Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kostebekpasta Canım zaten kontrollerin sıklaşmıştır arada kordon için baktırırsın inşallah herşey yolunda gidecek sağlıklı bir Doğum yapacaksın hiç üzülme Kg su içinde eşimin kuzeni 4 kg çocuk doğurdu ama nasıl saçma sapan şeyler yiyerek salam sosis gibi gibi nerede kötü birşey varsa yedi son zamanlarda doktoru diyet vermişti çocuk kalp krizi geçirecek içerde diye . Ben hep diyorum bizde öyle saçma beslensek bizde 4 kg doğururuz önemli olan sağlıklı düzgün beslenmek bebeğin sağlıklı olması 3 kg üzerinde doğsun yeterli zaten . Muz kaşar ye sağlıklı şeyler zaten canını sıkma

bizimkide 3kılo cıvarıymıs saglıklı olsun hayırlısıyla da
ben 5kılo dogmusum 41-42haftalık bıde

Hahahaha nasıl durdun acaba içerde o kadar ya sıkıcı gelmedi mi
ya annemin hiç sancısı yokmus ananemde sancını bekle sancını bekle diye diye bekletmiş oralarda perisan olma gününü yanlıs bılıyosundur demıs en sonunda hafif bi karın agrısına cok agrım var diye yalan söyleyip gitmıs sancısı yokmus gıdınce de yani
Annecigin nasil dogurmus masallah. Normal mi dogum
yukarıda basını anlattım canım gıtmısler hastaneye hem bebek cok buyuk hem rahmin uygun degıl normale demısler sezeryan olmus aglamıs annem oyle deyınce eskiden boyle herkes sezeryan degıldi diyo

Şimdi de görsen hiç o 5 kg doğan değil gayet normal bir kadın doğuracak oldu karnı bile orta seviyede büyük değil
canımm sen guzel bakıyosun

ama küçükkende gürbüzdüm hep ya gercektn bi kere insan hastalanmazmı eskiden saglık karnesi vardı ya benimki bombostu bi kere buyuk hasta oldum o da kabakulak 20gün kiloyla alakası yok ama bence erken dogum ve gününü beklemekle cok ılgısı var diye dusunuyorum

Anne sütünün gücüne çok inanıyorum ben bağışıklık hastalık konusunda

Şoka yarın cif 1500ml Domestos 2000gr geliyor 20,90 ikisi de bitmişti indirimdeyken almam lazım
ben o buyuk boydan cif almıstm canım bı kere nıyeyse aynı kalıtede hıssetmedm halbuki aynı cif bide kullanıslı olmadı benım için bi sevemedm daha da almadm ama domestos var evde 3kılolukmu ne en buyuk boy

Eşime msj attım oğlum sen gecelere kadar çalışıyorsun ama hala fark yatmadı sen ne yapıyorsun geceleri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…