- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.921
Keşke bende olsamKız öyle deme sabah sabah sırılsıklam oldum zaten
Haydi bakalım inşallah bol sancılısındırbugun yıne nst var artk 3gunde bir dedi doktor, bakalım varmı sancı falan
Hava sıcak olduğu için yağmurdan rahatsız olmadım, kıyafetlerim, saçım ıslak işe gitmem hiç iyi olmadıKeşke bende olsamgünde 3 kere duşa giriyorum 24 saat sıkılsıklamız
Evet bak o konuda haklısınHava sıcak olduğu için yağmurdan rahatsız olmadım, kıyafetlerim, saçım ıslak işe gitmem hiç iyi olmadı
İyi çok şükür yeri de güzelEvet bak o konuda haklısınbebiş nasıl sen yağmuru boşver
Aman iyi olsunlar daİyi çok şükür yeri de güzel
Hafta sonu alacağım okyonus ya 2 tane alıp Haziran birikimi sayacağım. Kurban parasından arta kalan bütçe olursa onunla da alıp Temmuz birikimi diyeceğim . Bu ay 700 tl tazminat eksik yatacak ondan . Fark yatmadı daha yatuce_tuce ceyreek altın aldın mı?
yok canım çatı muayenesi 38 haftaya yakın yapılıyorKızlar 5 ağosta doktor randevum var, 32. Haftama girecğm inşallah o zamn.. çalışabilir raporu almak istiyorum, doktorum da uygun görürse. Merak ettiğm rapor almak için , çatı muanesi olunuyor mu?
Ohhh çok şüküryok canım çatı muayenesi 38 haftaya yakın yapılıyor
Yok canim sanmıyorum hicKızlar 5 ağosta doktor randevum var, 32. Haftama girecğm inşallah o zamn.. çalışabilir raporu almak istiyorum, doktorum da uygun görürse. Merak ettiğm rapor almak için , çatı muanesi olunuyor mu?
Benim hazıran birikimi 0Hafta sonu alacağım okyonus ya 2 tane alıp Haziran birikimi sayacağım. Kurban parasından arta kalan bütçe olursa onunla da alıp Temmuz birikimi diyeceğim . Bu ay 700 tl tazminat eksik yatacak ondan . Fark yatmadı daha ya
hayır canım normal rutin muayeneyle karar verıyor. catı muayenesi 37+0 ile 38+0 arasında yapılıyor eger daha önceden bi sorunun olmadıysa yada ultrasonda bıse gormedıyse. bide sezeryan istiyorum dıyenlere de muayene yapmıyorlar.Kızlar 5 ağosta doktor randevum var, 32. Haftama girecğm inşallah o zamn.. çalışabilir raporu almak istiyorum, doktorum da uygun görürse. Merak ettiğm rapor almak için , çatı muanesi olunuyor mu?
MTV yi Ağustos yatırayım diyorum bence altın alBenim hazıran birikimi 0Temmuzda kendi maaşımdan kartımı yatırıp 1500tl kurban parası ayıracağım.2000-2500 gibi bir para kalacak bende bir tam altın bir çeyrek mi alsam biraz dolar mı alsam karar veremedim herseyden almak istiyorum Eşimin parası yeter inş biraz harçlıkta onda kalsa Ağustos bası iZin başlıyor Ağustos ortasına kadar yetiririz parayı yakıtı fln karta geçeriz.Arabanın vergisini yatıracağız karta bölelim dedi eşim.Bizimde Ağustosta temmmuz tazmınat tam yatar Eylül’de yarim
Canım, benim ilk çatı muayenem çok kötü geçmişti, ağlatmıştı beni doktor o günden beri korkuyorum çatı muayenesinden enfeksiyon için gitmiştim. Yanında eşim de yoktu.. o günü hatırladıkça sinirim bozuluyor...hayır canım normal rutin muayeneyle karar verıyor. catı muayenesi 37+0 ile 38+0 arasında yapılıyor eger daha önceden bi sorunun olmadıysa yada ultrasonda bıse gormedıyse. bide sezeryan istiyorum dıyenlere de muayene yapmıyorlar.
Ilkinde sezeryan oldugum icin vajinal muayene bile olmamistim .Canım, benim ilk çatı muayenem çok kötü geçmişti, ağlatmıştı beni doktor o günden beri korkuyorum çatı muayenesinden enfeksiyon için gitmiştim. Yanında eşim de yoktu.. o günü hatırladıkça sinirim bozuluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?