Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay bilmiyorum tam adını 2 kere sahip oldum ona
1. Si kv ler sözümde kolyemin ucuna onu takmışlardı sonra sattık arabayı değiştirildik hemen geri toparlayıp aldık yerine koyduk
2. Si aldık yine sattık arabayı değiştirdik şimdi yok ama yine toparlayıp alacağım

Bende fiziki biriktiriyorum 5 tane kulplu ata altınım var onu kolye yaptıracam şöyle 5i bi yerdelerden :) 13 tane de çeyreğim var bu ay da 3 tane alırım inşallah.. kasa fiyatlarını araştırdım vakıf katılım en uygunu 150 tl küçük kasa .. 150 tl de bi defalık depozito .. biraz daha biriktiriyim kiralamayi düşünüyorum

kasa fiyatı çok uygundur. kesinlikle düsünülebilir

Arkadaş mesaj yazmış bana geliyormuş istemesem de kabul ettim markete gitmem lazım halim yok ev çok sıcak filan dedim ama etkili olmadı ağda filan yapacaktım pike filan yıkandı astım işim vardı ama ya

Fiyat iyiymus. Bize de fikir oldu.
Ev kredin ne zaman bitecek.

pazar günü misafir gelmemeli kesinlikle
Ya hafta sonu eşsiz misafir sevmiyorum zaten onun eşi evde neden birlikte zaman geçirmek yerine bir yerlere gidiliyor anlamıyorum . Şuan eşim evde olsa biz birlikte takılırdık kesin

Ne işi varmis. Diyesim geldi
Ütü yapmam lazım markete gidip gelmem lazım 2 kere inip çıkarım ağır taşıyamıyorum . Aldıklarım yerleşecek, bulaşık makinası boşalacak . Kemik suyu kaynayacak dolaba girecek . Ağda yapıp kaş alacağım duş almak lazım yemek yapacağım

Arkadasina diyorum canim. Ne isi varmis yani pazar pazar sende. Evde bi ton iş var bizimde. Anca kahvalti yapip banyo yapabildik.
Oğle yemegi yok ve ben aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…