- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.901
Sok oldum valla ne pahali .Evet limon zam sampiyonu haziranin
Benim oglum da balık yemiyo canim kofte tavuk yiyo balık hic yediremiyorumKeske bizim oglan da yese. Yemiyor tavuk balik. Yedigi sadece köfte
Aa iyi dayanmış cocuk valla o kadar bekledilerİşlerimi bitirdim birşeyler atıştırıp dizi izliyorumçocuğun kolu dirsekten alçıya alınmış
Püre köri soslu tavuğun tarifini rica etsem :) eşim çok sever köri sosunu.. bende denemek istiyorumKöri soslu tavuk yapicaz.
Tavuk gogus
Kori
Karadut şurubu
Nektarin
Murdum erigi
Atistirmalik abur cubur.
75 lira harcadik markette
Canim 1 kg tavuk gögsu aldim . Küp küp dogradim tavaya attim. Uzerine 1 su bardagi su ekleyip 10 dk kaynattim ve suyunu suzdum. Sonra siviyag ekledim ve tavuklar pembelesene kadar pisirdim yagda.Püre köri soslu tavuğun tarifini rica etsem :) eşim çok sever köri sosunu.. bende denemek istiyorum
Günaydın burada da yağdı geceGünaydın.Yagmurlu bir havayla uyandık hepimiz için bereketli sağlık dolu günler olsun
Bozulmuyor dediler kime sorduysam kurutup cam kavanozlara koyarım ya da bez torbalarım var onlaraKızlar temmuz zam şampiyonu limon sanırım 12 tl limon var ya.a 101 de 9 tl en ucuz oydu aldım. Vişne pestili yaptım çok şükür bitti .Darısı diğerlerine. Penguencim patlixani tuzlu suda bekletip süzüp güneşe mi seriyorsun nemli olunca bozulmaz değil mi teşekkür ederim şimdiden
Kız öyle deme sabah sabah sırılsıklam oldum zatenGünaydın yeni uyandımkeşke burada da yağmurlu bir hava olsa keşke yağmur yağsa seller aksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?