- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.761
canım bu saat geç degil mi gece uyuyo mu. Ben bu saatten sonra uyutsam gece hic uyumaz. Gunduz uyumuyo ama aksam 8 bucukta uyuyoDolma yediriyorum bende oglisa. Biraz uyusa iyi olacak
Kac yasinda kizlar canim bugun bende cok yoruldum bütün gün evdeyim ama 8 bucukta uyandik surekli birlikte oyun oynayalim istiyo sıcakta dışarıya da gidilmiyoakşama karaşık kızartma yapalım çay demleyip balkonda yiyelim dedim eşime sabah gelirken yogurt mayaladım onu dolaba koycaktı umarım unutmamıştır.Nöbet çıkışı uykusuz oldugu için bide kızlar yaramaz uyutmamışlar eşimi aradım sesi kötüydü
Bugun biraz degisik oldu . Sabah cok gec kalktik. Babasi denetlemede olacak bugun. 11 gibi uyur tekrardancanım bu saat geç degil mi gece uyuyo mu. Ben bu saatten sonra uyutsam gece hic uyumaz. Gunduz uyumuyo ama aksam 8 bucukta uyuyo
Cnm Toyota çok dayanıklı uzun ömürlü bir arabadır. İçteki aksesuarlar hep satın alınıyor Toyota üretmiyor mercedes de yok mesela radyo olan kısım. Dizaynı falan iyi . Motor zaten dayanıklı iyi . Sadece koltukları rahat değil bence2. El sifirindan pahali. Hayret ediyorum insanlara.
Evet benzinliymis. Esim tereddut etti o konuda
Parcayi rahatlikla bulmak onemli. Hepsini arastiracak. Onumuzde zaman var dahaCnm Toyota çok dayanıklı uzun ömürlü bir arabadır. İçteki aksesuarlar hep satın alınıyor Toyota üretmiyor mercedes de yok mesela radyo olan kısım. Dizaynı falan iyi . Motor zaten dayanıklı iyi . Sadece koltukları rahat değil bence
Sıfır di mi canım.kalani için faiz alacak mıMantikli bi arac. Orta fiyat hem. Test surusu yapacak esim bakalim.
Yarisini pesin verin. Yarisini yaklasik 1700aylik odeme ile 36 ay odeyin demis satis magazasi
Sifir canim. Simdi araba 150 binlik paketi olirsa 75 bin aliyor bizden. Diger 75bini az bi faizle(bunu net bilmiyorum soracagim tekrardan) aylik taksitler halinde aliyormusSıfır di mi canım.kalani için faiz alacak mı
5 aylik canim. Ekim gibi dogum insallahMerhaba kızlar
İstanbuldayız yoğun geçiyor günler pek giremedim özlemişim ailemi birlikte zaman geçiyoruz
Annemler kocaelideydi bir hafta oraya gittik kızkardesimle yazlık ev yaptılar tam köy hayatı bayıldım cocuklar hep toprakta oynadılar enerjilerini attılar dün döndük bir kere daha gideriz tatil bitmeden
Bol harcamalı geçiyor aileme harcıyorum
Kızceme 3 çeyrek taktılar dokunmam onlara birikime koydum
Pürecim sen nasılsın bebiş nasıl kaç aylık oldun
İyiyiz zeynolincim hoşgeldinTuce senin bebiş nasıl canım ne kararlık oldun cinsiyet belli mi
maşallahİyiyiz zeynolincim hoşgeldin16 haftalık olduk erkek ❤
Canim esim niyetleniyor. Volvo filan diyordu vazgecirdim. Toyota bakiyor . Arabayi satip uzerine ekleme yaparak alalim diyor. ArastiriyorPure araba mı alıyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?