- 10 Ocak 2019
- 118
- 224
- 23
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.501
Şuan ariel kullaniyorum. Memnunum.omo ya da ariel istiyorum bir tane.perwol siyah dan da 1 tane alsam yeterli olur.annem hep omo kullanır alışkanlık ben de omo alıyorum. arielden memnun musunuz?
Ata daha karli diye biliyorum bende.ben de ata daha karlı olur diye düşünüyordum. yanlis hatirlamiyorsam okuduğum kadarıyla tarihi olmadığı için avantajli deniyordu.gerci önemli olan elden geldigince istikrarli bicimde kenara bir şeyler koyabilmek.
Atayi en son kaca aldin.Ata daha karli diye biliyorum bende.
2 tane var bende de heveslenip almistim. Tarihsiz kulpsuz para gibi birsey.
Belki devam ederim almaya
Piyasa cok dalgaliydi . Bir gun digerini tutmadigi icin normaldir canimnotuma baktım. 17 haziranda 1715 TL ye almışım. 15 şubatta 1520.pure hazel,şubatta uyguna almışsın. benim bulunduğum yerde fiyatlar hep fazla sanki
Bende not ediyorum. Şubatta basladim fizikiye cok olmadibu arada aldıklarımı aldigim tarih ve değeriyle yazıyorum. bakıp AA bu kadarmış bu kadar olmuş diye insan şaşırıyor.2016 ekimde bir tane almışım 843 tl
Senin kuyumcudan almak lazim o zaman tuce. Ben burda alirken 1 tam ya da 4 ceyrek Hic fark olmuyor.Tam karlı oluyor hep alırken hesaplatıyorum bakıyoruz ben fark etmiştim acaba yanılıyor muyum diye düşündüm. Kuyumcu abla tam karlı dedi . Tabi hep param tama yetişmiyor o kesin . Şimdi hesapladım da 2 çeyrek alacağım ya bu ay için gramdan vazgeçtim
Ben Ariel kullaniyorum beyazlara.omo ya da ariel istiyorum bir tane.perwol siyah dan da 1 tane alsam yeterli olur.annem hep omo kullanır alışkanlık ben de omo alıyorum. arielden memnun musunuz?
Öyle mi adam hesaplıyor hep tam çeyrekten az çıkıyorSenin kuyumcudan almak lazim o zaman tuce. Ben burda alirken 1 tam ya da 4 ceyrek Hic fark olmuyor.
Uzun vadede kârli olacagiz insallahfiziki bence daha iyi.yoksa bankadan bozdurmasiçok kolay.ya ihtiyaç olur ya artık yükselmez deyip bir heves bozduruluyor.
arada fiziki aldıklarım olmuş. 2018 ekiminden beri ben de hep fiziki alıyorum. keşke daha önce yapsaymişım.
Bende ata karlı diye biliyorum, kuyumcu öyle demiştiben de ata daha karlı olur diye düşünüyordum. yanlis hatirlamiyorsam okuduğum kadarıyla tarihi olmadığı için avantajli deniyordu.gerci önemli olan elden geldigince istikrarli bicimde kenara bir şeyler koyabilmek.
Evet tam altın büyük olduğu için göze güzel geliyorEvet ata diğerlerine göre daha karlı olan ama ben hiç almadım ilgimi çekmiyor aynı 1 tl ye benziyor bence hiç güzel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?