Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim 16:00 da eve geldi bayıldı mı uyudu mu çözemedim o durumda yani aşırı yorgun bende çorba yaptım et suyuna salata yaptım ayrıca Rus salatası da yaptım eşim sever . Masayı hazırladım sebze közledim balkon yıkadım bulaşık makinası boşalttım . Buzluktan döner çıkartacağım onu yeriz . Yine uzandım sabah kustuğum için başım ağrıyor. 0 harcama yaptık

Kac yasinda kizlar canim bugun bende cok yoruldum bütün gün evdeyim ama 8 bucukta uyandik surekli birlikte oyun oynayalim istiyo sıcakta dışarıya da gidilmiyo
Büyük 6 olacak 2 ay sonra küçük 2.5 yaşını 2 ay geçti büyük çok yaramaz küçükte ona uyum sağlıyor trambolin aldım boşuna almışım yine yatakta zıplıyorlar bizimkini yamulttular şimdi kendi yataklarına başladılar
Bahçeli evimiz olsa rahatça oynasalar keşke diyorum bazen heryer beton yığını parktan gelmek istemiyorlar

Ben eşin kadar yogun çalışmıyorum ben bile eve kendimi zor atıyorum hesap kitap işi insanın beynini yoruyor biraz fazla bilgisayar ekranına bakınca gözlerime kan oturuyor

Kizlar kiralık evlere bakıyorum manisada çelik kapı bile lüks geliyo lojmandan sonra ay banyomuzda oglum banyo yapmak istemiyo düşünün 3 yasinda daha keske yeni lojmanlar yapılabilse ya cokene kadar duracaklar heralde. Diger lojmanlarda banyoda yukarda duran kalorifer yere çökmüş. Termosifon felan takmiyolarmis duvar tasimiyo diye benim oturduğum bi tık daha iyi yani

Konservesini nasıl yapıyorsun canım sana zahmet tarif edebilir misin bu yıl öylede yapmak istiyorum normalde ayrı ayrı kızartıp dondurucuya koyuyordum

Ben eşin kadar yogun çalışmıyorum ben bile eve kendimi zor atıyorum hesap kitap işi insanın beynini yoruyor biraz fazla bilgisayar ekranına bakınca gözlerime kan oturuyor
Milletin derdi bitmiyor ki sürekli soru soru telefon hiç susmuyor gerekli gereksiz herşeyi eşime soruyorlar. Eşime ulaşamayanlar eşlerine beni aratıyorlar maaş kaç yatacak fark ne oldu kaç yatacak maaşımız neden eksik yattı gibi

Yaa ne güzel olurdu benim de hayalim. Çocuklarda sıkılıyorlar ya evde. Karşı binada bi kadın var sabahtan basliyo çocuklarına bağırmaya sesi bütün gün sokaklarda durmadan çocuklarını azarliyo her gün ama her gün

Bizimde bi arkadaşın aynen termosifon duvardan yere düşmüştü

Ben hiç lojmanda oturmadım ya ama zor bence . Mutfak dolapları filan yok kadar az bir sürü eksik amannnn
Evet iki tane iki kapaklı dolap bi tane tek kapaklı dolap var benim eşyalarım kolide zaten 6 sar tane çıkardım herşeyden. Ama güvenli olduğu icin lojmandayız napalim müdürler amirler bile lojmanda burda

Bu arada @Suveybe13 paranin yarisi veriliyormus diger yarisi 1.99 faizleymis. Hicbir mantigi yok dedim
Mis gibi arabamiz var cok sukur.
Cok lazim olsa pesin aliriz .
Biz de boyle dusunerek caydik.
Ne kadar gorgusuz insanlar var henuz almadigi maasi sormak da ne demek.
Ayip Bir kere. Benim bildigim ay basi olur maaslar yatar eksik ya da fazla bir sey gorunurse ancak oyle mutemetle iletisime gecilir. Benim Gecen ay hesabima fazladan yatmis bir para
vardi onun icin mutemetin yanina gittim yanlis mi hesaplandi sonra sorun olmasin diye. Insan utanir Boyle seylere.

Evet iki tane iki kapaklı dolap bi tane tek kapaklı dolap var benim eşyalarım kolide zaten 6 sar tane çıkardım herşeyden. Ama güvenli olduğu icin lojmandayız napalim müdürler amirler bile lojmanda burda
Zor ya valla keşke biraz düzenleme yenileme olsa

Tayinler uzadı şimdi tutup eşime soruyorlar adam nereden bilsin ya sanki genel kurmay başkanı tövbe tövbe

Tahmin edebiliyorum bizde tahakkukçulara soruyoruz niye bu kadar niye çabuk yapmıyorsunuz falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…