- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.621
En iyisi. Hafif oluyor hem. Incir cikinca sicak pide alirdik firindan .incir ve pideyle kahvalti yapardik.Günün ilk harcaması 3 lira
Minik salkım bir üzüm
ve az bişey fındık
Sabah kahvaltı yapmıştım
Dün biz 100 gr kadar aldık pastırma,Iyykk dedim salam sosis yapilisini gorunce.
Zaten yemem. Damak tadimiza uygun degil.
Disarda pizza soyleyince mesela sadece peynir mantar misir zeytin olsun deriz.
Pastirmayi cok severim ama. Dun cok canim istedi ama almadim. Cig kofte esim yapmiyor artik. Cunku etsiz yemez o.
Bir de artik market tavugu almiyoruz.
Cok cok nadir
Kuru incirin içine ceviz de mükemmel oluyor..En iyisi. Hafif oluyor hem. Incir cikinca sicak pide alirdik firindan .incir ve pideyle kahvalti yapardik.
Agustosta cikar
Kuru fasulyeyi cok severim ozellikle kendi yaptigimi .herkes tutturamiyor sanki tadini.Dün biz 100 gr kadar aldık pastırma,
kg fiyatı 100 liraydı. Ben yemiyorum, eşim seviyor pastırmayı, ama fasulyenin içine çok yakışıyor bence
dogdu dogacak bizimki de hıc bıse ıstemedı yaa annem dıyoki her sey elinizin altında yaz meyvesi kısın var kıs yiyecegı yazın eskiden olmazdı ondan canımız ısterdi sımdıkı ıstemeler yalandan dıyoBen hiç aşermiyorum ya bu nasıl kanaatkar bir bebe insan birşeyler ister avakado istesin mesela
Sadece caninin birsey istemesi değil ki canım aserme. Kusma mide bulantisida bu sınıfa giriyor:)Ben hiç aşermiyorum ya bu nasıl kanaatkar bir bebe insan birşeyler ister avakado istesin mesela
Valla bilmiyorum ya çok nadir kusuyorumSadece caninin birsey istemesi değil ki canım aserme. Kusma mide bulantisida bu sınıfa giriyor:)
dogdu dogacak bizimki de hıc bıse ıstemedı yaa annem dıyoki her sey elinizin altında yaz meyvesi kısın var kıs yiyecegı yazın eskiden olmazdı ondan canımız ısterdi sımdıkı ıstemeler yalandan dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?