- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.721
gozun aydın canım masAllahKızlar hastahaneden çıktık
Herşey yolunda çok şükür
Doğumum 29 eylül dedi dontorumuz
bizimkide 3kılo cıvarıymıs saglıklı olsun hayırlısıyla daKostebekpasta Canım zaten kontrollerin sıklaşmıştır arada kordon için baktırırsın inşallah herşey yolunda gidecek sağlıklı bir Doğum yapacaksın hiç üzülme ❤ Kg su içinde eşimin kuzeni 4 kg çocuk doğurdu ama nasıl saçma sapan şeyler yiyerek salam sosis gibi gibi nerede kötü birşey varsa yedi son zamanlarda doktoru diyet vermişti çocuk kalp krizi geçirecek içerde diye . Ben hep diyorum bizde öyle saçma beslensek bizde 4 kg doğururuz önemli olan sağlıklı düzgün beslenmek bebeğin sağlıklı olması 3 kg üzerinde doğsun yeterli zaten . Muz kaşar ye sağlıklı şeyler zaten canını sıkma ❤
Hahahaha nasıl durdun acaba içerde o kadar ya sıkıcı gelmedi mibizimkide 3kılo cıvarıymıs saglıklı olsun hayırlısıyla da
ben 5kılo dogmusum 41-42haftalık bıde
Annecigin nasil dogurmus masallah. Normal mi dogumbizimkide 3kılo cıvarıymıs saglıklı olsun hayırlısıyla da
ben 5kılo dogmusum 41-42haftalık bıde
Şimdi de görsen hiç o 5 kg doğan değil gayet normal bir kadın doğuracak oldu karnı bile orta seviyede büyük değilAnnecigin nasil dogurmus masallah. Normal mi dogum
Yapmak zor hemde onu.Canım sıcak içi cevizli kete istedi ama bu sefer gerçekten istedi
Evet ben yapamam kesin denemiyorum o yüzden annem yapar birde BabannemYapmak zor hemde onu.
ya annemin hiç sancısı yokmus ananemde sancını bekle sancını bekle diye diye bekletmiş oralarda perisan olma gününü yanlıs bılıyosundur demısHahahaha nasıl durdun acaba içerde o kadar ya sıkıcı gelmedi mi
yukarıda basını anlattım canım gıtmısler hastaneye hem bebek cok buyuk hem rahmin uygun degıl normale demısler sezeryan olmus aglamıs annem oyle deyınce eskiden boyle herkes sezeryan degıldi diyoAnnecigin nasil dogurmus masallah. Normal mi dogum
canımm sen guzel bakıyosunŞimdi de görsen hiç o 5 kg doğan değil gayet normal bir kadın doğuracak oldu karnı bile orta seviyede büyük değil
Anne sütünün gücüne çok inanıyorum ben bağışıklık hastalık konusundacanımm sen guzel bakıyosun
ama küçükkende gürbüzdüm hep ya gercektn bi kere insan hastalanmazmı eskiden saglık karnesi vardı ya benimki bombostu bi kere buyuk hasta oldum o da kabakulak 20günkiloyla alakası yok ama bence erken dogum ve gününü beklemekle cok ılgısı var diye dusunuyorum
ben 3ay emmişim canım annem 40.gün işe geri dönmüş mama falan ısın ıcıne gırınce sogumusum süttenAnne sütünün gücüne çok inanıyorum ben bağışıklık hastalık konusunda
ben o buyuk boydan cif almıstm canım bı kere nıyeyse aynı kalıtede hıssetmedm halbuki aynı cif bide kullanıslı olmadı benım için bi sevemedm daha da almadm ama domestos var evde 3kılolukmu ne en buyuk boyŞoka yarın cif 1500ml Domestos 2000gr geliyor 20,90 ikisi de bitmişti indirimdeyken almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?