- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.521
Hele birde 10 tane çeyreğe bedel olan var o daha güzel Kafam kadarT
Evet tam altın büyük olduğu için göze güzel geliyor
reşat altındı sanırım:)Hele birde 10 tane çeyreğe bedel olan var o daha güzel Kafam kadar
bizim burda da ceyregi 4le carpıyorlar tam fıyatı ıcn canım sizinki hesaplıymısÖyle mi adam hesaplıyor hep tam çeyrekten az çıkıyornasıl yapıyorsa artık
Bende evde hep 4 ile çarpıp gidiyorum oraya gidince daha az ödeyip çıkıyorum mutluluk oluyorbizim burda da ceyregi 4le carpıyorlar tam fıyatı ıcn canım sizinki hesaplıymıs
valla ben de arada cikarip bakıyorum. insan daha bir hevesleniyorBenimde fiziki toplam 32 çeyreğim oldu, ama evimzde değil. Evde olsa süreklii çıkarır tekrar tekrar sayardım
kasa fiyatı çok uygundur. kesinlikle düsünülebilirBende fiziki biriktiriyorum 5 tane kulplu ata altınım var onu kolye yaptıracam şöyle 5i bi yerdelerden :) 13 tane de çeyreğim var bu ay da 3 tane alırım inşallah.. kasa fiyatlarını araştırdım vakıf katılım en uygunu 150 tl küçük kasa .. 150 tl de bi defalık depozito .. biraz daha biriktiriyim kiralamayi düşünüyorum
pazar günü misafir gelmemeli kesinlikleArkadaş mesaj yazmış bana geliyormuş istemesem de kabul ettim markete gitmem lazım halim yok ev çok sıcak filan dedim ama etkili olmadıağda filan yapacaktım pike filan yıkandı astım işim vardı ama ya
Fiyat iyiymus. Bize de fikir oldu.Bende fiziki biriktiriyorum 5 tane kulplu ata altınım var onu kolye yaptıracam şöyle 5i bi yerdelerden :) 13 tane de çeyreğim var bu ay da 3 tane alırım inşallah.. kasa fiyatlarını araştırdım vakıf katılım en uygunu 150 tl küçük kasa .. 150 tl de bi defalık depozito .. biraz daha biriktiriyim kiralamayi düşünüyorum
Ya hafta sonu eşsiz misafir sevmiyorum zatenpazar günü misafir gelmemeli kesinlikle
Ne işi varmis. Diyesim geldiArkadaş mesaj yazmış bana geliyormuş istemesem de kabul ettim markete gitmem lazım halim yok ev çok sıcak filan dedim ama etkili olmadıağda filan yapacaktım pike filan yıkandı astım işim vardı ama ya
Ütü yapmam lazım markete gidip gelmem lazım 2 kere inip çıkarım ağır taşıyamıyorum . Aldıklarım yerleşecek, bulaşık makinası boşalacak . Kemik suyu kaynayacak dolaba girecek . Ağda yapıp kaş alacağım duş almak lazım yemek yapacağımNe işi varmis. Diyesim geldi
Arkadasina diyorum canim. Ne isi varmis yani pazar pazar sende. Evde bi ton iş var bizimde. Anca kahvalti yapip banyo yapabildik.Ütü yapmam lazım markete gidip gelmem lazım 2 kere inip çıkarım ağır taşıyamıyorum . Aldıklarım yerleşecek, bulaşık makinası boşalacak . Kemik suyu kaynayacak dolaba girecek . Ağda yapıp kaş alacağım duş almak lazım yemek yapacağım
Bende aynen bir sürü işim var diyorum işteArkadasina diyorum canim. Ne isi varmis yani pazar pazar sende. Evde bi ton iş var bizimde. Anca kahvalti yapip banyo yapabildik.
Oğle yemegi yok ve ben aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?