- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.641
Omegayi yagli bir yiyecekle Mesela peynir gibi bir seyle alirsan agzina kokusu gelmez.Ben omega alıyorum ya sürekli decaviti de tabi. Görümcem sağ olsun bunları nasıl içiyorsun kokuyor diye diye midemi bulandırdı resmen zorla içiyorum
Meyve sekeri masum degil Cok tuketiyorsun PUre. Bebek icin fazla olabilir bu miktar. Biliyoesun degil mi?Bazi doktorlar kan degerlerine gore hicbir sey kullandirmiyorlar gerek yok diyorlar.
Bakalim. Tekrar baslarim belki.
Bazi vitaminler yemekle alinamiyor istenilen seviyede.
Et tuketiyorum. Organik yumurta. Yogurt.
Bazen ceviz. (Biktirdi artik ama)
Mevsim sebzeleri.
Meyve ilk bebisimde cokkk yemistim. Ve dogum agirligi guzel geldi oglusumun.
Sansliyiz. Yaz meyveleri guzel ve bol bu yil.
3 kilo nektarin bitti 2 gunde.
Yaninda kiraz ve kavun da vardi. Esim yemedi sayilir. Ben bitirdim
Ya bana zaten öyle bir koku filan gelmiyordu söyleye söyleye huylandırdı resmen . Ben hamile kalmadan önce de içerdim alışkınım birşey yokki bence kokusundaOmegayi yagli bir yiyecekle Mesela peynir gibi bir seyle alirsan agzina kokusu gelmez.
Ben pastorize sut aldigimda ikinci gun sonrasi bozulmaya basliyor.Gunluk sutler bile uzun omurlu .1 hafta geciyor neredeyse bozulmuyor
Ben de Bu gebelikte pastirma Sever oldum cemenini ayiklayip Cok az tereyaginda pisirerek yiyorum. Cig tuketmiyorum. Uzun sure De tok tutuyorIyykk dedim salam sosis yapilisini gorunce.
Zaten yemem. Damak tadimiza uygun degil.
Disarda pizza soyleyince mesela sadece peynir mantar misir zeytin olsun deriz.
Pastirmayi cok severim ama. Dun cok canim istedi ama almadim. Cig kofte esim yapmiyor artik. Cunku etsiz yemez o.
Bir de artik market tavugu almiyoruz.
Cok cok nadir
Normalde koku olur aslinda gorumcen hakli. Sen alistigin icin farkli gelmiyordur sanaYa bana zaten öyle bir koku filan gelmiyordu söyleye söyleye huylandırdı resmen . Ben hamile kalmadan önce de içerdim alışkınım birşey yokki bence kokusunda
Çok alışkınım koklamadan bol suyla içiyorum boyutu büyük olduğu için büyük su gerekiyor bana .Normalde koku olur aslinda gorumcen hakli. Sen alistigin icin farkli gelmiyordur sana
Yanlis ifade ettim sanirim icerken degil ictikten sonra boyle agzina agzina kokusu gelir spirulina gibi. Sarimsakli yogurtlu bir sey yedigini ve sonra agzina kokusu geldigini dusun. Oyle..Çok alışkınım koklamadan bol suyla içiyorum boyutu büyük olduğu için büyük su gerekiyor bana .
Aaaa öyle mi ben hiç yaşamadım İnan bilmiyorum ama söylediğin iyi oldu teşekkür ediyorumYanlis ifade ettim sanirim icerken degil ictikten sonra boyle agzina agzina kokusu gelir spirulina gibi. Sarimsakli yogurtlu bir sey yedigini ve sonra agzina kokusu geldigini dusun. Oyle..
bana da dr meyveyı azalt demıstı canım ben gercekten meyveyi abartan bi ınsanım esımde oyle ama cok sukur seker degerlerim normal cunku cıkolata tatlı vs oyle seyler sevmem bi yerden yedıgımı dengelemıs oluyorum sanırımMeyve sekeri fazlasi iyi degil biliyorum. Ama iste fazlaca tuketiyorum. Zamanla azaltirim boyle gitmez.
Bakalim seker yuklemem nasil sonuclanacak
Açık susam açık hahahahabu arada 10dk hareketli dans ettim kızlar dogum için zumba müziğiyle, açıl susam açıl dıye bagırdım kardesım nasıl gülüyor
bugun 3.5ta randevum var bakalm ne dıcek. haftaya sarkarda suni sancı önerir yada sezeryan der diye tırsmaya basladım bu zmaana kadar yürü squat yap ddı yapmadm beklesin gününü diye siz beni dinlemeyin
Cnm 245tl ye 22 ayar 1 gr lık altın aldımDolar 5.78
Gram altin 261
Çeyrek altin 427
Piyasalarda son durum
Iyi yaptin canim.Cnm 245tl ye 22 ayar 1 gr lık altın aldım
24 ayar olan 260tl dedi.
Çeyrek 420tl dedi.
Artmış kuyumcu da öyle söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?