- 11 Mart 2013
- 33.747
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.118
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.801
Allah hamile olanlara güzel hamilelik geçirmelerini nasip etsin doğumu yakın olanlarıda bir avazda kurtarsın inşallah bebek sahibi olmak isteyenlerede tez vakitte nasip edip hamile haberlerini alalım mübarek cuma gününde AMİNHahahahaisteyenlere artık
çook teşekkür ederim canım :)Canim gözün aydın cok sevindim
canım teşekkürler.. sana da geçmiş olsun.can09e hayirli olsun cok cok sevindimm
Evet tsk da ayın 5 inde yatıracakmış en geç 7 siKızlar enflasyon farkı temmuz maaşından önce mi yatacak
bizimki 11-12sinde yatıyor geneldeKızlar enflasyon farkı temmuz maaşından önce mi yatacak
AA cok iyiymiş tahmini ne kadar fark olur sizceEvet tsk da ayın 5 inde yatıracakmış en geç 7 si
Kocam diyor ki 250 olurAA cok iyiymiş tahmini ne kadar fark olur sizce
Askerdi seninkide dmi olsun allah bereket versinKocam diyor ki 250 olur
Askerdi seninkide dmi olsun allah bereket versin
Amin İnsaAllahAynen farkı yapınca bakacağız bakalım tahmini konuşuyor şimdiallah hepimize bol bereket versin❤
Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versinYine rahatsizlandim kizlar sabah bir kelime yazip geri geldim dr a girmeye calisacagiz
Dun erik toplama yorgunlugu gece asiri uykusuzluk ve bozuk mide sebeplerine siginiyorum cok su kaybettim ztn halsizdim
Klima carpiyor ama klimasiz 5 dk da su gibi oluyoruz
Galiba bende tatili iptal edecegim insallah 2 haftaya iyilesirim
Neden o kalmıyormuşta sen kalıcakmışsın saçmalık ben olsam müsade etmezdim eşime madem öyle herkes kendi anne babasında kalsın uzun kalmak istemiyordur anlarım o zamanda 2 şer gün arayla gidilir gelinir. Eşimle o konuda hemfikir olduk beni yalnız biyere göndermez yatılıda olacaksa beraber gideriz beraber döneriz.Eşim nöbetçiyken anneme giderim sadece kalmaya sabah gelir kahvaltımızı yapar evimize gelirizHiç gitmeme yapamam herhalde ben ama sacmaliyorlar birde eşim annemlerde hiç kalmadı 11 günün hepsinde annesigilde kaldı annemlere öyle uğradı gitti sanki oğlunuda alıp goturdum oğlun yanında iste daha ne
Yuh diyebilir miyim acabaGörümcem aradı ne zaman anneme geçiyorsunuz bizde geleceğiz diye bir rahat huzur yok kalktık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?