Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuce_tuce dediğin asker şehit olmuş. Allahım rahmet eylesin inşaallah. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır versin Rabbim bir daha yasatmasin.
Evet çok üzüldük ya of çok ağırdı zaten durumu . Eşim helikopter pistindeki nöbetçi abiyi aradı o geldiğinde nabzı durmuştu revirden müdahale ettiler hemen ambulans geldi dedi bizde birşeyler olduğunu anlamıştık balkondan. Şimdi helikopterlerin biri iniyor biri kalkıyor operasyon var allah kahretsin kökleri kurumadı

Evet yazıyor haber sitesinde helikopterle müdahale devam ediyormuş. Çok üzüldüm başka annelerin yüreği yanmasin inşaallah

Evet yazıyor haber sitesinde helikopterle müdahale devam ediyormuş. Çok üzüldüm başka annelerin yüreği yanmasin inşaallah
Bende çok üzüldüm ya ensesinden vurulmuş kan için şubeden bir arkadaşı aradık arabası bizim kapıdan geçti eşim dedi ki kesin devlet hastanesine gidiyor hemen arayayım bende gidiyorum dedi . Aradı ki müdehale edilirken tesadüf yanındaymış hala şoktayım kendime gelemedim durumu çok ağır kan arayın dedi . Arkadaş gruplarına filan yazdık ama yetişmedi

900tl oğlanın doktoru
79.90 mango kot pantolon
49.90 koton bluz
30 tl ablamın Kıza çanta
Yarın İstanbul gezimiz bitiyor evimize dönüyoruz hayırlısı ile.Benzın kopru parası karta 400-500arası o yansır baya harcamalı bir ay.

İzin işini ne yaptınız

İzin işini ne yaptınız
Ağustos basına değiştirdik bileti tabur komutanı yollayacağım iZne seni demiş ama bakalım bir gelişme yok arazide eşim 3gundür yarın akşam dönecek konuşuruz ayrıntılı bırsey demedi.Tsk da son dk planlar değişiyor biliyorsun.Umut bağlamak istemiyorum

Mesafeli sayılırım ama konuları geçince bile sinirleniyorum.
Fesatlık çok kötü birşey.
Gözleri bizim yasantimizda
Bizimde aynen foto koyayım tatilde orda Burda valla ne tatilin ne hayrını görüyorum ne birsey nasıl göz var nasıl fesatlık anlamadım gitti.Gözü çıksın hepsının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…