- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.681
İlk gebeligimde yaptırdım şeker çıktı 2. De yaptırmadım kanimdan baktılar çıkmadı oysa ilk gebeligimde daha dikkatliydim ve daha az kilo almıştım 2. De tam tersi olduğu halde şeker çıkmadı oglusta sarılık da olmadı ilk oglum uzun süre sarılığı atlatamamisti Karatay haklı mı neBen şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bakalım doktorcum bu konuda ne diyecekzaten hamile kaldığımdan beri de şekerli birşey yemiyorum Kek yapacağım kesin 1 dilim yemem hep böyle oluyor
Hahahaha bilmem kiİlk gebeligimde yaptırdım şeker çıktı 2. De yaptırmadım kanimdan baktılar çıkmadı oysa ilk gebeligimde daha dikkatliydim ve daha az kilo almıştım 2. De tam tersi olduğu halde şeker çıkmadı oglusta sarılık da olmadı ilk oglum uzun süre sarılığı atlatamamisti Karatay haklı mı ne
CanimmmMerhaba kızlar bugün sabahtan beri ayaktayım çalışabilir raporumu bozdurmak için kaç yer gezdim devlet hastaneleri rezillik gerçekten.. en son ozeldeki doktorumdan istedim verdi birde bebisime baktı kordonu 1 defa boynuna dolanmış sıkıntı değil dedi ama ben uzuldum230 tl Yakıt aldık 120 tl dışarda yemek yedik
Bence 3200 filan dogar. NormalBu arada kizcem 2900 gr olmus cok almamis sadece 200 gr almis son 2 haftada az geldi bana
Son haftalar da daha yavas kilo aliyo canım. Muz ye bol kasar peynir ye :)Bu arada kizcem 2900 gr olmus cok almamis sadece 200 gr almis son 2 haftada az geldi bana
Önemli olan sağlıklı olması biliyorum da küçük bebisi de tutmaya korkarım gibi geliyo biraz :)Bence 3200 filan dogar. Normal
Daha iyi olur insallahÖnemli olan sağlıklı olması biliyorum da küçük bebisi de tutmaya korkarım gibi geliyo biraz :)
Gorumcem yapar onu o ketcap koyuyordu. Pekmezi Ilk kez duydumKoymadim pekmez. Normal tarifime gore yaptim
Amin günaydınGünaydın kızlar hayırlı bir gün olsun hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?