Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İşlerimi bitirdim birşeyler atıştırıp dizi izliyorum çocuğun kolu dirsekten alçıya alınmış

Kızlar temmuz zam şampiyonu limon sanırım 12 tl limon var ya.a 101 de 9 tl en ucuz oydu aldım. Vişne pestili yaptım çok şükür bitti .Darısı diğerlerine. Penguencim patlixani tuzlu suda bekletip süzüp güneşe mi seriyorsun nemli olunca bozulmaz değil mi teşekkür ederim şimdiden

Püre köri soslu tavuğun tarifini rica etsem :) eşim çok sever köri sosunu.. bende denemek istiyorum
Canim 1 kg tavuk gögsu aldim . Küp küp dogradim tavaya attim. Uzerine 1 su bardagi su ekleyip 10 dk kaynattim ve suyunu suzdum. Sonra siviyag ekledim ve tavuklar pembelesene kadar pisirdim yagda.

Ayri 1 tavada 2 yemek kasigi tereyag bir yemek kasigi unu kavurdum. Sonra uzerine 2 su bardagi süt ekledim. Surekli karistirdim un topaklanmasin diye. Biraz koyulasinca 1 tatli kasigi köri 1 cay kasigi tuz ve karabiber ekledim. Bu karisimi tavadaki tavuga doktum ve 5dk kadar da orda pisirdim.
Cok guzel oldu

Bozulmuyor dediler kime sorduysam kurutup cam kavanozlara koyarım ya da bez torbalarım var onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…