Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kahvaltı yaptım WC banyo temizledim yediklerimi toparladım buzluktan kıyma çıkarttım . Dolma yapacağım purecimden heveslendimmarkete gideceğim sonra gelip kendime bakım yaparım eşim belki erken gelir . Akşama domates çorbası etli biber dolması mozaik pasta var

Yaa bilmiyordum anlatirmisin nasil yapicaz kurutmaliklari
Tabiki seve seve biberleri normal temizliyoruz ben yorgan iğnesi ile iplere geçirip balkona asıyorum. Sonra asıl olay patlıcanlarda onları oyuyorum içlerine çok az tuzlayıp suya koyuyorum. Sonra onları da biberler gibi iğne yardımı ile ipe geçirip balkona asıyorum. Pek bilmezdim yapmayı bizim yaşadığımız şehir böyle sıcak olmadığı için yapılmaz hazır alırdık . Buraya gelince yan komşu abladan duydum o tarif etti onlar buranın yerlisi ustalar yani

Bizim fark yattı kızlar biraz önce

Cok sukur.
Esiminki maasla birlikte benimki maastan sonra
Aynen ya valla biraz hesap yapacağım markete gidip geldikten sonra ne yaparım nasıl yaparım bir plan lazım .2 çeyrek dedim ama alınır mı bakmak lazım yeniden

Bende dün 80 lira harcadım görümcemin bu ay doğumgünü var.
Bugün de 5 lira harcadım
Akşam fırına patates kapya ve tavuk pirzola atıcağm yanında pilav olucak

Marketten döndüm kızlar
400 gram mantar 5 tl
2 ekmek 1.70
500 gram üzüm ( kg 5 tl ) 2.5 tl
2 kapya biber ( çok kötüydüler kg fiyatı 4 tl ) 1 tl
Yarım kg mürdüm erik 3 tl
Yarım kg çeri 2 tl
Kavun kg 1.75 den 4.80 kuruş tuttu
Toplam 20 tl gibi ödedim döndüm
Vişne siparişi verecektim markete haber vermiştim 10 tl kg dediler bende bekleyeyim düşer dedim bir kasa sipariş edeceğim

Ek ders ile mtvyi odeyecektim. Vazgectim. 1 ceyrek aldim. 300 lira gibi kalmisti. Kenarda dursun dedim.
Durur mu hic çar çur oldu gitti. Keske 1 gram alsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…