Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm hanımlar okuyup yazamıyorum kac gundur h sonu yogundum ctesi temizlik yaptim eşim arkadaşlarıyla piknik yaptı dün biz gittik eşimin arkadaşı esi çocukları güzeldi çok yoruldum ama c tesi akşamı pogaca yaptim orda yeriz diye bitti bi tepsiden fazlaydı çocuklar pek sevdi bizim çocuk uyumadi huysuzluk etti durdu onun peşine kosturdum ordan 6 gbi bize geldik cay kahve içtik 8 de onlar gitti duş al etraf topla derken saat 10 oldu oğlan erken uyudu bugun uyandik etrafi sil şsüpür yaptim oğlanı yikadim beyaz makine actim öğle uykusuna yatrdim oğlumu yaprak çıkarmıştım sarma yaptim pişti yanina et sulu sehriye corba yaptim eşim gec gelcek biz birazdan yiyip parka cikcas park istio çocuk hava sicakken zor oluyor

bu arada kopuk kolyem vardi onu bozdurmustim gecen hafta yeni kolye aldim plaka oglumun adini yazdirdim evde taktim zincir kisa geldi gozume esim gayet guzel ddi ama bozdurdugum uzundu yaringidip sorcam uzununu alabilirim üstüne fark olur illaki çok olmassa alcam hemen

Bu arada bayadir birikim yok düzgün tl oluyo harcandı bi kac sefer 20 dolar vardi bozdurdum yerine koyamamıştım kolyeyi bozdururken bi tane 0.5 altın aldim 122 demişti 120 aldim bi tanede evde vardi.
Şimdi 1 gram altin 20 euro 200 tl var bide şu şisem var küçük ona koyuyorum bozuklukları ocaktan beri dolup agırlaşti onu açarım yarin dolar alırım ins yarin

Satabilirsin cnm ben 3 4 tane yer gezdim bozdururken 700 vermeyen oldu 790 verdi en yüksek veren orda bozdurdum kolyeyide ordan aldim 750 ddi 700 e bıraktı simdi biraz para olsun tek taş alcam bozdurmustu eşim alçak hala bu adamlar bozdurdugunu niye yerine koymazki

Arkadaşa gittik geri dönüşte markete girdim 7 tl harcadım eşimle konuştum geç gelecek 12 gibi hazır yemek siparişi vermişler 20 tl de o harcadı . Tam bizim kata geldin yan komşum bir bayanla kapıda konuşuyordu onların yeni kiracısı askermişler hemen tanıştık yaşça büyük zaten 38 yaşındaymış bize davet ettim geldi biraz sohbet ettik tanıştık moral verdim . Biraz üzgündü buraya geldiği için aslında Doğuda çok güzel bir yere geldiler ama işte anlayacak oda alışacaklar . Balkonda biraz oturduk birşeyler ikram ettim gitti. Kendime makarna yaptım salata filan yoğurt azcık yedim uzandım

masAllah canım ya Allah gönlüne göre versin hemen davet etmıssın ıyı nıyetli arkadasım

KıZlar migros indiriminden 6 kiloluk ariel 38 tl ve rinso 26tl toz deterjan bir kaç tane bingo marka çamaşır suyu
Selpak Havlu kağıt 29.90tl
Toplam 147tl sanırım
Telefonu düşürdüm bugün ekran koruyucu aldık mecburen 130tl
Mutfak tartısı gördüm 49.90tl media markt dan
Yemek yedik dışarıda 70tl
Bugün harcamalı geçti bakalım yarın ne pişirsem ya pöffff
Temizlikçi almıyorum bayramdan beri. Ev işleri bana bakıyor dağ gibi ütü var yıkanacaklar var pöffff

masAllah canım ya Allah gönlüne göre versin hemen davet etmıssın ıyı nıyetli arkadasım
Hep yaparım hatta yerleşsinler eşimle konuştun hemen hoşgeldine gideceğiz zaten onun eşi yurt dışındana gidecek kesin oğulları ile yanlız kalacak kadın . Çocukların biri 16 yaşında tam ergenlik dönemi zorlanıyorlarmış biraz . Tam şehitin olduğu gün taşınmışlar çocuklar ağlamışlar evde şehit oldu diye . Kadın balkonda ağladı anlattı

Ya kiracı evden çıkınca ev sahibi abla evi boyatmış bunlara kiraya vermiş bunlar gelmişler ev çok kirliydi diyor bunlardan önce apartman ilk yapıldığında giren kiracı hiç inşaat temizliği yapmamış boya da yapılınca böyle olmuş . Ev sahibine demiş ki ben nasıl aldıysam öyle bırakırım yerlerde çöp te olur naylonda demiş çok şaşırdım ya ev sahibi evi boyattı birde onunla uğraşmadık demiyor olmasi garip. Bende dedim ki ev sahibiniz çok iyi biri bu lafları hak etmiyor yakında sizde anlarsınız dedim ki cidden öyle yani . Onun ev sahibi eli bol tertemizdir sürekli bize yiyecek getirir ikram yapar

Iyi aksamlar kizlar
Bugun cok sukur iyiyim, sanki onca seyi ben yasamamis gibi uyandim ve tum gun tempom dusmedi
Bu hafta yogun olur ama artik taslar yerine oturmaya basladı herkes gevsemeye basladi

Akşama buzlukta haşlanmış nohut vardı onunla kemik sulu kıymalı nohut yemeği yaptım, patatesli bulgur pilavı ve buzluktaki vişneleri kaynatıp vişne suyu yaptim
Bugün baş ağrım var büyük oğlan can sıkıntısından durmadı oda bende sinir sonrası baş ağrısı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…