Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Güzel bir haberim var hahahaha kızlar az önce hesapladım yarın yola çıkarken 350 tl benzin alsak yolda filan yemek yesek neyse 200 tl doktoruma para ayırdım . Sonra baktım bir çeyrek alacak paramız kalıyor daha fark yatmadan hemde bir çeyrek bir gram alacağım ben hemen Nisandan beri ilk birikimim olacak yeniden bir heyecan bastı anlatamam doktor randevum iyi geçti oğluş parmağını emiyordu

Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin

Hiç gitmeme yapamam herhalde ben ama sacmaliyorlar birde eşim annemlerde hiç kalmadı 11 günün hepsinde annesigilde kaldı annemlere öyle uğradı gitti sanki oğlunuda alıp goturdum oğlun yanında iste daha ne
Neden o kalmıyormuşta sen kalıcakmışsın saçmalık ben olsam müsade etmezdim eşime madem öyle herkes kendi anne babasında kalsın uzun kalmak istemiyordur anlarım o zamanda 2 şer gün arayla gidilir gelinir. Eşimle o konuda hemfikir olduk beni yalnız biyere göndermez yatılıda olacaksa beraber gideriz beraber döneriz.Eşim nöbetçiyken anneme giderim sadece kalmaya sabah gelir kahvaltımızı yapar evimize geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…