Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimki maastan sonra yatacakmis. Esim maasla birlikte yatacak galiba.
Bu hafta dusuktu ne guzel.
Haftasonu bi ton olay oldu. Piyasalara yansir elbet ve yukselebilir

Aslimda bu olayda hatali degilsin.
Annende kalmak senin hakkindi.
Ama simdi is isten gecti konuyu acip gerilme.
Diger izine gitmeden birkac gun once hatirlat bu izini

Amacım kimseye haksızlık olmaması eşimde ailesini görsün bende eşit olalım istiyorum. O yüzden ona göre davranmaya çalışıyorum . Kendimden fedakarlık edip ilk önce bir hafta onun ailesinde kaldım ama hatam bu oldu şimdi anlıyorum. Fedakarlık yapmayacağım bir dahaki izinde o zaman bebekte olacak zaten inşallah . 2 gün onun ailesinde kaldıktan sonra kendi aileme gidip güzelce kaldıktan sonra geri eşimin ailesine dönerim ama eşit şekilde 10 gün izinse 5 gün birinde 5 gün birinde

Paranın durumuna göre tam çeyrek gram gibi almak güzel oluyor . Tam alırken daha karlı oluyorum o kesin kuyumcuda öyle dedi zaten

Tam altin mi çeyrek mi karli
Tam karlı oluyor hep alırken hesaplatıyorum bakıyoruz ben fark etmiştim acaba yanılıyor muyum diye düşündüm. Kuyumcu abla tam karlı dedi . Tabi hep param tama yetişmiyor o kesin . Şimdi hesapladım da 2 çeyrek alacağım ya bu ay için gramdan vazgeçtim

Temmuz icin 2 tam ben dusunuyorum insallah

günaydın.uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.ilk sayfada birikim planımı belirtmiştim.çok şükür şimdilik uyumlu gidiyorum.aylık bir ata aldım her ay şimdiye kadar.darısı temmuz maaşına inşallah.şimdi sizleri okudum da tam altın dediğiniz ziynet tam hani yarimin büyüğü kulplu olan mı?o daha mı karlı?

bu arada migros da güzel indirimler varmış.bugün işlerim çok ama yarın uğramak istiyorum.kartım da kesilmiş olurşu an vişne recelı yapmaya çalışıyorum. ilk denemem olacak.umarım kıvamı tuttururum

Evet kulplu. Ceyregin 4 kati.

Ben 2 kavanoz yaptim koydum.
Aksamdan sekere isladim.
Sabah kaynattim. Kivam alinca sicak sicak kavanozlara doldurdum

Ihtiyacin varsa kacirma tabiki.
Benim her urunden en az 2 paketim var. 3 kisiyiz. Yeter. Fazlasi olmasin.tarihler filan gecer bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…