Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Meyve sekeri masum degil Cok tuketiyorsun PUre. Bebek icin fazla olabilir bu miktar. Biliyoesun degil mi?

Omegayi yagli bir yiyecekle Mesela peynir gibi bir seyle alirsan agzina kokusu gelmez.
Ya bana zaten öyle bir koku filan gelmiyordu söyleye söyleye huylandırdı resmen . Ben hamile kalmadan önce de içerdim alışkınım birşey yokki bence kokusunda

Ben de Bu gebelikte pastirma Sever oldum cemenini ayiklayip Cok az tereyaginda pisirerek yiyorum. Cig tuketmiyorum. Uzun sure De tok tutuyor

Çok alışkınım koklamadan bol suyla içiyorum boyutu büyük olduğu için büyük su gerekiyor bana .
Yanlis ifade ettim sanirim icerken degil ictikten sonra boyle agzina agzina kokusu gelir spirulina gibi. Sarimsakli yogurtlu bir sey yedigini ve sonra agzina kokusu geldigini dusun. Oyle..

Meyve sekeri fazlasi iyi degil biliyorum. Ama iste fazlaca tuketiyorum. Zamanla azaltirim boyle gitmez.
Bakalim seker yuklemem nasil sonuclanacak

Yanlis ifade ettim sanirim icerken degil ictikten sonra boyle agzina agzina kokusu gelir spirulina gibi. Sarimsakli yogurtlu bir sey yedigini ve sonra agzina kokusu geldigini dusun. Oyle..
Aaaa öyle mi ben hiç yaşamadım İnan bilmiyorum ama söylediğin iyi oldu teşekkür ediyorum

Ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bakalım doktorcum bu konuda ne diyecek zaten hamile kaldığımdan beri de şekerli birşey yemiyorum Kek yapacağım kesin 1 dilim yemem hep böyle oluyor

Meyve sekeri fazlasi iyi degil biliyorum. Ama iste fazlaca tuketiyorum. Zamanla azaltirim boyle gitmez.
Bakalim seker yuklemem nasil sonuclanacak
bana da dr meyveyı azalt demıstı canım ben gercekten meyveyi abartan bi ınsanım esımde oyle ama cok sukur seker degerlerim normal cunku cıkolata tatlı vs oyle seyler sevmem bi yerden yedıgımı dengelemıs oluyorum sanırım

bu arada 10dk hareketli dans ettim kızlar dogum için zumba müziğiyle, açıl susam açıl dıye bagırdım kardesım nasıl gülüyor
bugun 3.5ta randevum var bakalm ne dıcek. haftaya sarkarda suni sancı önerir yada sezeryan der diye tırsmaya basladım bu zmaana kadar yürü squat yap ddı yapmadm beklesin gününü diye siz beni dinlemeyin

Açık susam açık hahahaha

Valla burada da hava öyle hiç çekilmiyor ama geçen sene daha kötüydü bu sene daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…