- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.581
4.5 yasında 10ay birlikteydik sonra hep orda burda görevlendirme oldu şimdide Şark’ta.Çok zor Çocuk küçükken kanıyordu ama şimdi hep babasını soruyor arıyorÇok az kalmış canim insallah. Cocukla tek başına cok zordur ne kadar süredir ayrısınız oğlun doğduğundan beri ayrımisiniz yoksa
Esim yurtdisi gorevindeyken benim oglumda4.5 yasında 10ay birlikteydik sonra hep orda burda görevlendirme oldu şimdide Şark’ta.Çok zor Çocuk küçükken kanıyordu ama şimdi hep babasını soruyor arıyor
Evet arıyor arıyor sonra küsüyor.Yok sayıyor tam alışıyor 15-20gun sonra hop tekrar yok 4ay çok zorEsim yurtdisi gorevindeyken benim oglumda
Annecim keşke benim de bir babam olsa demisti.
Oglum baban var desem de inanmiyordu. Uzun sure olunca cocuk umudunu kesti demekki
Ouuy aramaz mi ya benim oglum da balkonda hep geliş saatini bekler babasi gec geldiğinde görevde olduğunda küser babasına. Allahim saglik versin yakında kavuşup hic ayrılmazsınız allahin izniyle canım çok zor sabrinizin sonu mutluluk olsuun insallah4.5 yasında 10ay birlikteydik sonra hep orda burda görevlendirme oldu şimdide Şark’ta.Çok zor Çocuk küçükken kanıyordu ama şimdi hep babasını soruyor arıyor
Yok canım evdeyim bugün temizlim yaptık eşimle dip köşe kızları yıkadık küçük erken uyudu büyük yeni yattı biraz dışarı çıktık akşam yemegini yedkten sonra peynir demlik poşet çat 4.5 kg patlıcan kaya tuzu biraz sivri biber kepek ekmeği 1 er dondurma 50 ye tuttu. Eve gelincede salatalım almıştım pazardan çok güzel ince ve küçük onları turşu kurdum@Spizella napiuosun tasindin mi lojmana nasil gidiyor.
@Zeynolin44 yoksun uzun zamandir.
@CuteMom
@morportakal
Penguen
Tatldesiniz galiba
Pazarda gördüm ben bu hafta ama daha erken dediler temmuz ayı çıkınca yap dediler yoksa benimde yapasım varBurda da gormedim. Kendi bahcesinden yetistirdikleri domateslerle yapiyor galiba o kadinlar.
Ben bursa domatesinden yapiyorum. Yumurta seklinde etli olan
Aynen. Ucuz ve tarla domatesi bulursam yaparim ama herhalde agustosu bulur.Pazarda gördüm ben bu hafta ama daha erken dediler temmuz ayı çıkınca yap dediler yoksa benimde yapasım var
Karınca kahve kokusundan mı kaçıyordu acaba öyle hatırladım bi dene istersen emin değilim ama . Altın bence yükselecek bu hafta düştü sakin kaldı bu hep geçici birşey oluyor malum altının uzun vadede düştüğü görülmemiştir . Ki bence önümüzdeki günlerde Türkiye’nin gündemi yine hareketli olacakHerkese günaydınlar
Evde çok karınca var ne yapacağım bilmiyorum öldürmek de istemiyorum ama tezgahın üzerinde geziyorlar artık mecbur sünger ile alıp lavaboya yıkayarak atıyorum pöffff
Altın düşer mi sizce 467tl param var altın almam lazım 2 arkadaşımda Eylül de evleniyor
Tabi maaş haftasına geldik ya biz hiç düşer miGünaydınlar
Altın yükselişte şuan maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?