Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar tudorsta indirim vardi .3 gomlek 100 lira. Eşim pek giymez fakat desenleri fiyatlari cazip gelince aldi.
6 cift corap 40 lira. Esim icin. Begendi kaliteliydi.

Migrostan bira filan aldi 143 lira.
Yine migrostan evde hamburger yapabilmek icin kiyma aldik. Soda aldik. Dondurma. Et döner aldik iskender icin.Yogurt. 200e yakin da orda gitti.
Simdi yemege gidiyoruz.
Gitmeyelim dedik ama oglan asker amcalar diye tutturdu

Hahahaha evde de asker baba var ama ay çok şeker ya.

Markete gittim domates salatalık kavun nektar patates soğan biber gibi gibi şeyler aldım 20 tl . Oradan paketleri eve bırakıp başka markete gittim karton bardak 2 tane su fazla alamadım ağır kaldıramıyorum 6 tane şişe gazoz aklıma gelmeyen birşeyler daha aldım galiba 20 tl de oraya ödedim . Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim bulaşık makinası boşalttım çamaşır astım arkadaşım geldi 2 saat takıldık . Bu arada kemik suyunu kaynattım arkadaşım gidince birşeyler yedim . Kemik suyunu bardaklayıp buzluğa koydum. Kalan sudan pilav pişirdim salata cacık yaptım . Pikeyi filan ütüleyip duşa girdim

Çok az kalmış canim insallah. Cocukla tek başına cok zordur ne kadar süredir ayrısınız oğlun doğduğundan beri ayrımisiniz yoksa

Bu ay ve ağustos eylülde birikim yapamayız. Taşınma yerleşme felan derken baya harcanacak. Eylülden itibaren her ay gram almaya caliscam insallah. Hiç altin birikimi yapmamıştım tl biriktirdim Onlar da eşyalara gitti 2 bin kaldi sadece ustune 3 bin daha ekleyip ogluma yatak dolap tv ünitesi alicam insallah sonra altin biriktirmeye bende başlıcam

Cnm benim de internet alışverişlerinden birikime fırsat olmadı ben de senin ile başlarım birikime herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…