- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.601
Gündem oyle hizli degisiyorki alya.Herkese günaydınlar
Evde çok karınca var ne yapacağım bilmiyorum öldürmek de istemiyorum ama tezgahın üzerinde geziyorlar artık mecbur sünger ile alıp lavaboya yıkayarak atıyorum pöffff
Altın düşer mi sizce 467tl param var altın almam lazım 2 arkadaşımda Eylül de evleniyor
Püre balık yiyor Musun yada takviye alıyor Musunİse gitmeyip evde takilmak süper oldu benim icin.
Kahvaltida sadece peynir ceviz ve mevsim meyvesi(uzum kiraz nektrin kavun karpuz vs)yiyorum.
Yumurtaya ihtiyac var ama yiyemiyorum
Ben omega alıyorum ya sürekli decaviti de tabi. Görümcem sağ olsun bunları nasıl içiyorsun kokuyor diye diye midemi bulandırdı resmen zorla içiyorumBu aralar yiyemiyorum.
Malum sezonu da bitti.
Dun migrosta esim bakti begenmedi.
Takviye almiyorum.
Decaviti de kullanmamaya basladim
Tuğce günlük süt mü içiyorsun, kutu süt mü? Yani uzun ömürlü süt mü? Kutu sütün besin değeri fazla yok diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben ilk zamanlar küçük kutu süt tüketiyordum, şimdi ararda bir günlük süt alıyorum. Yada mayaladığmz yoğurdu yiyorumSütte içiyorum hergün ama yoğurt ne yazıkki yemiyorum kokuyor gibi geliyor ev yoğurdu cacık filan yiyorum ona da sarımsak giriyor ya ondan
Uzun ömürlü içiyorum canım ya tek içimlik olanlardan alıp dolaba koyuyoruz hergün bir tane içiyorum. Günlük süt 1 lt var hep öyle görüyorum nasıl bitiririm ki her gün çöpe gidecek o süt. Pınarın yarım yağlısını içiyorum bu araTuğce günlük süt mü içiyorsun, kutu süt mü? Yani uzun ömürlü süt mü? Kutu sütün besin değeri fazla yok diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben ilk zamanlar küçük kutu süt tüketiyordum, şimdi ararda bir günlük süt alıyorum. Yada mayaladığmz yoğurdu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?