- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.141
İnşaallah canımmKızlar bende 9 haziranda gitmiştim doktora
Kontrole Bir ay sonra gelirsiniz dedi
Önümzdeki salı gideceğz, inşallah herşey yolundadır , çok merak ediyorum bende yavrumu
Ben 7. ayıma girdim bundan sonra 15 gün de bir olur diye düşünüyorum.İnşaallah canımm
Kaç haftadan sora sık çağıracak acaba, merakla bekliyorum ben de
Mayo gozluk short tshirt ayakkabi çoklu çeşitler......Ne tip malzemeler
evet mesajının altında yazıyor hamilelik günlüğünde :)Ben 7. ayıma girdim bundan sonra 15 gün de bir olur diye düşünüyorum.
Ne güzel eşin kızmıyorMayo gozluk short tshirt ayakkabi çoklu çeşitler......
Beraber aldik.ilimizde.Ne güzel eşin kızmıyor
Bende görüşmek istemediklerimle mesafe koyuyorum arama artık akıllandımBazı akrabalarımdan nefret ediyorum.
İnşaallah canımm
Kaç haftadan sora sık çağıracak acaba, merakla bekliyorum ben de
32den sonra 15gunde bır cagırdı bizimki kızlar hatta daha sonra bıle olabılır ondan önce 3hafta 4hafta duruma gore oyle dıyor.Ben 7. ayıma girdim bundan sonra 15 gün de bir olur diye düşünüyorum.
Bir ay çok uzun geliyor bana, çok merak ediyorum onu32den sonra 15gunde bır cagırdı bizimki kızlar hatta daha sonra bıle olabılır ondan önce 3hafta 4hafta duruma gore oyle dıyor.
Evet çok üzüldük ya of çok ağırdı zaten durumu . Eşim helikopter pistindeki nöbetçi abiyi aradı o geldiğinde nabzı durmuştu revirden müdahale ettiler hemen ambulans geldi dedi bizde birşeyler olduğunu anlamıştık balkondan. Şimdi helikopterlerin biri iniyor biri kalkıyor operasyon var allah kahretsin kökleri kurumadıTuce_tuce dediğin asker şehit olmuş. Allahım rahmet eylesin inşaallah. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır versin Rabbim bir daha yasatmasin.
Evet yazıyor haber sitesinde helikopterle müdahale devam ediyormuş. Çok üzüldüm başka annelerin yüreği yanmasin inşaallahEvet çok üzüldük ya of çok ağırdı zaten durumu . Eşim helikopter pistindeki nöbetçi abiyi aradı o geldiğinde nabzı durmuştu revirden müdahale ettiler hemen ambulans geldi dedi bizde birşeyler olduğunu anlamıştık balkondan. Şimdi helikopterlerin biri iniyor biri kalkıyor operasyon var allah kahretsin kökleri kurumadı
Bende çok üzüldüm ya ensesinden vurulmuş kan için şubeden bir arkadaşı aradık arabası bizim kapıdan geçti eşim dedi ki kesin devlet hastanesine gidiyor hemen arayayım bende gidiyorum dedi . Aradı ki müdehale edilirken tesadüf yanındaymış hala şoktayım kendime gelemedim durumu çok ağır kan arayın dedi . Arkadaş gruplarına filan yazdık ama yetişmediEvet yazıyor haber sitesinde helikopterle müdahale devam ediyormuş. Çok üzüldüm başka annelerin yüreği yanmasin inşaallah
bizim doktorda dalga gecıyor sımarık benım hamılelerim dıyor yurtdısında 3kere ultrasonla dogum yapıyo ınsanlar bu ne merak diyo guluyoBir ay çok uzun geliyor bana, çok merak ediyorum onu
İzin işini ne yaptınız900tl oğlanın doktoru
79.90 mango kot pantolon
49.90 koton bluz
30 tl ablamın Kıza çanta
Yarın İstanbul gezimiz bitiyor evimize dönüyoruz hayırlısı ile.Benzın kopru parası karta 400-500arası o yansır baya harcamalı bir ay.
Mesafeli sayılırım ama konuları geçince bile sinirleniyorum.Bende görüşmek istemediklerimle mesafe koyuyorum arama artık akıllandım
Ağustos basına değiştirdik bileti tabur komutanı yollayacağım iZne seni demiş ama bakalım bir gelişme yok arazide eşim 3gundür yarın akşam dönecek konuşuruz ayrıntılı bırsey demedi.Tsk da son dk planlar değişiyor biliyorsun.Umut bağlamak istemiyorumİzin işini ne yaptınız
Bizimde aynen foto koyayım tatilde orda Burda valla ne tatilin ne hayrını görüyorum ne birsey nasıl göz var nasıl fesatlık anlamadım gitti.Gözü çıksın hepsınınMesafeli sayılırım ama konuları geçince bile sinirleniyorum.
Fesatlık çok kötü birşey.
Gözleri bizim yasantimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?