Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gerçekten mi cahillik benimki ben 2. Gün bozulmuş oluyor diyordum aaaa . Keşke yoğurt tüketsem ama hazır yoğurdun bir anlamı yok yesem . Ev yoğurdunu da ben yiyemiyorum

Herşey paketli gidip direk inek sütü alsam onun ne şartlarda ne temizlikte geldiğini bilemem burası 50 derece valla hemen bozulur gelene kadar bakteri ürer ahıra mı gireyim diyorum nasıl şartlar diye . Birde ben neyin üzerine düşsem o rezil olur paket çorba bulyon salam sosis yemiyoruz sosisis eve 2 kere filan almışımdır zaten daha yapacak birşey yok

Iyykk dedim salam sosis yapilisini gorunce.
Zaten yemem. Damak tadimiza uygun degil.
Disarda pizza soyleyince mesela sadece peynir mantar misir zeytin olsun deriz.

Pastirmayi cok severim ama. Dun cok canim istedi ama almadim. Cig kofte esim yapmiyor artik. Cunku etsiz yemez o.
Bir de artik market tavugu almiyoruz.
Cok cok nadir

Dün biz 100 gr kadar aldık pastırma,
kg fiyatı 100 liraydı. Ben yemiyorum, eşim seviyor pastırmayı, ama fasulyenin içine çok yakışıyor bence

Eşim çok nadir Pazar günler kahvaltısında salam yer onu da bilindik marka gerçi fark etmez ama neyse . Biz sucukta almayız fark ediliyordur mutlaka alışveriş listemde sucuk olmaz . Memleketten dönerken baharatımızı alırız belirli aldığımız yer var 1 er kg et için olmaz üzere paketleyiniz. Kıyma bol yağlı alırız içine 100 gram sarımsak baharatı katar eşim yoğurur 1 er pişirimlik paketler buzluğa koyarız içinde ne var biliriz yediğimizin

Ben hiç aşermiyorum ya bu nasıl kanaatkar bir bebe insan birşeyler ister avakado istesin mesela

Ya cips filan onları saymıyorum bebe istemiyor onu ben istiyorum hamile kalmadan da isterdi canım zaten

Ben hiç aşermiyorum ya bu nasıl kanaatkar bir bebe insan birşeyler ister avakado istesin mesela
dogdu dogacak bizimki de hıc bıse ıstemedı yaa annem dıyoki her sey elinizin altında yaz meyvesi kısın var kıs yiyecegı yazın eskiden olmazdı ondan canımız ısterdi sımdıkı ıstemeler yalandan dıyo

Avakado istesin şuan burada bulamayız annem yollar artık kargoyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…