Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kahvaltıdan sonra bir sürü ütü yaptım kızlar sil süpür yaptım sonra yemek eşim geldi yeni aldığımız bıçakları kullanmak istiyormuş salatayı bana bırak demişti o yaptı mutfağıma tezgah üzeri yada asılanlardan çöp kovası bakıyorum kırmızı bulamadım daha

Sanal markette kargo ücretsiz yok mu canım limiti yani

slm kızlar pazartesi olunca bitiyorum ya resmen hele sıcak sanki evden hortum gecio her yer heryerde dinlene dinlene yaptim yorgunluk var üstümde bulasik çamaşır yikandi çamaşır toplayıp kaldıracak eşim gec gelcek disari ciktik 5 gibi parka kuyumcuya gittik bi kac tane dolaştım kolyem vardi evlendigimizde eşim almıştı yusufcuk var ustunde onu verip plaka kolye bakiodum çok farkediyor ya 2 bucuk gramlık kolye vardı bi tane çok küçüktü adam 950 ddi 800 olur ddi ben plakası büyük istiyorum carsamba iki kuyumcuya yeni model gelcekmis o gün bakicam benim kopuk kolyeyi bozdurdum 650 veren oldu 700 diyen oldu en son yere verdim 790 tl verdiler oraya gitcem carsamba tekrar ins güzel bulurum burdada baktim adam 2.bucuk gram gbi olan plakaya 570 ddi diğeri 800 demişti bu kadar farkediyor mu ya bu arada bozdurdugum yerden 1 gram ın yarısını aldim 122 ddi 120ye aldim geri kalan paranın üstüne koyup kolye bak cam gramda birikim olsun bi tane de evde vardi almiyordum ne zmndir iyi oldu

Bugün süt kefir abur cubur iki tane saklama kabı aldim a101 den 50 lira ödedik. Bugün mobilyalara baktim kdv indirimi bitmis gercekten hersey birden fiyati uçmuş iyi ki almisim bitmeden. Allah ev kuracaklara yardim etsin.
Mobilyan hayırlı olsun cnm hangi marka merak ettim komple salon aldın değil mi masa sandalye tv ünitesi koltuk takımı şeklinde

Bugün süt kefir abur cubur iki tane saklama kabı aldim a101 den 50 lira ödedik. Bugün mobilyalara baktim kdv indirimi bitmis gercekten hersey birden fiyati uçmuş iyi ki almisim bitmeden. Allah ev kuracaklara yardim etsin.
Amin inşallah eşim binada yönetici kapıcı dairesindeki kiracı çıktı yeni biri bakmaya gelmiş kadın eşinden boşanıyormuş 3 çocugu varmış sözleşme yaptı 1 ay kira almayım evi temizle badana yaptır ona sayalım başka elimden bişey gelmiyor dedi annem bazlama yapmış ondan koydum 3 tane kabak tatlısı koydum Allah yardımcısı olsun ortanca oğluyla geldi sözleşme imzalamaya çekinerek yemek hazır yiyelim öyle git dedim durmadı canım çok sıkıldı oğlu çalışıyormuş 1200 tl alıyormuş nasıl geçinecek 3 çocuk ufff taşınsında pazar parası falan veririm inşallah

biraz sancım var kızlar yarın öbür gün gelıyor bebıs sanırım carsamba günü kontrol var o gune kadar duracakmı bakalım
hiç bilmedıgım bıse oldugu için tahmın yurutemıyorum
Sıklıgını takip et canım düzenli ve 5 dk da bir olursa hastaneye git sancı geldkçe derin nefes al ver

Sıklıgını takip et canım düzenli ve 5 dk da bir olursa hastaneye git sancı geldkçe derin nefes al ver
canım valla oyle yogun sancı gıbı degıl boyle nası dıyım hafıf hafıf kramp gıbı. bide kasıklarımda sızlama var devamlı normalden daha farklı. o yuzden gırıp cıkan bı sancı olmadıgndan sımdılık duzenını takıp edemıyorum
sanırım ön hazırlık asamasında henuz

Oğluslarla migrosa gittim
Fairy bulaşık deterjanı yoktu sadece dogusun toz şekerinden aldım
Eve döndükten sonra çocukları banyo yaptırdım
Dondurmalı irmik helvasını da yaptım yedik
Yarın oğlusun 2 aylık aşısı var 2 tanesini bacağından bir tanesini kolundan vuracaklar zor olacak sıkıntısız atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…