Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biber dolma yaptim kizlar. Harcina yari yariya kiyma kattim.
Pirincten fayda yok bari protein alalim
Gecen ben De denedim 2 yk pirinc gerisini sogan dereotu kiyma ve baharatla tamamladim. Boyle daha Cok sevdik. Daha sik yaparim Artik dedim pratik De yemek oldu bize.

Mantikli bi arac. Orta fiyat hem. Test surusu yapacak esim bakalim.
Yarisini pesin verin. Yarisini yaklasik 1700aylik odeme ile 36 ay odeyin demis satis magazasi
Şuanki arabanızı bilmiyorum ama sadece koltukları konforlu değil . Arka koltukta da oturunca tavan yüksekliği düşük . Bizim ki Opel o yüzden kıyas yapabildim bizim arabanın koltuğu rahat . Ama araba özellikleri dizaynı iç aksesuarları vs çok çok iyi

Ben de sasirdim sen diZel otomatik diyince. Biz bakarken 120 bin bandindaydi. Tabi otv filan da oldu sonrasinda. Benzinli degil de hibritlerini arastirsaniza yakit tuketimi Cok iyiydi.

Hibritte 30bin fazladan fiyat oynuyormus. Bakicaz artik.
Aralik gibi kampanyalar olur diyor esim.
Yilbasina kadar bekleriz arastiririz

Aralik icin ongorulen usd/tl 6,40 civari. Bu da fiyatlara Yine yansiyacaktir. AmA dersen ki o zamanA kadar nakit artirir al sat yapar kazaniriz. O zaman bilemedim

Kuzenimin Toyota hibrit bir arabası var tam serisini bilmiyorum ama memnun değil 60 km hızdan sonra saçma sapan kamyon gibi ses yapıyormuş hiç atik hızlı bir araba değil diyip şikayet ediyordu

Sizinki neydi canim memnun musunuz.
Seat leon benzinli manuel 2015 model 140 lık diyorlar bizimki purecim 55 binde aldık . Çok memnunuz biz yeni nesil motor yüzünden az yakıyor 350 tl ye depoyu doldurduk 750 km şehir dışı 250 km şehir içi yol yaptık . Diğer arabamız çok yakıyordu

Leon hic bakmadik.
Esimin arkadasinin var fr mis galiba. Ekonomikn degil yakitta dedi. Sizin aldiginiz ekonomikmis simdi oyle dedi

Leon hic bakmadik.
Esimin arkadasinin var fr mis galiba. Ekonomikn degil yakitta dedi. Sizin aldiginiz ekonomikmis simdi oyle dedi
Evet fr ın 125 likleri var onlar cidden ekonomik değilmiş ayrıca da daha az tutulanmış o . Fiyatı biraz daha uygun 5 bin tl civarı aşağıda. 140 lık daha ekonomik yakıt için birde daha çok tutulan . Ben ilk paramız yetişmez diye 125 lik alalım demiştim saçmalaşmıştım yani eşimle babam kızdılar bana ve 140 lık aldık iyiki onları dinledim

Simdiki arabayi satariz. Belki biraz ekleme olur ustune. Aslinda hepsini pesin vermek istemiyorum. Yari parasi cikarsa yarisini da kredi imkani sunuyorlar. Mantikli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…