Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar 5 ağosta doktor randevum var, 32. Haftama girecğm inşallah o zamn.. çalışabilir raporu almak istiyorum, doktorum da uygun görürse. Merak ettiğm rapor almak için , çatı muanesi olunuyor mu?

tuce_tuce ceyreek altın aldın mı?
Hafta sonu alacağım okyonus ya 2 tane alıp Haziran birikimi sayacağım. Kurban parasından arta kalan bütçe olursa onunla da alıp Temmuz birikimi diyeceğim . Bu ay 700 tl tazminat eksik yatacak ondan . Fark yatmadı daha ya

Benim hazıran birikimi 0Temmuzda kendi maaşımdan kartımı yatırıp 1500tl kurban parası ayıracağım.2000-2500 gibi bir para kalacak bende bir tam altın bir çeyrek mi alsam biraz dolar mı alsam karar veremedim herseyden almak istiyorum Eşimin parası yeter inş biraz harçlıkta onda kalsa Ağustos bası iZin başlıyor Ağustos ortasına kadar yetiririz parayı yakıtı fln karta geçeriz.Arabanın vergisini yatıracağız karta bölelim dedi eşim.Bizimde Ağustosta temmmuz tazmınat tam yatar Eylül’de yarim

Kızlar 5 ağosta doktor randevum var, 32. Haftama girecğm inşallah o zamn.. çalışabilir raporu almak istiyorum, doktorum da uygun görürse. Merak ettiğm rapor almak için , çatı muanesi olunuyor mu?
hayır canım normal rutin muayeneyle karar verıyor. catı muayenesi 37+0 ile 38+0 arasında yapılıyor eger daha önceden bi sorunun olmadıysa yada ultrasonda bıse gormedıyse. bide sezeryan istiyorum dıyenlere de muayene yapmıyorlar.

MTV yi Ağustos yatırayım diyorum bence altın al

Canım, benim ilk çatı muayenem çok kötü geçmişti, ağlatmıştı beni doktor o günden beri korkuyorum çatı muayenesinden enfeksiyon için gitmiştim. Yanında eşim de yoktu.. o günü hatırladıkça sinirim bozuluyor...

Kizlar gunaydin gec kalktik.
Tost yaptim meyve suyu ile .
Maasa son 3 gun.
Artik gelsin kuyumcuya gitmeyi ozledimm
Esim sabah 40 lira tirtikladi benden
Bugun pazar yapacagim bakalim ne kadar gidecek

Ilkinde sezeryan oldugum icin vajinal muayene bile olmamistim .
Ayy bende cok urkerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…