Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gündem oyle hizli degisiyorki alya.
Haftasonu kapanisi dusuktu. Duan firlamis mesela.

Çeyreğe ne oluyorsa hey yarabbim anladı alacağımı ondan yükseliyor

Bende aşkı memnu eşliğinde kahvaltı yapıyorum 09:30 da başladım yumurtayı yedim gittim çıkarttım geri oturdum yiyorum ne yapayım sıcaktan galiba ya komşum aradı ki yan binada arkadaş var ona gidelim mi diye dün bana geldi o bende olur gidelim dedim . Sil süpür yapıp 13:00 de gideriz dedik . Akşama İskender ve et suyuna çorba yaparım ayrıca browni yapacağım

İse gitmeyip evde takilmak süper oldu benim icin.
Kahvaltida sadece peynir ceviz ve mevsim meyvesi(uzum kiraz nektrin kavun karpuz vs)yiyorum.
Yumurtaya ihtiyac var ama yiyemiyorum
Püre balık yiyor Musun yada takviye alıyor Musun

Bu aralar yiyemiyorum.
Malum sezonu da bitti.
Dun migrosta esim bakti begenmedi.
Takviye almiyorum.
Decaviti de kullanmamaya basladim
Ben omega alıyorum ya sürekli decaviti de tabi. Görümcem sağ olsun bunları nasıl içiyorsun kokuyor diye diye midemi bulandırdı resmen zorla içiyorum

Sütte içiyorum hergün ama yoğurt ne yazıkki yemiyorum kokuyor gibi geliyor ev yoğurdu cacık filan yiyorum ona da sarımsak giriyor ya ondan

Bazi doktorlar kan degerlerine gore hicbir sey kullandirmiyorlar gerek yok diyorlar.
Bakalim. Tekrar baslarim belki.
Bazi vitaminler yemekle alinamiyor istenilen seviyede.

Et tuketiyorum. Organik yumurta. Yogurt.
Bazen ceviz. (Biktirdi artik ama)
Mevsim sebzeleri.
Meyve ilk bebisimde cokkk yemistim. Ve dogum agirligi guzel geldi oglusumun.
Sansliyiz. Yaz meyveleri guzel ve bol bu yil.
3 kilo nektarin bitti 2 gunde.
Yaninda kiraz ve kavun da vardi. Esim yemedi sayilir. Ben bitirdim

Bende bazı vitaminlerin artık yediklerimizden alınamadığını düşünüyorum açıkçası geçti o güzel günler yani eskiler alırdı öyle . Ben hamile kaldığım zaman yeterince zayıftım aslında vitaminlerime bakıldı orta seviyedeydi güzel sayılırdı . Doktora dedim ki çocuk doğuracağım diye tüm depolarımı boşaltmayalım . Çünkü bir arkadaşımdan biliyorum 9 ay boyunca kustu hiç birşey yemeden 3.5 kg sağlıklı bir bebek doğurdu . Nasıl oldu bu olay tabiki annenin depolarından gelişti . Sağlıklı anne sağlıklı bebek

Sütte içiyorum hergün ama yoğurt ne yazıkki yemiyorum kokuyor gibi geliyor ev yoğurdu cacık filan yiyorum ona da sarımsak giriyor ya ondan
Tuğce günlük süt mü içiyorsun, kutu süt mü? Yani uzun ömürlü süt mü? Kutu sütün besin değeri fazla yok diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben ilk zamanlar küçük kutu süt tüketiyordum, şimdi ararda bir günlük süt alıyorum. Yada mayaladığmz yoğurdu yiyorum

Uzun ömürlü içiyorum canım ya tek içimlik olanlardan alıp dolaba koyuyoruz hergün bir tane içiyorum. Günlük süt 1 lt var hep öyle görüyorum nasıl bitiririm ki her gün çöpe gidecek o süt. Pınarın yarım yağlısını içiyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…