine itiraz etmez heralde

Annemler o tarihte Antalyadaki evimizde olacaklar bizimle araları 1600 km olacak bende 7 aylık olmuş olacağım o yüzden o kadar uzun yola gidemem diye . Babamla annem dün gece sakın izne gelme kızım allah korusun birşey olur dediler

Hiç gitmeme yapamam herhalde ben ama sacmaliyorlar birde eşim annemlerde hiç kalmadı 11 günün hepsinde annesigilde kaldı annemlere öyle uğradı gitti sanki oğlunuda alıp goturdum oğlun yanında iste daha ne

25 tl 5 kg sucuk için baharat satın aldık 35 tl hediye sucuk aldık az gitti 60 tl

Yine rahatsizlandim kizlar sabah bir kelime yazip geri geldim dr a girmeye calisacagiz
Dun erik toplama yorgunlugu gece asiri uykusuzluk ve bozuk mide sebeplerine siginiyorum cok su kaybettim ztn halsizdim
Klima carpiyor ama klimasiz 5 dk da su gibi oluyoruz
Galiba bende tatili iptal edecegim insallah 2 haftaya iyilesirim

Çok geçmiş olsun
Sebebi bulunup tedaviye bir an önce başlarsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…