- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.481
Aslimda bu olayda hatali degilsin.Ben bir yerlerde hata yapıyorum ama nerede bulamıyorum purecim
Benimki maastan sonra yatacakmis. Esim maasla birlikte yatacak galiba.Fark bu hafta içi yatacak inşallah o zaman hesapladım 1 çeyrek 1 gram alabiliyorum ve bu haziran birikimimiz olacakheyecanlandım Temmuz bütçesini yaptım 2000 tl kurban için ayırdım bakalım inşallah yeterli gelir
Aslimda bu olayda hatali degilsin.
Annende kalmak senin hakkindi.
Ama simdi is isten gecti konuyu acip gerilme.
Diger izine gitmeden birkac gun once hatirlat bu izini
Fiziki almak cok guzelmis tucecim.
Tam altin mi çeyrek mi karliParanın durumuna göre tam çeyrek gram gibi almak güzel oluyor . Tam alırken daha karlı oluyorum o kesin kuyumcuda öyle dedi zaten
Tam karlı oluyor hep alırken hesaplatıyorum bakıyoruz ben fark etmiştim acaba yanılıyor muyum diye düşündüm. Kuyumcu abla tam karlı dedi . Tabi hep param tama yetişmiyor o kesin . Şimdi hesapladım da 2 çeyrek alacağım ya bu ay için gramdan vazgeçtimTam altin mi çeyrek mi karli
Temmuz icin 2 tam ben dusunuyorum insallahTam karlı oluyor hep alırken hesaplatıyorum bakıyoruz ben fark etmiştim acaba yanılıyor muyum diye düşündüm. Kuyumcu abla tam karlı dedi . Tabi hep param tama yetişmiyor o kesin . Şimdi hesapladım da 2 çeyrek alacağım ya bu ay için gramdan vazgeçtim
Temmuz maaşı ile mi almış oluyorsun purecimTemmuz icin 2 tam ben dusunuyorum insallah
Evet canimTemmuz maaşı ile mi almış oluyorsun purecim
Evet kulplu. Ceyregin 4 kati.günaydın.uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.ilk sayfada birikim planımı belirtmiştim.çok şükür şimdilik uyumlu gidiyorum.aylık bir ata aldım her ay şimdiye kadar.darısı temmuz maaşına inşallah.şimdi sizleri okudum da tam altın dediğiniz ziynet tam hani yarimin büyüğü kulplu olan mı?o daha mı karlı?
Ben 2 kavanoz yaptim koydum.bu arada migros da güzel indirimler varmış.bugün işlerim çok ama yarın uğramak istiyorum.kartım da kesilmiş olurşu an vişne recelı yapmaya çalışıyorum. ilk denemem olacak.umarım kıvamı tuttururum
Ihtiyacin varsa kacirma tabiki.bu arada migros da güzel indirimler varmış.bugün işlerim çok ama yarın uğramak istiyorum.kartım da kesilmiş olurşu an vişne recelı yapmaya çalışıyorum. ilk denemem olacak.umarım kıvamı tuttururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?