Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bakalım doktorcum bu konuda ne diyecek zaten hamile kaldığımdan beri de şekerli birşey yemiyorum Kek yapacağım kesin 1 dilim yemem hep böyle oluyor
İlk gebeligimde yaptırdım şeker çıktı 2. De yaptırmadım kanimdan baktılar çıkmadı oysa ilk gebeligimde daha dikkatliydim ve daha az kilo almıştım 2. De tam tersi olduğu halde şeker çıkmadı oglusta sarılık da olmadı ilk oglum uzun süre sarılığı atlatamamisti Karatay haklı mı ne

Hahahaha bilmem ki ben pek sevmiyorum onu

Merhaba kızlar bugün sabahtan beri ayaktayım çalışabilir raporumu bozdurmak için kaç yer gezdim devlet hastaneleri rezillik gerçekten.. en son ozeldeki doktorumdan istedim verdi birde bebisime baktı kordonu 1 defa boynuna dolanmış sıkıntı değil dedi ama ben uzuldum 230 tl Yakıt aldık 120 tl dışarda yemek yedik

Kizlar simdi hamburger koftesi yogurup buzluga atacagiz. Tarifte 1 yemek kasigi uzum pekmezi de eklemis. Daha once bu sekilde yapan var mi

Canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…