Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cig kofte de cig et olmadığı sürece çokta zararlı değildir galiba bulgur en nihayetinde :)

Günaydın bugün benim de dışarı çıkasım var ama para harcayasim yok :) annemin internet 74 su 29 doğalgaz 22 lira borçlarını ödedim.. krédi kartı ekstrem kesilmiş 130 lira bu ay ödemem gereken tutar

Günaydın sabah sabah kötü rüyalarla uyandım izinde yaşadığımız tüm saçma olayları yeniden rüyamda görerek hatırladımerkenden de uyandım doğal olarak . Eşim birazdan işe gidecek bende nevresimi filan makinaya atarım. Akşama çorba bulgur pilavı yaparım . Sebze meyve alacağım market yapmam lazım eksik hiç bitmiyor

Hamisler yaz mevsimi gelmisken meyvemizi sebzemizi ihmal etmeyelim.
Simdi 1 tane nektarin yedim yatakta. Bebis kipir kipir etmeye basladi.
Persembe gunu aldiklarim bitti.
Bugun tekrar pazar yapacagim. Hangi mahallede varsa artik.

Ayrıca aldığım kemikleri de bugün kaynatıp buzluğa atacağım içine patates soğan filan da eklemek istiyorum çorba niyetine de içilir baharatlandırıp. Buzluğu düzenleyeyim yer açılsın birazcık.

Benimki de kabak yemeği istiyor ya ilk hamile kaldığımda istediğim tek şeydi . Şimdi gene istedim Çarşamba eşim nöbetçi o yokken yaparım onun tek sevmediği yemek o çünkü annemi de çok özledim dayanamıyorum ben

Evet önceden böyle olmazdım hiç ama zoruma gidiyor kafama takıyorum hazmedemiyorum bir türlü

Her izinde yeni bir olay beliriyor sakince hiç bir izinden dönmedik şimdiye kadar eşim bile o gün dedi her seferinde bir olay diye . Bundan sonraki olaylar lohusalığıma artık herhalde nasıl olursa

Her izinde yeni bir olay beliriyor sakince hiç bir izinden dönmedik şimdiye kadar eşim bile o gün dedi her seferinde bir olay diye . Bundan sonraki olaylar lohusalığıma artık herhalde nasıl olursa
Mutlaka oluyor boyle seyler.
Bizlerde de oluyor . Hicbirimiz dört dörtlük degiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…