- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.561
Afiyet olsunEşim sagolsun peynirli makarna yapmis.
Yok cnm sorabilirsin .. 100 bin çekmiştim 130 bin ödüyorum.. ayda 1800 tl şeklinde..faiz oranı 0,91 'di ben cektigimdeIyi yapmissin.
Evin oldu bari. Faizler dusukken aldin. Az kalmis bitmesine.
Kac lira oduyorsun.
Cok mu soru sordum
Cok iyiymis. Bitti saylir masallahYok cnm sorabilirsin .. 100 bin çekmiştim 130 bin ödüyorum.. ayda 1800 tl şeklinde..faiz oranı 0,91 'di ben cektigimde
Şuan oturduğun ev kira mı peki evi evlenmeden aldın galibaYok cnm sorabilirsin .. 100 bin çekmiştim 130 bin ödüyorum.. ayda 1800 tl şeklinde..faiz oranı 0,91 'di ben cektigimde
Evet cnm evlenmeden bi sene önce aldım.. şuan oturduğum evim kiraŞuan oturduğun ev kira mı peki evi evlenmeden aldın galiba
Hahahaha evde de asker baba var amaKizlar tudorsta indirim vardi .3 gomlek 100 lira. Eşim pek giymez fakat desenleri fiyatlari cazip gelince aldi.
6 cift corap 40 lira. Esim icin. Begendi kaliteliydi.
Migrostan bira filan aldi 143 lira.
Yine migrostan evde hamburger yapabilmek icin kiyma aldik. Soda aldik. Dondurma. Et döner aldik iskender icin.Yogurt. 200e yakin da orda gitti.
Simdi yemege gidiyoruz.
Gitmeyelim dedik ama oglan asker amcalar diye tutturdu
Çok az kalmış canim insallah. Cocukla tek başına cok zordur ne kadar süredir ayrısınız oğlun doğduğundan beri ayrımisiniz yoksa12 TL askeri kampa giriş.(6tl araç ıcın 6tl benim için)
7tl dondurma oğlanla ikimize
15tl yemek tost patates cipsi kola meyve suyu
Toplam 34 tl harcama.
Oğlanla eğlendık haftaiçi ilgilenemiyorum çok haftsonu telafi ediyoruz.Babamızda olsa keske yanımızda son 1yıl ıns.
Cnm benim de internet alışverişlerinden birikime fırsat olmadı ben de senin ile başlarım birikimeBu ay ve ağustos eylülde birikim yapamayız. Taşınma yerleşme felan derken baya harcanacak. Eylülden itibaren her ay gram almaya caliscam insallah. Hiç altin birikimi yapmamıştım tl biriktirdim Onlar da eşyalara gitti 2 bin kaldi sadece ustune 3 bin daha ekleyip ogluma yatak dolap tv ünitesi alicam insallah sonra altin biriktirmeye bende başlıcam
Cnm benim de internet alışverişlerinden birikime fırsat olmadı ben de senin ile başlarım birikimeherhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?