Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar

Bizim de bugün harcamalı geçti.
Eve gelince dünden kalan yemeğin yanına salata yapıp yedik.
Baharatlıklarımın hepsini yıkadım
Mutfağı toparladım
Bir post yıkanacak renkliler var, birazdan çalıştıracğm makinayı.
Uzandım biraz elime fişleri aldım, harcamaları yazacağım... :):)

Marketten;
115 lira ya eşime sigara
1 kg sıkmalık portakal
1 kg salatalık
1 kg kıyma
1,500 kg patates
Çekirdek
pastırma
Pul biber
Karabiber
Kimyon
Köri
1 pk tavuk pirzola
25 tl üzeri carterdor dondurma 10 liraydı, 1 tane de ondan aldık.
115 te bunlara ödedik..

Çok az kalmış canim insallah. Cocukla tek başına cok zordur ne kadar süredir ayrısınız oğlun doğduğundan beri ayrımisiniz yoksa
4.5 yasında 10ay birlikteydik sonra hep orda burda görevlendirme oldu şimdide Şark’ta.Çok zor Çocuk küçükken kanıyordu ama şimdi hep babasını soruyor arıyor

4.5 yasında 10ay birlikteydik sonra hep orda burda görevlendirme oldu şimdide Şark’ta.Çok zor Çocuk küçükken kanıyordu ama şimdi hep babasını soruyor arıyor
Esim yurtdisi gorevindeyken benim oglumda
Annecim keşke benim de bir babam olsa demisti.
Oglum baban var desem de inanmiyordu. Uzun sure olunca cocuk umudunu kesti demekki

Ouuy aramaz mi ya benim oglum da balkonda hep geliş saatini bekler babasi gec geldiğinde görevde olduğunda küser babasına. Allahim saglik versin yakında kavuşup hic ayrılmazsınız allahin izniyle canım çok zor sabrinizin sonu mutluluk olsuun insallah

@Spizella napiuosun tasindin mi lojmana nasil gidiyor.
@Zeynolin44 yoksun uzun zamandir.
@CuteMom
@morportakal
Penguen
Tatldesiniz galiba
Yok canım evdeyim bugün temizlim yaptık eşimle dip köşe kızları yıkadık küçük erken uyudu büyük yeni yattı biraz dışarı çıktık akşam yemegini yedkten sonra peynir demlik poşet çat 4.5 kg patlıcan kaya tuzu biraz sivri biber kepek ekmeği 1 er dondurma 50 ye tuttu. Eve gelincede salatalım almıştım pazardan çok güzel ince ve küçük onları turşu kurdum

Burda da gormedim. Kendi bahcesinden yetistirdikleri domateslerle yapiyor galiba o kadinlar.
Ben bursa domatesinden yapiyorum. Yumurta seklinde etli olan
Pazarda gördüm ben bu hafta ama daha erken dediler temmuz ayı çıkınca yap dediler yoksa benimde yapasım var

5 defa çamaşır makinası çalıştı yarında işten gelince atarım 1 makina daha çok yoruldum bugün yarın kızlarımla gitcem işe çanta hazırlamam lazım

Herkese günaydınlar
Evde çok karınca var ne yapacağım bilmiyorum öldürmek de istemiyorum ama tezgahın üzerinde geziyorlar artık mecbur sünger ile alıp lavaboya yıkayarak atıyorum pöffff
Altın düşer mi sizce 467tl param var altın almam lazım 2 arkadaşımda Eylül de evleniyor

Karınca kahve kokusundan mı kaçıyordu acaba öyle hatırladım bi dene istersen emin değilim ama . Altın bence yükselecek bu hafta düştü sakin kaldı bu hep geçici birşey oluyor malum altının uzun vadede düştüğü görülmemiştir . Ki bence önümüzdeki günlerde Türkiye’nin gündemi yine hareketli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…